2011 gelin adayları buyrun sohbete

5 ay önce biliyosun canım bu tarzda problemlerimiz yoktu kaldı ki ben çalışmak istiyordum şartları güzel olan bir iş istiyordum zaten nişanlımın da referansıyla oldu 5 ay bekledim ben medya sektöründeyim özellikle yaz oldugu için hep reklam gelirlerinin azlıgından bahsedilip maaşlar hiçbir zaman zamanında yatmıyor öyle olunca da kredi kartını kullanıyosun ben çalışıyorum ama hep kredi kartına çalışıyorum bu iş de istanbul merkezli bir iş bir hafta ankdayım mesela haftaya istanbuldayım yani iş degişikligi yapmam gerekiyodu canım bu da bahanesi oldu kaldı ki mesela sabah kızıyorum akşam beni görüntülü arıyo bütün kızgınlıgım geçiyo ya

slm kızlar nabersiniz
yaa bizimde altınlarımız vardı ama araba alıcaz diye bozdurduk bir ay önce keşke bozdurmasaymışız
ama bizim bozdurduğumuz zaman baya bi dştü sonra çıktı bizde gene düşer diye bozduralım araba denk gelince de alırız dedik
ama napalım kısmet artık yaa
demekki kaderimizde bu kadarı varmış

ayy bnmde uykum vr dün annemler bizdeydi sonra annemle gesmeye gittik gec geldık eve gelınce bulasık makınesı toplamm etrafı toparlamm saat 2 oldu yattım sahura kalktım tekrar yattım sersem gıbı oldum yaa kızlar bnde ıkı gundur cok mıde agrısı cekıorum rannıtap ılac kullanıom bnamısın demıyor yaa sureklı öğürüm başım geçse midem agrıo nasıl bir şeyse

Aylin şu an da araba almak için uygun zaman degilmiş canım döviz çok artmış bu durum da araba ve elektronik eşya fiyatlarını etkiliyormuş

biz bitane bulduk canım
herhalde alıcaz onu
değerinden fazla değil bulduğumuz arabanın da fiyatı
zaten iyi bişey değil
şimdilik alıcazda bunu ileriye doğru bakıcaz artık duruma

henüz tüm geçmişi okuyamadım, cevap geldimi bilmiyorum ama ben de yazayım :) biz nikah işlemleri için kartal kağıt aldık, transfer olacak diye nerden yaptırsak oluyodu çünkü(il dışı olunca izin belgesi veriyolar, sorun olmuyo) balıkesirde de günümüzü aldık.. yaptırdığımız işlemler kan vermek, akciğer filmi çektirmek, aile hekimine gidip onaylatmak, sağlık raporunu aile hekimliği binasına götürüp onaylatmak, efendime söyleyim 4er fotoğraf, ikamet, nüfus sureti ama balıkesire gitmek için izin belgesi(il içinde olacaksa, mutlaka taraflardan birinin oturduğu semt, il dışı olursa sorun yok, nerde isterseniz:) ) 1 hafta sürdü sonuç beklemek falan...

ama bide şu var

abimler balıkesirde yaptırdılar, aile hekimine gidip kan tahlili bide sağlık raporu istemediklerini söylemişler, 2 buçuk saatte hallettiler, fotoğraf nüfus sureti falan :) her ilçede değişiyo yani, bırak illeri :) kadıköy belediyesi de sadece fotoğraf istiyodu sanırım, sistemlerinde her yerle bağlantı oluyomuş tıkır tıkır hallediyolarmış falan :) elindeki kağıdı sıkı sıkı tut, internet sitelerinde ilçe ile ilgiliolmayan ne varsa boşver:)

ben öğle arasında bizim burdaki semt pazarına gittim,
yarım kilo kahvaltılık domates, yarım kilo salatalık, semizotu, 4 tane mısır, yarım kilo çilek, yarım kilo böğürtlen'e 16 lira verdim
başbakan kriz bu sefer teğet bile geçmeyecek diyo herşey el yakıyor valla.
bitane kadın diyo ki biz paramız yabancıya gitmesin diye marketten gidip alışveriş yapmıyoruz pazar'a geliyoruz ama pazar fiyatları marketleri aratmıyor, ama napalım can boğazdan geliyor mecbur alıyoruz... Allah emeklilere, asgari ücret alanlara ve herşeyden önce işsizlere yardımcı olsun. bir müddet işimden şikayet etmemeye karar verdim

bizde altınlarımızın hiç birine dokunmadık şuanda kızlar ve baya kar etmiş durumdayız.

sizlerin düğününüzde ne kadar altınlarınız olmuştu kızlar

cnm şuan inanırmısın bende öyleyim..kamera var burda uyuyamıyorum..dayıyorum elleirmi çeneme..bi bakıyorum saat 1.30- 1,23-1,20
korkuyourm uyuyup kalmaktan..ki bu şekilde asla yatamazdım..eşim aradı akşam erken yat diyo..yatıcam valla

bizde altınlarımızın hiç birine dokunmadık şuanda kızlar ve baya kar etmiş durumdayız.

biz de çok şükür düğünde takılan hiçbişeye dokunmadık, Altın fiyatları biraz daha yükselirse belki bozdurup bankaya koyarız ama daha karar veremedik. Allah nasip kısmet ederse seneye evimizi almayı düşünüyoruz, aklımıza yatan projelere bakıyoruz ama daha erken

bnde öyleym ya dr.cıksam endoskopi yapalım dicek kesin korkuorum ondanda ama ölcek gibiyim eda ya süt içorum yok faydası bn oruç tutmadm sende tutma sağlıgın onemlı bnde öğlen uyım dedım yok bankadan aradılar yok eşim geldı yok telefon caldı yok dırdır kafam şişti aksamda mısafrm vr pöff

bn tm rakamı hatrlamıom para olarak 3.000 takıldı altın olarakta 50 tne takıldı ama bnm altınların buyuk bır kısmıda aıleme takıldı ve onlarda kaldı bn satmadım tbı duruyor şükür

bizde seneye ev almayı düşünüyoruz canım şimdi araba aldık bakalım Allah nasip kısmet ederse 1de evimiz olursa ne güzel olur...

yeni evlendik hepimiz Allah hepimize yardımcı olsun inşallah

dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..

dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..

adaşım bence öyle yapma, biz eşimle hep beraber yatıyoruz. onun uykusu olmasada gelior yanıma yatıyor bi müddet sonra da uyuyakalıyor zaten. siz de olabildiğince beraber girin yatağınıza.... ya da sen uykun gelince koltuğa uzan o yatarken seni yatağa götürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…