- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.801
ay ben vazgeciyorum galiba,evlenmicem o zaman boyleyse:)
yokk evlılık gıbısı yok ama sevdıgınleee bir ömürr mutlu mesut aşk dha ne olsun kızz...
Kızlar uykuyamı çekildiler
Eşim annemin babamın yerini tutamasada yokluğunu aratmıyor bazen bir bakımşşın ki sanki karşımda annemi göryürum bazende babamı her şekilde yaklaşabiliyor bu yüzden iyiki evlenmişim diyorum esrasss keşke bir sene boşuna nişanlı kalmışım ozamanda evli olmak isterdim
telefonla konuşuyor pat kulağıma veriyor al annenle konuş diye :) eş de çok önemli umarım sende bu tarz şeyler yaşarsın hele o bir ayı kutlamak için gizli gizli çabalaığımı süpriz yapıcam diye
evlilikte de hryecan artıyor hergün yenileniyorsun hergün farklı bir özellki taşıyor
ben iyikide evlenmişim diyorum düzenimi otutturmuşum şuan evime gtmeyi dört gözle bekliyrum
ben burdayım canımda bir yandan senin gibi yemek arşivi oluşturmaya çalışıyorum çorbalara geçtim erişteli yeşil mercimek çorbası tarifini inceliyordum
ay senin ikiz kardesin mi var ne guzel:) o napıyor,nisanli falan degil demi?
valla canım benim ev hazır iste,ufak tefek eksikler bitmiyor tabi hala alıyoruz....salonumuzu brz daha dekore etmemiz lazım,tablo bir kac obje falan almak lazım,duvar saatimiz yok...
nisanlım tutturdu o detayları snr hallederiz,zevkımıze gore objeler alırız diye simdi salon bombos kaldı ben de basının etını yıyorum onları da alalım bır an once diye:) oyle iste bunların dısında bır eksık yok allaha sukur...
sende nasıl durumlar?
evet edacım kesinlikle katılıyorumevlilik güsel bişey ben tavsiye ediyorum
özellikle de eşin hassas ve duyarlı biri ise daha güzel oluyor.
bir de kızlar aynı şeyi mi hissediyoruz bilmiyorum ama gün geçtikçe sanki daha da güzelleşiyor. birbirimize alıştıkca sanki daha da cok özlüyoruz
o bekar canım bulamadı ruh eşini:))
bizde çok eksik var daha ama ben çok yoruldum ya 1 hafta eiya dışında başka şeyler dşünsem beynim dinlenecek dudaklarımın heryeri uçuk oldu hayatımda böyle şeyler görmedim heryerim acıyor( ne oldu bana bilmem
bizde çok eksik var daha ama ben çok yoruldum ya 1 hafta eiya dışında başka şeyler dşünsem beynim dinlenecek dudaklarımın heryeri uçuk oldu hayatımda böyle şeyler görmedim heryerim acıyor( ne oldu bana bilmem
evet edacım kesinlikle katılıyorum
şimdi eve gideyim diye dört gözle bakıyorum bi an önce eve gelsin diye
akşamları falan bi işi olucakta bi yere gidicek diye ödüm kopuyo
zamanla herşey daha güzelleşiyo bence de
alıştıkça bazı güzellikleri daha iyi anlıyoruz sanırım
dün eşim saat 2 de bi arkadaşını hastanede ziyarete gitti saat 4 - 4:30 gibi eve geldi ayhhh topallaya topallaya kapıya gittim anahtar sesini duyunca sarıldım kapı açılır açılmaz. Dedim Allahıma şükürler olsun sağ salim geldin eve.... tek başına bir yere gidip geldiği zaman içim üperiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?