2011 gelin adayları buyrun sohbete

Stresten canım normaldir kolay değil ki sıfırdan yeni ev kuruyorsun sorumluluğun büyüğüde senin üzerinde. Bu arada çok mu eksiğin var Ben atayım kendimi o zaman

bukommm sayayım sana bebişim çekmeceye koyacağım kaşık çatalık,tezgah üstü bulaşıklık,çamaşır sepetim,çöp kovalarım,ütü masam,çamaşırlık,daha bıçak almam lazım,salon için allı pullu salon takımı daha aklıma gelen bunlar gelmeyenleri ne yapacağız:))

yüzüm bakılmayacak halde ya yaralardan

düğün öncesi o yaralar bndede çıktı takma kafana ya akışına bırak biras herşey istedin gibi olursa olmaz nazarn olsun bnm düğünöncesi gözlermde yaralar cıktı resmen kabuk baglamstm sonra amaaaan dedimmm alt tarafı evlenıorum ve bu bnm en mutlu günüm olacak nie üzüyorum kendımı ve her şey güsel olduuuu olumlu düşün olumlu olsun herşey unutma sakın

bu saydıklarından bende de yok:18: Sadece ütü masam bıçaklarım varo kadar aslında bende meyve bıçağı alabilirim

bunların hepsi bir gunde halledilecek seyler canım hic takma...

Zuhal pek bir stresli görüyorum seni canım
mevburileri al önemlileri gersiin sonrada alırsın bir kereyle değilki ben her çarşıya çıktığımda alıyoum mutlaka :)

Zuhal bunları evlendikten sonra da alabilirsin neden bu kadar stres yapıyosun ki bunlar olmadan da bir ev kurabilirsin çıkarsın eşinle bir hafta sonu eksiklerini alırsın neden bu kadar stres yapıyosun ki?

Mesela eşiniz çalışmanızı istemiyor ama siz istiyorunuz ekonomik özgürlüğünüzün olmasını ne gibi ortak çözümler olurdu

allahtan karışmıyor öyle şeylere ama ben bir bayan çalışmann ekonomik özgürlüğüm elimde olsun isterim hee olmasaydııı düşünebilrdim tbi ama iyi kötü şükrler olsn işim vr hernekadr bazen evde eşimi karşılmayı istesemde dinlenmeyi özlesemde((çalışmakta güsell

Eger çalışma saatleri uygunsa hafta sonu tatili varsa ben de çalışmak isterim erkekler her zaman bakımlı kadın istiyorlar işe giderken de paspal bir şekilde gidemiyosun hem o yüzden hem de ben bu zamana kadar babamdan bile para isteyemedim eşimden de isteyemem kendi ihtiyaçlarımı karsılamak için de çalışmam lazım :)

Mesela eşiniz çalışmanızı istemiyor ama siz istiyorunuz ekonomik özgürlüğünüzün olmasını ne gibi ortak çözümler olurdu

çalışırdım mutlaka. tabi evle ilgli görevlerimi aksattığım anda kesin söylerdi bak idare edemiyorsun çık işten derdi.

Olmazsa olmazlarınız nelerdir?Ben oje sürmeden dışarı çıkamam

olmazsa olmaz değilde ayak yıkama hastalığı var bende yıkamada değilde devamlı su tutuyorum her banyoya girdiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…