- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.761
edacım bende havuçlu tatlıyı öğrenebilir miyim?
eee yaşlandınız..
Kızlar size bişi sorucam ama gülmeyin.dün yemek yaparken aklıma şu soru geldi..
Acaba cicim ayı kaç ay oluyoAyy ben gülüyorum kendime yaa
eee yaşlandınız..
kızlar size bişi sorucam ama gülmeyin.dün yemek yaparken aklıma şu soru geldi..
acaba cicim ayı kaç ay oluyoayy ben gülüyorum kendime yaa
Bukettttttttt beşevlerde var dedim sana kaç katlı yer istediğin buluyorsun gittin mi oraya
kızlar bende dünkayınvalidemin menüsünü yazayım.
çorbanın adını bilmiyorum yoğurtlı ıspanaklı içinde bulgur köfteleri vardı. ilk başta fikri kötü geliyor ama süper bir çorbaydı.
zeytinyalı taze fasulye
karnıyarık
pilav
patatesli kaşarlı börek
haydari
közlenmiş kırmızı biber
salata mısırlı ve turşulu
Bukettttttttt beşevlerde var dedim sana kaç katlı yer istediğin buluyorsun gittin mi oraya
ya kızlar ana yemek beni çok zorluyor bir türlü bulamıyorum ne yapacağımı.
tabiiki canım
Havuç tatlısı
1 kilo havuç
1 su bardağı şeker
1 pakte petibör bisküvi
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz
Hindistan cevizi
Krema için :
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
2 tatlı kaşığı nişasta
4-5 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Havuçların kabuklarını kazıyıp rendeleyin. Şeker ile birlikte kısık ateşte 20-30 dk kadar pişirin. Bisküvileri küçük parçalara bölün. Pişen havuçların içerisine bisküvi parçalarını ve cevizi ekleyip karıştırın. (Bisküviler tamamen ezilmesin) . Borcamı hafif ıslatıp ( sulu kalmasın) hindistan cevizi serpin. Karışımı borcama yayıp üzerini düzleyin.
Vanilya dışındaki krema malzemelerini bir tencerede karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında vanilyayı ilave edin. 1-2 dk. daha pişirip ocaktan alın ve mikserle 5 dk. çırpın. Borcama yaydığınız havuçlu karışımın üzerine kremayı yayın. Ilıdığında üzerini hindistan cevizi ile süsleyip buzdolabında soğumaya bırakın.
Gidemedik oraya canım ben oturma odas için tekzende bu avizeyi beğenmiştim ama kalmamış alamadık ama onun için gitmiştik
Eki Görüntüle 236920
Salon ve mutfak avizesinide beğenince istanbul yolu ters birdaha gelemeyiz alalım dedik aldık öyle dediğin yere oturma odası avizesi için bakacağım canım aklımda
bukooo bu sarkan mor boncuklardan bende avizeme kırmızısından koydurdum çok şık oldu:)) kendi dizaynım fotoları bi çekeyim ekleyecem hepsini
dizaynda mı yapıyorlar mı canım onu bilmiyordum tekzenin netten satışı var bulamazsam bunu netten alacağım artık
avizelerin lambaları yapılmamış duruyor kendinde uydurabiliyorsun ben öyle yaptım bebişim:)) lambacıdan alman lazım ama hazır olan yerlerde öyle şansın yok boncuğuna kadar değiştirte bilirsin kafandaki avizeyi kendin yarat bebişim:))
hm anladım canım o zaman bulamazsan öylr yapabilirim aklımda bulunsun ciddi ciddi gelin olup gideceksin çok az kaldı kuzucum ya
33 günüm kaldı bukommm dün eşyalar giderken annem çok ağladı ben ağlamamk için evden kaçtım hemen onu görmeyeyim diye zamanımız geldi uçma vakti dedik mi gideceğiz bebişim
33 günüm kaldı bukommm dün eşyalar giderken annem çok ağladı ben ağlamamk için evden kaçtım hemen onu görmeyeyim diye zamanımız geldi uçma vakti dedik mi gideceğiz bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?