2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bugün saat hiç geçmiyor
çok kötü her tarafım ağırıyor başım felaket

ay alin bende öyle ağla ağla bir aayip oldum iç çekiyoum hıçkıra hıçkıra arabada salonla ev arası 10 dk daha gözümün yaşı geçmemiş arabadan indik hemen foto çekiyor mal adam nasıl sinir oldum bir fakika dedim kendime geleyim :)

videoya almışlar dayım diyor ki bak gitmeden son birşey istiyorumusun bizden sanki görmeyeceğim bir daha ay nasıl üzüldüm anlatamam

yokk evlılık gıbısı yok ama sevdıgınleee bir ömürr mutlu mesut aşk dha ne olsun kızz...

evlılıkte herseyın gulluk gulıstanlık olacagını beklemıyorum tabıkı,tartısma da olur arada...benım korkum sadece ıste yenı bır hayat,aılenden uzak kalmak,artık orda mısafır gıbı olmak,onları ozlemek...ama obur taraftan da dedıgınız gıbı esınle sureklı bırlıkte olmak guzel bır duygu...

Ay valla ne karmasık duygular,bır tarafta aılen obur tarafta sevdıcegın...

Ama sonuc olarak onerıyorsunuz yanı evlılıgı oyle mı :)?

ben yazdıklarınızı okurken bile gözyaşı siliyorum ya ne yapıcam ben:/ annemi de çok seviyorum zaten kardeşim de abimle ben evlenince ayrı evtutacakmış, annem kesin ağlayacak, ben de kesin ağlayacağım uff

Eşim annemin babamın yerini tutamasada yokluğunu aratmıyor bazen bir bakımşşın ki sanki karşımda annemi göryürum bazende babamı her şekilde yaklaşabiliyor bu yüzden iyiki evlenmişim diyorum esrasss keşke bir sene boşuna nişanlı kalmışım ozamanda evli olmak isterdim
telefonla konuşuyor pat kulağıma veriyor al annenle konuş diye :) eş de çok önemli umarım sende bu tarz şeyler yaşarsın hele o bir ayı kutlamak için gizli gizli çabalaığımı süpriz yapıcam diye
evlilikte de hryecan artıyor hergün yenileniyorsun hergün farklı bir özellki taşıyor

ben iyikide evlenmişim diyorum düzenimi otutturmuşum şuan evime gtmeyi dört gözle bekliyrum

ay masallah ne guzel,insallah benim evliligim de boyle olur...

nisanlimi cok uzun zamandır tanıyorum,simdiye kadar beni uzmedi...umarım hep boyle olur...

yalnız ben simdiden basının etini yiyorum ben annemleri ozlerim,ozleyince gidip gorurum yarım saat olur mu,bisey demezsin demi diye...

onun da yazık gozu korkuyor brz sanırım annemden hic cıkmacıgımı falan dusunuyor,gecen gun iste alısveristi,dugun telasıydı derken bas basa kalamıyoruz hic artık oturup muhabbet edemiyoruz dedim,o da evlenince artık kendimize vakıt ayırırız bol bol ama tabi sen ikide bir ailelerle birlikte olalım diye tutturmazsan dedi:)

evlilik güsel bişey ben tavsiye ediyorum
özellikle de eşin hassas ve duyarlı biri ise daha güzel oluyor.
bir de kızlar aynı şeyi mi hissediyoruz bilmiyorum ama gün geçtikçe sanki daha da güzelleşiyor. birbirimize alıştıkca sanki daha da cok özlüyoruz

o bekar canım bulamadı ruh eşini:))

bizde çok eksik var daha ama ben çok yoruldum ya 1 hafta eiya dışında başka şeyler dşünsem beynim dinlenecek dudaklarımın heryeri uçuk oldu hayatımda böyle şeyler görmedim heryerim acıyor( ne oldu bana bilmem

evet edacım kesinlikle katılıyorum
şimdi eve gideyim diye dört gözle bakıyorum bi an önce eve gelsin diye
akşamları falan bi işi olucakta bi yere gidicek diye ödüm kopuyo
zamanla herşey daha güzelleşiyo bence de
alıştıkça bazı güzellikleri daha iyi anlıyoruz sanırım

ay canım gecmis olsun,dikkat et kendine,sıkıntıdan olur onlar sıkmamaya calıs kendini,benim de yuzumde surekli sivilce cıkmaya basladı o da stres,sıkıntıdan sanırım,nasıl gelin olcam bakalım bu yuzle,cene kısmımda 3-4 tane sıvılce sureklı var,bırı gecıyor bırı cıkıyor,allahtan yuzumun baska yerlerınde yok sadece cene bolgesi...

Stresten canım normaldir kolay değil ki sıfırdan yeni ev kuruyorsun sorumluluğun büyüğüde senin üzerinde. Bu arada çok mu eksiğin var Ben atayım kendimi o zaman

dün eşim saat 2 de bi arkadaşını hastanede ziyarete gitti saat 4 - 4:30 gibi eve geldi ayhhh topallaya topallaya kapıya gittim anahtar sesini duyunca sarıldım kapı açılır açılmaz. Dedim Allahıma şükürler olsun sağ salim geldin eve.... tek başına bir yere gidip geldiği zaman içim üperiyor

evet dünde bana aynı şey oldu
eşim bursaya gitmişti araba bakmak için
sonra gelmiş gönen e telefonla konuştuk
biraz işiim var sonra gelicem eve dedi
bekle bekle yok
sonra ambulans sesi duydum
ödüm koptu sanki ona bişey olmuş gibime geldi
hemen aradım dedim daha gelmiyomusun diye kapıdayım aç diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…