- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.041
bende 15 tane var çeyrek
bozdurayım :)))
meltemcim hayırlısı olsun hatırladığım kadarı ile ben istanbulda yaşamam diyordum ama bakıyorum nişanlın seni ikna etmiş halletmenize çok sevindim
Denizcim tekrar çok sağol nişanlım da bende gittik aile hekimlerimize kan verdik 2 gün sonra gökdereye gidin dediler hakikaten iyiki söylemişsin boşuna uzayacaktı
Ne kadar sessiz bir topicigimiz var önceden hiç böyle degildi
Aylin şu an da araba almak için uygun zaman degilmiş canım döviz çok artmış bu durum da araba ve elektronik eşya fiyatlarını etkiliyormuş
Aylin şu an da araba almak için uygun zaman degilmiş canım döviz çok artmış bu durum da araba ve elektronik eşya fiyatlarını etkiliyormuş
Kızlar birşey soracağım kısmetse perşembe günü nikah işlemlerini halledeceğiz nette evraklara batım muhtardan ikametkah ve nüfus kayıt örneği alınacak yazıyordu ama düğün salonundan verdikleri kağıtta ise onlar yazmıyor siz muhtardan bu evrakları almışmıydınız?
ayy bnmde uykum vr dün annemler bizdeydi sonra annemle gesmeye gittik gec geldık eve gelınce bulasık makınesı toplamm etrafı toparlamm saat 2 oldu yattım sahura kalktım tekrar yattım sersem gıbı oldum yaa kızlar bnde ıkı gundur cok mıde agrısı cekıorum rannıtap ılac kullanıom bnamısın demıyor yaa sureklı öğürüm başım geçse midem agrıo nasıl bir şeyse
bizde altınlarımızın hiç birine dokunmadık şuanda kızlar ve baya kar etmiş durumdayız.
sizlerin düğününüzde ne kadar altınlarınız olmuştu kızlar
cnm şuan inanırmısın bende öyleyim..kamera var burda uyuyamıyorum..dayıyorum elleirmi çeneme..bi bakıyorum saat 1.30- 1,23-1,20
korkuyourm uyuyup kalmaktan..ki bu şekilde asla yatamazdım..eşim aradı akşam erken yat diyo..yatıcam valla
bizde altınlarımızın hiç birine dokunmadık şuanda kızlar ve baya kar etmiş durumdayız.
sizlerin düğününüzde ne kadar altınlarınız olmuştu kızlar
biz de çok şükür düğünde takılan hiçbişeye dokunmadık, Altın fiyatları biraz daha yükselirse belki bozdurup bankaya koyarız ama daha karar veremedik. Allah nasip kısmet ederse seneye evimizi almayı düşünüyoruz, aklımıza yatan projelere bakıyoruz ama daha erken
bnde öyleym ya dr.cıksam endoskopi yapalım dicek kesin korkuorum ondanda ama ölcek gibiyim eda ya süt içorum yok faydası bn oruç tutmadm sende tutma sağlıgın onemlı bnde öğlen uyım dedım yok bankadan aradılar yok eşim geldı yok telefon caldı yok dırdır kafam şişti aksamda mısafrm vr pöff
dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?