2011 gelin adayları buyrun sohbete

Buketçim
salon avizemizi bizde tekzenden internet sitesinden aldık
ama hiç memnun kalmadık söyliyim
çok geç geldi
bizim istediğimiz avizenin camları değil başka cam göndermişler
kaç kez telde görüştü eşim 15 gün sonra anca gönderdiler doğrusunu
ama kaç kez telde görüşmek zorunda kaldı
çok sorun yaşadık
dedik bidaha almıycaz tekzenin sitesinden diye

ay ben de oyle olcam kesin....bide ben aglayınca hemen gozlerim sisiyor,davul gibi oluyor...napcam bakalım o gozlerle nasıl fotograf falan cekilcem acaba...

ben o ana kadr gayet mutluydm ama annem kızım sen bnm yüzümü kara cıkarmadn hakkım sna helal deyince koptumm porselen makyaj bıle dayanmadı takma kirpklerm cıktıherkes agladı hatta fotoğrafcm bıle agladı kızlar cok duygulu bir sahneydi hala izlerken aglıorum ve ailemi cok özlüorummmmm

benim giyselerde duruyorr bebişimm ikiz kardeşimle ortaktı dolabımız nasıl ayıracam bakalım senin tüm hazırlıklar bitti mi canım

Slm kızlaar nasılsınız, akşam yine misafirim vardı, yarın son misafirimi alıcam yoruldum artık (
Sabah uyanamıyorum, uykum çok düzensizleşti, eşimde çok uykusuz kalıyor, hayırlısıyla atlatsak şu ramazanı.
Buket'im valla bende sandığım gibi ağlamadım, sadece evden çıkarken ağladım, o stresten ağlamayı bile unuttum :))

Çeyiz giderken eşyaların toparlanırken zor oluyo kızlar (

bunu söylediğin iyi oldu canım o zaman ben mor taşlı bir avize bulana kadar dolaşayım avizecileri hiç riske girmeyeyim

benim giyselerde duruyorr bebişimm ikiz kardeşimle ortaktı dolabımız nasıl ayıracam bakalım senin tüm hazırlıklar bitti mi canım

ay senin ikiz kardesin mi var ne guzel:) o napıyor,nisanli falan degil demi?

valla canım benim ev hazır iste,ufak tefek eksikler bitmiyor tabi hala alıyoruz....salonumuzu brz daha dekore etmemiz lazım,tablo bir kac obje falan almak lazım,duvar saatimiz yok...

nisanlım tutturdu o detayları snr hallederiz,zevkımıze gore objeler alırız diye simdi salon bombos kaldı ben de basının etını yıyorum onları da alalım bır an once diye:) oyle iste bunların dısında bır eksık yok allaha sukur...

sende nasıl durumlar?

buketcim, evden cıkarken vedalaşana kadar herşey normal oluyor da
o vedalaşma yok mu.... özellikle de anneye babaya düşkünsen tutamıyorsun kendini
bence ağlamak da bu mutluluğa dahil

Son düzenleme:
buketcim, evden cıkarken vedalaşana kadar herşey normal oluyor da
o vedalaşma yok mu.... özellikle de anneye babaya düşkünsen tutamıyorsun kendini
bence ağlamak da bu mutluluğa dair

ben aileme çok düşkünüm ailemde bana çok düşkündür o an nasıl olacak bilmiyorum çok kolay ağlayan bir yapım yok ama bakalım annem ağlarsa belki başlayabilirim bende

evlendıkten 3 ay sonra tekrar grsrz buketçim o zaman ağlarsn bnce ailenn anlamını kavramını daha iyi anlıyor insan ayrıldında özlüyorsun en kötü günlerini bilee

ay gercekten oyle mi oluyor yeliz ya,ben en cok bundan korkuyorum iste...ya hep eski gunlerimi,ailemi ozler durursam,evlilige adapte olamazsam bir turlu,mutsuz olursam sırf bu yuzden diye cok korkuyorum....

ben aileme çok düşkünüm ailemde bana çok düşkündür o an nasıl olacak bilmiyorum çok kolay ağlayan bir yapım yok ama bakalım annem ağlarsa belki başlayabilirim bende
annen ağlayınca tutamıyosun
benim annem çeyizlerimi hazırlerken çeyizim giderken falan hep ağladı
tabi bende
hem gidiyorum diye hem hakkettiğim şeyleri yaşayamadım diye ağladı
gelinalı günü ben düşündüğüm kadar çok ağlayamadım o an babamın stresi yüzünden
ama arabaya binince koyverdim gitsin boğazıma düğümlenmişti çünkü
eşimin ailesinin evine gidene kadar bütün göneni dolaştırdılar bana ağlamam geçsin diye

ay gercekten oyle mi oluyor yeliz ya,ben en cok bundan korkuyorum iste...ya hep eski gunlerimi,ailemi ozler durursam,evlilige adapte olamazsam bir turlu,mutsuz olursam sırf bu yuzden diye cok korkuyorum....

korkunun ecele faydası yokk:)))canm bnm evlılık gusel tabı sevdıgnle ama bn anneme düşkün biri olarak hala zorlanıorum cunku annemı cok özlüorum birde şimdi ailemn evıne gittiğimde misafir gibi hissediom kendımi birde evlilikte herzaman güzel günlern olacak deıl bunlarada hazırlklı olmak lazım tbi ki hayal kırklıgı yasamayalm esracm

valla canım biraz mantık çerçevesinde yaklaşırsan olaya bu kadar zorlanmazsın bence
sonuçta herkes evleniyo hiçkimse ömrünün sonuna kadar ailesinin yanında yaşamıyo
zaten olması gereken de bu doğanın kanunu yani
ailelerimizde annelerini babalarını bırakıp kendilerine bi ev yaşam kurdular
yapıcak bişey yok yani bugün olmasa yarın olucak ama olucak

gerçi benim alışmamdaki sebep tam olarak bunlar değildi ama olsun

Bir yandan üzülüyorsun fakat bir yanda da eşini görünce onula aynı evi paylaşınca mutlu oluyorsun...

Bende uçakta çok ağladım, İstanbul'dan uzaklaştığmı görünce daha bir duygulandım, çok ağlamıştım...

ay ben vazgeciyorum galiba,evlenmicem o zaman boyleyse:)

ay ben vazgeciyorum galiba,evlenmicem o zaman boyleyse:)

yok yok kesinlikle vazgeçme
evlilik çok güzel bişey
her akşam sevdiğin insana sarılarak uyumak uyandığından onu yanıbaşında görmek
onun için yemekler yapmak
onun işten dönüşünü sabırsızlıkla beklemek
işten geldiğinde karıcım deyip sana sımsıkı sarılması
birlikte film izlemek dolaşmaya çıkmak
daha fazla vakit geçirebilmek için hafta sonunun gelmesini sabırsızlıkla beklemek
çok güzel şeyler bence
tabi arada tatsızlıklar olmuyo değil
ama tartışmanın sonrası da ayrı bi güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…