- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.781
düğün günü evden çıkması cok dha zor annem fenalaşmış arkamdan bnde çok ağladm heder oldum resmen
Çeyiz giderken eşyaların toparlanırken zor oluyo kızlar(
ay ben de oyle olcam kesin....bide ben aglayınca hemen gozlerim sisiyor,davul gibi oluyor...napcam bakalım o gozlerle nasıl fotograf falan cekilcem acaba...
dugundass ceyızlerın gıtmıs hayırlı olsun...
ay evet o cok kotu oluyor ya...ben hala gıysılerımı goturmedım evıme,kendi gıysılerımı annemlerın gıysılerınden ayırmak cok daha zor geldi,hala evde duruyorlar:) dugune yakın goturcem artık....
ama ceyızlerım gıderken ben de cok kotu oldum,annem bır oncekı gece gızlı gızlı agladı hep, ceyızler gıderken fazla aglamadı tuttu kendını,gozlerı doldu sadece sureklı...
hay allahım zor ya,nasıl alıscaz bu duruma bakalım,vakit yaklastıkca korkuyorum ben
sanki hiç duygulanmayacağım gibi geliyor nedense bakalım alayacak mıyım çok merak ediyorum
sanki hiç duygulanmayacağım gibi geliyor nedense bakalım alayacak mıyım çok merak ediyorum
Çeyiz giderken eşyaların toparlanırken zor oluyo kızlar(
Buketçim
salon avizemizi bizde tekzenden internet sitesinden aldık
ama hiç memnun kalmadık söyliyim
çok geç geldi
bizim istediğimiz avizenin camları değil başka cam göndermişler
kaç kez telde görüştü eşim 15 gün sonra anca gönderdiler doğrusunu
ama kaç kez telde görüşmek zorunda kaldı
çok sorun yaşadık
dedik bidaha almıycaz tekzenin sitesinden diye
benim giyselerde duruyorr bebişimm ikiz kardeşimle ortaktı dolabımız nasıl ayıracam bakalımsenin tüm hazırlıklar bitti mi canım
buketcim, evden cıkarken vedalaşana kadar herşey normal oluyor da
o vedalaşma yok mu.... özellikle de anneye babaya düşkünsen tutamıyorsun kendini
bence ağlamak da bu mutluluğa dair
evlendıkten 3 ay sonra tekrar grsrz buketçim o zaman ağlarsn bnce ailenn anlamını kavramını daha iyi anlıyor insan ayrıldında özlüyorsun en kötü günlerini bilee
annen ağlayınca tutamıyosunben aileme çok düşkünüm ailemde bana çok düşkündür o an nasıl olacak bilmiyorum çok kolay ağlayan bir yapım yok ama bakalım annem ağlarsa belki başlayabilirim bende
ay gercekten oyle mi oluyor yeliz ya,ben en cok bundan korkuyorum iste...ya hep eski gunlerimi,ailemi ozler durursam,evlilige adapte olamazsam bir turlu,mutsuz olursam sırf bu yuzden diye cok korkuyorum....
valla canım biraz mantık çerçevesinde yaklaşırsan olaya bu kadar zorlanmazsın benceay gercekten oyle mi oluyor yeliz ya,ben en cok bundan korkuyorum iste...ya hep eski gunlerimi,ailemi ozler durursam,evlilige adapte olamazsam bir turlu,mutsuz olursam sırf bu yuzden diye cok korkuyorum....
ay gercekten oyle mi oluyor yeliz ya,ben en cok bundan korkuyorum iste...ya hep eski gunlerimi,ailemi ozler durursam,evlilige adapte olamazsam bir turlu,mutsuz olursam sırf bu yuzden diye cok korkuyorum....
annen ağlayınca tutamıyosun
benim annem çeyizlerimi hazırlerken çeyizim giderken falan hep ağladı
tabi bende
hem gidiyorum diye hem hakkettiğim şeyleri yaşayamadım diye ağladı
gelinalı günü ben düşündüğüm kadar çok ağlayamadım o an babamın stresi yüzünden
ama arabaya binince koyverdim gitsin boğazıma düğümlenmişti çünkü
eşimin ailesinin evine gidene kadar bütün göneni dolaştırdılar bana ağlamam geçsin diye
korkunun ecele faydası yokk:)))canm bnm evlılık gusel tabı sevdıgnle ama bn anneme düşkün biri olarak hala zorlanıorum cunku annemı cok özlüorum birde şimdi ailemn evıne gittiğimde misafir gibi hissediom kendımi birde evlilikte herzaman güzel günlern olacak deıl bunlarada hazırlklı olmak lazım tbi ki hayal kırklıgı yasamayalm esracm
ay ben vazgeciyorum galiba,evlenmicem o zaman boyleyse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?