2011 gelin adayları buyrun sohbete

hadis te yazıyor

459 Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Karısı olmayan adam yoksuldur, yoksul"
"Çok malı olsa da mı?"
"Çok malı olsa da"
"Kocası olmayan kadın yoksuldur, yoksul!"
"Çok malı olsa da mı?"
"Çok malı olsa da"

evet kızlar gerçekten öyle çok büyük sorumluluk...

kübracım aynı bende senin gibi bir koşturm içindeyim..hele şu iftardan sonra sofrayı toplamak varya ölüm gibi geliyo bana kızlar ya sizde öylemi oluyo bilmiyorum

onu yap bunu hallet düşün düşün...sonrada eşim diyoki çok yoruldun hadi gel yanıma otur azcık.. e oturuyumda ben yapmazsam kim yapcak bunları diyorum

zaten oturmamla uykuya dalıp gitmem bir oluyo valla

bunu daha önce paylaşmıştık sanırım

463 Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Biriniz ailesiyle cinsel ilişki kurarken, "Bismillah! Allahım! Şeytanı bizden uzaklaştır, bize lütfedeceğin çocuktan da onu uzaklaştır," diye dua edip, sonra aralarındaki bu ilişkiden çocuk yaratılırsa, ona şeytan asla zarar veremez"
İbn Abbas radıyallahu anh Buhârî

eşimin Allahtan yemek seçme gibi huyu yok ama midesi rahatsız olduğu icin ben hassas davranıyorum
sürekli bir düşünce icindeyim, şu yapılacaktı bu gidecekti bu gelecekti sürekli bir organizasyon icindeyim. dün masayı hazırladım eşim eve geldi iftar yaptık sonra da eşim dedi ki sana bir teklifim var sen meyvemizi al içeriye git bende mutfağı kaldırayım.
gerçi ben herşeyi yıkamıştım sadece masadaki tabak, çatal bardaklar vardı ama yinede hoşuma gitti onu teklif etmesi, sonra geldi ayağıma merhem sürdü bandajı değiştirdi
böyle güzellikler olunca taşıdığın sorumluluktan rahatsız olmuyorsun

makina dolu boşaltmak da sinir ediyo beni elimle iki tabak hmen yıkayıveriyorum sonra yağ sıçramışdır diye yerleri siliyoum sonra fayansları pöfffff mutfaktan çıkmak çok zor edacım ya
sonra zaten eşimde gel ya otur azıcık sonra meyve varmı kola varmı diyor oturmamla kalkmam aynı oluyor sonra yemeden gözlerim kapanıyor

canım bana doktor anlattı,yasmin gıbı degıl bu hap,hic ara vermıosun, kutu bıtınce hıc ara vermeden tekrar yenı kutuya baslıcan....
dıger haplarda ara verılıyor snr dıger kutuya baslamak unutuluyor dıe bu tur hap cıkarmıslar pıyasaya, kullanımı daha rahat dıye...

son 4 hap zaten sadece demir iceriyormus hormon yok,onları ıcerken zaten regl oluyorsun....sırf hap almayı unutmayalım dıye konulmus yanı o son 4 hap...

evet bende öyleyim denizcim
önce onun ütülerini bitiriyorum
sonra kendiminkileri
çünkü ben giymeden de iki dakikada ütü sürebilirim
ama o öyle değil ütüsüz falan giyer dikkat etmez
böyle şeylere dikkat etmek bizim işimiz

kızlar eşimin iş yerinden tutturmuşlar yenge bize ıslak kek yapsın. eve götürelim hergün birimize yapsın
hatta diolarmış ev yemekleri gibi biyer açsın
töbee dedim yok daha neler oldu millete kek yapcam
demiş eşimde sizin eşiniz yapsın keki benimki bana yapıo bir tek
ee diolarmış bizimkiler öle yapamıo ki
bi bayanda diomuş her hafta birimiz bişiy yapalım eşlerde yapcak sırası ile
bana ne dedim ya millet yicek die ben o kadar yorulcam

aynen canım mutfak insanın ömrünü yiyormuş bende yeni yeni anlıyorum...

yok anacım yok ne yaptıysam ne ettiysem iftardan sonra çıkamıyorum mutfaktan

ama bu ara regl oldugum için eşim sahurunu kendi yapıyo saoğlsun,nasıl olsa oruçlu değilsin kalkma diyo bana

yinede ben gece 3e kuruyorum saati bakıyorum mutfakta içim rahat ediyo gene yatıyorum

hmmm tmm cnm
ay inş. yan etki yapmazda devam ederim.

benim eşimde dün işe gitmedi
işyerlerinin her tarafı ilaçlanmış idari bölüm fabrika falan
o yüzden dün kimse işe gitmedi
pazar akşamı yatarken dedi ki ben nasılsa yarın işe gitmiycem uyurum bu gece sahuru ben hazırlayayım
seni kaldırırım hemen yer yatarsın ben tplar yatarım dedi
ayy öyle hoşuma gitti ki
öyle de yaptı canım benim
evet bizim yükümüz gerçekten ağır ama
en azından anlayışlı bize yardımcı olan kocalarımız var kıymetini bilelim bence
dün akşamda işten eve gittim
hafta sonu hiç temizlik yapmamıştım evde sıcak ve oruçluyum diye
ben süpürge yaptım o da arkamdan viledayla yerleri sildi sonra da toz aldık birlikte
diyoki istersen cumartesi günleri temizlik yapma pazar birlikte yaparız
bende dedim o zaman hiç birlikte vakit geçiremeyiz ben cumartesi günü napıcam o zaman dedim
cumartesi çalışsam neyse ama evdeyim sonuçta siler süpürür temizlerim evi pazar da başbaşa oluruz dedim

kızlar ya ben bazen çok tembel oluyrm evlendiğimizden beri sabahları kavaltı masası kuramadım
pazar günleri hariç tabii
cumartesileri hele hiç kalkmıyorum
sabah kalkamayınca eşim hazırlıo bişiyler birde sallama çay yapıyr
bu sabah işe gitmicekti benle kalktı bişiler hazırlamış çay yapmış yine.
ama ben hiç c.tesileri öle yapmıom yatıom valla
o çayımı odaya getirince ayy bi utndım.

ama diğer işlerde problem yaşamıyrm temizlikti yemekti sorun olmuo
pazar günü bile halıları sildim
ama sabahları bana dert oldu

evet canım yatıp kalıyorum sofra ortada. tabi o bana bakıyor ben ona. benden başka kaldıracak kişide yok. mecburen kaldırıyorum sonra denizin dediği gibi. çekirdek varmı kola varmı dondurma varmı. bu varmılar getir demek. sonrada pestilim çıkıyor tabi.

Zeynep halıları nasıl sildin?Ya kızlar ben size bir şey sorucam ben de temizlik hastalıgımı var normalmiyim,degilmiyim bana akıl verirmisiniz?kendime göre normalim ama dısardan birisinin gözlemleri daha iyi olucak :)haftada bir bütün dolabımı indirir silerim düzeltir yerleştiririm orası bitince bazamın altını da aynı şekilde siler düzeltir yerleştiririm kışlıkları mesela hurcun içerisine kaldırmıştım onları tekrar düzeltir naftalin koyar kaldırıyorum mesela bizim yerler laminant viledayla sildigimiz zaman iz oluyor diye elimle siliyorum ama silerken de hem domestos hem de spreyli marcla siliyorum herşeyde domestos kullanıyorum 2 haftada camları,halıları,siliyorum annem de evde ama annem rahat biraz o daha çok gezmeyi seviyo bir de baktı ben yapıyorum diye o da bıraktı fayansları yag çözle sildim mesela zehirleniyordum

insallah dokunmaz canım...ben 3 gundur iciyorum biseyim yok sımdılık bakalım insallah oyle gıder.... ara kanama falan tarzı seyler de yapmaz bazı kadınlar da o tur sıkayetler de olabılıyormus cunku....
aaa hadi ya bunu sölediğin iyi oldu
başıma gelirse korkmayayaım

tatlım halı şamp. ile bulaşık deterjanları oluyor ya onu karıştırıp siliyrm
leke vardı açık renk belli ediyor hemen
üstüne döktüm beklettim çıkardı.
bende de var o hastalık heryeri didik didik ediyrm ama seninki kadar değil

aynen dogru söylüyorsun kübracım..

ramazan bir bitse biraz rahatlıycaz inşallah.. Allah yardımcımız olsun inşallah

meltemcim temzlk güsel bir şey ama kendini bu kadr yormann anlamı yokkı abartmamak gerek gecenlerde haberlerde duydum sanrım dr.anlatıyordu cok duzenlı olmak tıtız olmakbireylern kişilğini etkiliyormuş bnm eşimde öyle cok kızıyorum bu huyuna ama degstırmıyor bn de temzlk severm 2 gunde bır evımı sıler supurrm toz alırım ama faslasını yapıp yormamm kendımı sende yorma canmm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…