2011 gelin adayları buyrun sohbete

al bndende o kadr bn birde hizmet etmeyi seviorum misafirlerime artk insanlar yeterrr yelüzzz mide spazmı getircez dedilerüstüne birde takdir ettiler yani sınıfı geçtim

zuzucm büyük işleri atlatmşsn hadı bakalm çeyizin fotolarını isteriz:)))

yeliscimm çeyizimi çok özenli kurdele yapıp hepsine götürmek isterdim ama düşündüğüm gibi olmadı malesef acele iş oldu biraz arabada ayarlayınca attık götürdük hepsi bir arada odada duruyor çeyiz sermesi yapınca anca o zaman foto göstercem size ayrıntılı olarak

akşam tv de deli deli olma vardı çok beğendim
çok hoşuma gitti saat 12 geçiyordu yattığımda şuan damlıyor uyku uyku diye:)

kızz yatıp dinlensene kıyamm bnde baktım bır ara ama koçişim yanıma gelip bn uyuorum sen tv mı bakıosun deyince cup yataga gittim:)))))izleyemeden keşke izleseymişk

zuhalcim zaten yakın evde artık şekillendirirsin nasıl bir boşluk olmuştur şimdi sende çeyizlerle büünleşiyor insan
kaynanoşgil ne getirmişler sana şeekrim

teşekkür ederim kızlarr hepinizee gerçekten çoğu bitti artık rahatladım.davetiyeler ve halılar kaldı tabi birde çeyiz yerleştirmesi var kaynanamgil sen dokunma biz yapalım diyorlar bu hızla ben işteyken bitirecekler gibi :)))

kızlar bana cok fena nazar deydi galiba.
anlatmıştım cuma günü ayağım kesilmişti ve cumartesi misafirim gelicekti.
ben cumartesi sabah 08:00 de kalktım, balkonumu yıkadım, ütümü yaptım çamaşır yıkadım astım, ütüleri kaldırdım saat 11:00 gibi eşim uyandı, neyse onunla birlikte evi sildik süpürdük tozunu aldık banyoyu vs temizledik sonra alışverişe gittik. tam markete vardığımızda kaynım aradı biz biraz erken geleceğiz yengem teravi'ye yetişmek icin erken kalkmak istiyormuş dedi, neyse bizde koştur koştur alışveriş yaptık
eve geldik bi yandan yemekleri hazırladım bir yandan alışverişleri yerleştirdim, eşimin de ofise uğraması gerekiyordu sistem hata veriyormuş tüm kullanıcıları şans mesajı gitmiş, genel müdür aradı hemen ilgilen diye. saat 6:30 da misafilerim geldi benim birtek pilavım hazır değildi. yengesi sürekli, maşallah karınca gibi hem ayağı sakat hem bu kadar şey hazırlamış evi pırıl pırıl diyip durdu. yemeğimizi yedik çayları dolduruyorum yengesinin torunu koşa koşa bana bir çarptı bütün demlik bacağımdan aşağı boşaldı
nasıl canım yandı anlatamam. kayınvalidem sağolsun hemen yardım etti soğuk su buz falan silverdin sürdük ama olucak gibi değildi resmen derim kaltı, doğru acil'e orda temizlediler bi ilaçla sonra merhem sürdüler şimdi biraz sızlıyor ama daha iyi. geceleri hiç uyutmuyor ama.
kayınvalidem eşime kızdı siz daha yeni evlisiniz millet sizi davet edeceğine siz davet ediyosunuz, nazar deydi işte annesine babasına ne hesap vereceksin, haylaz cocuğun yüzünden başına ne geldi diye kızıyodu. yengesine de epey kızdı madem bakamıyorsun neden annesi olmadan getiriyosun diye ama iş işten geçti((
şimdi ayağım kesik bacağım yanık bi şekilde dolaşıyorum ortalıkta:95:

canm herzaman öyle olur nazarn olsun oda emınım güsel olmuştr her şey beklıos fotoları

edacım çok geçmiş olsun. oku canım kendini sen nazar değmiş gerçekten. ahh ahhh bende anlamıyorum hem çalışıyoruz hem yeni evliyiz beni daha eltim ve kayınvalidemden başka yemeğe çağıran olmadı. ama gelmeye hepsi hazır. anlamıyorum bu insanları. kayınvaliden haklı yani. biz çalışıyoruz kimseyi alamyız diyin ya. bu yorgunlukla birde işe geldin canım benim ya.

yaaa inanmıyorum canımm benimm çok geçmiş olsun Eda gerçekten biraz kendine dikkat etmen gerekiyor sen Mayıs da evlendin galiba evlendiginden beri haftada bir kere agır misafir agırlıyosun kuzum çay dökülmesi silverdinle filan geçecek bir durum degil resmen sen yazınca o acıyı tekrar hissettim benim de elime çay döküldü bütün gün elim buzda gezdim buzu alınca tekrar acı başlıyordu evinde üzerlik diye bir ot var aktarlarda satılıyor ondan alıp yaksana

Ayy edacığım yaa çok geçmiş olsun canım. Of bu ne böle aksilikler ya.
Allah daha beterinden korusun. O çocuğun evde koşmasına niye izin veriyolar ya. Bi dur otur demiyolarmı.
Böle misafirliklerde çocuklarına, torunlarına sahip çıkmayanlara sinir oluyorum :95:

edacım ağzım açık okudum neler oluyo balım sana..Allah aşkına hergün oku adaş kendine..kendin olmasa bile okut baskasına..bu ne misafir ağırlama..birinin yorgunlugu çıkmadan diğerini alıyosun yapma böyle ama..kayınvalidenide tebrik ettim..iyi etmiş eşine kızmakla..kızma banada..kübranın dediği gibi..bizi kimse çağırmıyo iftara ama ee bizi ne zaman davet ediceksin diyende var utanmadan..
çok çok geçmiş olsn eda..çok üzüldüm..ee artık dikkat et kendine olurmu..haram etmişler bi hafta sonunu ya

ayy edacım çok geçmiş olsun yaa
doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız yanık çok kötü bişey
kayınvalidenle haklı siz çok fazla misafir ağırlıyosunuz
bence bu ramazan sen kimseyi yemeğe falan alma artık biraz dinlen bu ne yaa

evet kübracım katılıyorum
benim bildiğim yeni evlilieri herkes yemeğe alırdı önceden
valla devir hakikaten değişti
millet gelmek için can atıyo resmen
kimse düşünmüyo çalışıyolar ediyolar bi hafta sonları var dinlensin diye

bizi de kayınvalidem dışında kimse çağırmadı, teyzelerim yazlıktalar yengesinin kendine hayrı yok kızı da sosyetinin teki, temizlikcisi köy'e gittiği icin bizi çağıramıyormuş gelince davet edebilir miş ama çok yoruluyormuş falan filan. Millet nasıl reklamını yapıyor ben anlamadım gitti

edacm gecms olsun nazar değmş sana bnde sabah herkesn ortasnda pat die düştüm eşimm kaldırdı nazar degdı herkes sna bakıodu dedı okudu bnı hemen ehh bırasda sakarlık olunca bnde ortaya komık bır durum cıktı:)))))

eda şimdi popona popona yine vurucam kız sen delirdin mi kaynanan bile doğru diyor siz yeni evlisiniz sizi çağırmaları gerekiyor siz neden çağırıyorsunuz yorulduğun yetmedi birde sağlığın gidiyor elden (
patlatıverseydin çocuğun kafasına ay sinir oldum geçmiş olsun ya yanık başka bir acı sür sürekli kremler felan
sadaka ver okut kendini üstü ste oluyr

geçen kayınvalideme gelmişti çoluklu çocuklu biri
çay götürüp getiryoum çocuklarsda saklanbaş oynuyor altı üstü iki oda var
bana geldiler dedim hemen geçin anneninizn yanına bakayım hadi eve gidince oynarsınız
annesi şaşırdı tabi çokta umrumdaydı yansa demedikleri kalmaz böyle insnların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…