- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.001
valla zor gamze. bakıyorum akşam eşimle bana hep ben bir telaş koşturma içindeyim. yemeği düşün bulaşığı düşün çamaşırı ütüyü. ama onda hiç bişey yok dert bile temiyor. tmm onun işi daha ağır ama sonuçta ende çalılyorum bi şekilde yoruluyrum. kadın olmak zor bacım
sorumluluk sorumluluk sorumluluk başka birşey değil daha saat 11 akşamki yemeği düşünüyoum git bir hazır çorba at bir patates kızart ye demek geliyor ama işte olmuyor herşeyi düşünüyorsun dolapta sebzelerin br sürü olduğunu ve ziyan olmaması gerektiğini pöfffffffffffffffff ince iş evlilik kendi ütülencekerlimi birsonrak iütü ile yapıyorum eşiminkileri hemen ütüleyip kaldırıyorum bazen kendinden çok eşini düşünüyorsun
evet kızlar gerçekten öyle çok büyük sorumluluk...
kübracım aynı bende senin gibi bir koşturm içindeyim..hele şu iftardan sonra sofrayı toplamak varya ölüm gibi geliyo bana kızlar ya sizde öylemi oluyo bilmiyorum
onu yap bunu hallet düşün düşün...sonrada eşim diyoki çok yoruldun hadi gel yanıma otur azcık.. e oturuyumda ben yapmazsam kim yapcak bunları diyorum
zaten oturmamla uykuya dalıp gitmem bir oluyo valla
ayşeciğim o 4 tane açık rengi içemeye başladığımda adet olucam ya
kutu bitince kaç gün ara vericem yoksa hiç vermeden devam mı edicem.
orayı anlamadım
meselna yasminde ara veriliyordu adet olduğunda 7 gün
bunda öle değil mi
sorumluluk sorumluluk sorumluluk başka birşey değil daha saat 11 akşamki yemeği düşünüyoum git bir hazır çorba at bir patates kızart ye demek geliyor ama işte olmuyor herşeyi düşünüyorsun dolapta sebzelerin br sürü olduğunu ve ziyan olmaması gerektiğini pöfffffffffffffffff ince iş evlilik kendi ütülencekerlimi birsonrak iütü ile yapıyorum eşiminkileri hemen ütüleyip kaldırıyorum bazen kendinden çok eşini düşünüyorsun
makina dolu boşaltmak da sinir ediyo beni elimle iki tabak hmen yıkayıveriyorum sonra yağ sıçramışdır diye yerleri siliyoum sonra fayansları pöfffff mutfaktan çıkmak çok zor edacım ya
sonra zaten eşimde gel ya otur azıcık sonra meyve varmı kola varmı diyor oturmamla kalkmam aynı oluyor sonra yemeden gözlerim kapanıyor
canım bana doktor anlattı,yasmin gıbı degıl bu hap,hic ara vermıosun, kutu bıtınce hıc ara vermeden tekrar yenı kutuya baslıcan....
dıger haplarda ara verılıyor snr dıger kutuya baslamak unutuluyor dıe bu tur hap cıkarmıslar pıyasaya, kullanımı daha rahat dıye...
son 4 hap zaten sadece demir iceriyormus hormon yok,onları ıcerken zaten regl oluyorsun....sırf hap almayı unutmayalım dıye konulmus yanı o son 4 hap...
eşimin Allahtan yemek seçme gibi huyu yok ama midesi rahatsız olduğu icin ben hassas davranıyorum
sürekli bir düşünce icindeyim, şu yapılacaktı bu gidecekti bu gelecekti sürekli bir organizasyon icindeyim. dün masayı hazırladım eşim eve geldi iftar yaptık sonra da eşim dedi ki sana bir teklifim var sen meyvemizi al içeriye git bende mutfağı kaldırayım.
gerçi ben herşeyi yıkamıştım sadece masadaki tabak, çatal bardaklar vardı ama yinede hoşuma gitti onu teklif etmesi, sonra geldi ayağıma merhem sürdü bandajı değiştirdi
böyle güzellikler olunca taşıdığın sorumluluktan rahatsız olmuyorsun
nasıl bir kekmiş yahu hale paylaşıyorsun kuzum ya
tepsisi 10 tl sat :))
hmmm tmm cnm
ay inş. yan etki yapmazda devam ederim.
evet kızlar gerçekten öyle çok büyük sorumluluk...
kübracım aynı bende senin gibi bir koşturm içindeyim..hele şu iftardan sonra sofrayı toplamak varya ölüm gibi geliyo bana kızlar ya sizde öylemi oluyo bilmiyorum
onu yap bunu hallet düşün düşün...sonrada eşim diyoki çok yoruldun hadi gel yanıma otur azcık.. e oturuyumda ben yapmazsam kim yapcak bunları diyorum
zaten oturmamla uykuya dalıp gitmem bir oluyo valla
makina dolu boşaltmak da sinir ediyo beni elimle iki tabak hmen yıkayıveriyorum sonra yağ sıçramışdır diye yerleri siliyoum sonra fayansları pöfffff mutfaktan çıkmak çok zor edacım ya
sonra zaten eşimde gel ya otur azıcık sonra meyve varmı kola varmı diyor oturmamla kalkmam aynı oluyor sonra yemeden gözlerim kapanıyor
aaa hadi ya bunu sölediğin iyi olduinsallah dokunmaz canım...ben 3 gundur iciyorum biseyim yok sımdılık bakalım insallah oyle gıder.... ara kanama falan tarzı seyler de yapmaz bazı kadınlar da o tur sıkayetler de olabılıyormus cunku....
Zeynep halıları nasıl sildin?Ya kızlar ben size bir şey sorucam ben de temizlik hastalıgımı var normalmiyim,degilmiyim bana akıl verirmisiniz?kendime göre normalim ama dısardan birisinin gözlemleri daha iyi olucak :)haftada bir bütün dolabımı indirir silerim düzeltir yerleştiririm orası bitince bazamın altını da aynı şekilde siler düzeltir yerleştiririm kışlıkları mesela hurcun içerisine kaldırmıştım onları tekrar düzeltir naftalin koyar kaldırıyorum mesela bizim yerler laminant viledayla sildigimiz zaman iz oluyor diye elimle siliyorum ama silerken de hem domestos hem de spreyli marcla siliyorum herşeyde domestos kullanıyorum 2 haftada camları,halıları,siliyorum annem de evde ama annem rahat biraz o daha çok gezmeyi seviyo bir de baktı ben yapıyorum diye o da bıraktı fayansları yag çözle sildim mesela zehirleniyordum
evet canım yatıp kalıyorum sofra ortada. tabi o bana bakıyor ben ona. benden başka kaldıracak kişide yok. mecburen kaldırıyorum sonra denizin dediği gibi. çekirdek varmı kola varmı dondurma varmı. bu varmılar getir demek. sonrada pestilim çıkıyor tabi.
zeynep halıları nasıl sildin?ya kızlar ben size bir şey sorucam ben de temizlik hastalıgımı var normalmiyim,degilmiyim bana akıl verirmisiniz?kendime göre normalim ama dısardan birisinin gözlemleri daha iyi olucak :)haftada bir bütün dolabımı indirir silerim düzeltir yerleştiririm orası bitince bazamın altını da aynı şekilde siler düzeltir yerleştiririm kışlıkları mesela hurcun içerisine kaldırmıştım onları tekrar düzeltir naftalin koyar kaldırıyorum mesela bizim yerler laminant viledayla sildigimiz zaman iz oluyor diye elimle siliyorum ama silerken de hem domestos hem de spreyli marcla siliyorum herşeyde domestos kullanıyorum 2 haftada camları,halıları,siliyorum annem de evde ama annem rahat biraz o daha çok gezmeyi seviyo bir de baktı ben yapıyorum diye o da bıraktı fayansları yag çözle sildim mesela zehirleniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?