2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım bende havuçlu tatlıyı öğrenebilir miyim?

tabiiki canım

Havuç tatlısı

1 kilo havuç
1 su bardağı şeker
1 pakte petibör bisküvi
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz
Hindistan cevizi
Krema için :
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
2 tatlı kaşığı nişasta
4-5 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya

Hazırlanışı
Havuçların kabuklarını kazıyıp rendeleyin. Şeker ile birlikte kısık ateşte 20-30 dk kadar pişirin. Bisküvileri küçük parçalara bölün. Pişen havuçların içerisine bisküvi parçalarını ve cevizi ekleyip karıştırın. (Bisküviler tamamen ezilmesin) . Borcamı hafif ıslatıp ( sulu kalmasın) hindistan cevizi serpin. Karışımı borcama yayıp üzerini düzleyin.
Vanilya dışındaki krema malzemelerini bir tencerede karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında vanilyayı ilave edin. 1-2 dk. daha pişirip ocaktan alın ve mikserle 5 dk. çırpın. Borcama yaydığınız havuçlu karışımın üzerine kremayı yayın. Ilıdığında üzerini hindistan cevizi ile süsleyip buzdolabında soğumaya bırakın.

kızlar bende dünkayınvalidemin menüsünü yazayım.

çorbanın adını bilmiyorum yoğurtlı ıspanaklı içinde bulgur köfteleri vardı. ilk başta fikri kötü geliyor ama süper bir çorbaydı.

zeytinyalı taze fasulye

karnıyarık

pilav

patatesli kaşarlı börek

haydari

közlenmiş kırmızı biber

salata mısırlı ve turşulu

eee yaşlandınız..
Kızlar size bişi sorucam ama gülmeyin.dün yemek yaparken aklıma şu soru geldi..
Acaba cicim ayı kaç ay oluyo Ayy ben gülüyorum kendime yaa

ay alemsin ya dünde benm kocam dedi yatakta ben genelde sırtımı dönerek uyuyabiliyorum
oda dediki evlilikte ilk 3 ay ten tene, sonra dip dibe sonra kaç öte ymiş gibi bişeyler dedi

eee yaşlandınız..
kızlar size bişi sorucam ama gülmeyin.dün yemek yaparken aklıma şu soru geldi..
acaba cicim ayı kaç ay oluyo ayy ben gülüyorum kendime yaa

bence cicim ayı diye bişey yok canım. olsada saçma olur zaten. ilk günden itibaren aynı özeni göstermeli çiftler. ilk zamanlar fazla fazla ilgi gösterip sonra kesince bence daha zor oluyor. bizde hiç cicim ayı olmadı. herşey iyisiyle kötüsüyle istikrarlı gidiyor.

cumartesi 9 kişiydik. yemekleri planladığımdan farklı yaptım çünkü malzeme yokmuş

mercimek çorbası
pastırmalı sucuklu kurufasulye
karnıyarık
hazır el yapımı mantı
sigara böreği
salata
çikolatalı puding
ayrıca birileri tatlı getirmişti bakalava gibi bişey onu da koydum mu tamamdır

karnıyarık 1 kişi yedi sadece herkes kurufasülye istedi. şaşırdılar güzel olunca.

Bukettttttttt beşevlerde var dedim sana kaç katlı yer istediğin buluyorsun gittin mi oraya

kayınvalidenin ellerine sağlık cnım bizde dün akşam kaınvalidemdeydik bende kayınvalideciğimin menüsünü söyliyeyim

Terbiyeli şehriyeli tavuk çorbası
Patatesli kıymalı börek
Zeytin yağlı taze fasülye
cacık
közşenmiş biber ve közlenmiş patlıcan salatası
fırında sebzeli parça et
tavuk suyuna pilav

Son düzenleme:
Bukettttttttt beşevlerde var dedim sana kaç katlı yer istediğin buluyorsun gittin mi oraya

Gidemedik oraya canım ben oturma odas için tekzende bu avizeyi beğenmiştim ama kalmamış alamadık ama onun için gitmiştik

Salon ve mutfak avizesinide beğenince istanbul yolu ters birdaha gelemeyiz alalım dedik aldık öyle dediğin yere oturma odası avizesi için bakacağım canım aklımda

Son düzenleme:

sağol canım not ettim deneyeceğim

bukooo bu sarkan mor boncuklardan bende avizeme kırmızısından koydurdum çok şık oldu:)) kendi dizaynım fotoları bi çekeyim ekleyecem hepsini

dizaynda mı yapıyorlar mı canım onu bilmiyordum tekzenin netten satışı var bulamazsam bunu netten alacağım artık

avizelerin lambaları yapılmamış duruyor kendinde uydurabiliyorsun ben öyle yaptım bebişim:)) lambacıdan alman lazım ama hazır olan yerlerde öyle şansın yok boncuğuna kadar değiştirte bilirsin kafandaki avizeyi kendin yarat bebişim:))

hm anladım canım o zaman bulamazsan öylr yapabilirim aklımda bulunsun ciddi ciddi gelin olup gideceksin çok az kaldı kuzucum ya

hm anladım canım o zaman bulamazsan öylr yapabilirim aklımda bulunsun ciddi ciddi gelin olup gideceksin çok az kaldı kuzucum ya

33 günüm kaldı bukommm dün eşyalar giderken annem çok ağladı ben ağlamamk için evden kaçtım hemen onu görmeyeyim diye zamanımız geldi uçma vakti dedik mi gideceğiz bebişim

33 günüm kaldı bukommm dün eşyalar giderken annem çok ağladı ben ağlamamk için evden kaçtım hemen onu görmeyeyim diye zamanımız geldi uçma vakti dedik mi gideceğiz bebişim

annemde cumartesi günü çeyizleri çıkarmış yıkamış ütülemiş hem katladım hem ağladım dedi kolya değil tabi onlar için ama onlarda zamanında yuvalarını kurup gitmişler şimdi sıra bizde

dugundass ceyızlerın gıtmıs hayırlı olsun...

ay evet o cok kotu oluyor ya...ben hala gıysılerımı goturmedım evıme,kendi gıysılerımı annemlerın gıysılerınden ayırmak cok daha zor geldi,hala evde duruyorlar:) dugune yakın goturcem artık....

ama ceyızlerım gıderken ben de cok kotu oldum,annem bır oncekı gece gızlı gızlı agladı hep, ceyızler gıderken fazla aglamadı tuttu kendını,gozlerı doldu sadece sureklı...

hay allahım zor ya,nasıl alıscaz bu duruma bakalım,vakit yaklastıkca korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…