- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.821
Stresten canım normaldir kolay değil ki sıfırdan yeni ev kuruyorsun sorumluluğun büyüğüde senin üzerinde. Bu arada çok mu eksiğin varBen atayım kendimi o zaman
bukommm sayayım sana bebişim çekmeceye koyacağım kaşık çatalık,tezgah üstü bulaşıklık,çamaşır sepetim,çöp kovalarım,ütü masam,çamaşırlık,daha bıçak almam lazım,salon için allı pullu salon takımı daha aklıma gelen bunlar gelmeyenleri ne yapacağız:))
yüzüm bakılmayacak halde ya yaralardan
bukommm sayayım sana bebişim çekmeceye koyacağım kaşık çatalık,tezgah üstü bulaşıklık,çamaşır sepetim,çöp kovalarım,ütü masam,çamaşırlık,daha bıçak almam lazım,salon için allı pullu salon takımı daha aklıma gelen bunlar gelmeyenleri ne yapacağız:))
En yorumcul konular açalım kızlar
derin bir sohpet edelim
Mesela eşiniz çalışmanızı istemiyor ama siz istiyorunuz ekonomik özgürlüğünüzün olmasını ne gibi ortak çözümler olurdu
Mesela eşiniz çalışmanızı istemiyor ama siz istiyorunuz ekonomik özgürlüğünüzün olmasını ne gibi ortak çözümler olurdu
Olmazsa olmazlarınız nelerdir?Ben oje sürmeden dışarı çıkamam
Olmazsa olmazlarınız nelerdir?Ben oje sürmeden dışarı çıkamam
ben istemiyorum denizim mesela..ama bi yandan da evimizi düşünmek zorunda oldugum için çalışmak zorundayım..
kahrolsun düğün sonrası borçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?