2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım olabılır olursa korkma ama tabi eger olursa doktora danısmakta fayda var...

FELLAH KÖFTESİ
2,5- 3 su bardağı ince bulgur
1 adet kuru soğan
1 adet yumurta
5-6 yemek kaşığı un
1 çay kasığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
tuz
Sosu İçin:
5 diş sarmısak
1 yemek kasığı biber salçası
2 orta domates
Sıvı yağ
maydanoz
Bir kabın içine ince bulgurları alıp suyu ekleyin. Kabın kapağını örtüp 10 dk. şişmesini bekleyin. Bulgurlara unu,yumurtayı,rendelenmiş soğanı,karabiberi,kimyonu ve tuzu ekleyip yogurun.(Arzuya göre 150 gr yağsız kıymada eklenebilir.) Ara ara su serperek şekil alabilene kadar yoğurun. Bulgurlardan bilye büyüklüğünde toplar yapın. Köfteleri kızgın yağda kızartın. Başka bir tencerede dövülmüş sarmısakları yağı ve salçayı alın. sarımsaklar pembeleştikten sonra rendelenmiş domatesi ve bir çimdik tuzu ekleyip sosu kaynatın. Kızarmış köftelerin üzerine sosu dökün. 5dk. sosu çekmesi için karıştırın ve dinlendirin. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ile servis yapın.Afiyet Olsun.

Eki Görüntüle 237591

FELLAH KÖFTESİ
2,5- 3 su bardağı ince bulgur
1 adet kuru soğan
1 adet yumurta
5-6 yemek kaşığı un
1 çay kasığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
tuz
Sosu İçin:
5 diş sarmısak
1 yemek kasığı biber salçası
2 orta domates
Sıvı yağ
maydanoz
Bir kabın içine ince bulgurları alıp suyu ekleyin. Kabın kapağını örtüp 10 dk. şişmesini bekleyin. Bulgurlara unu,yumurtayı,rendelenmiş soğanı,karabiberi,kimyonu ve tuzu ekleyip yogurun.(Arzuya göre 150 gr yağsız kıymada eklenebilir.) Ara ara su serperek şekil alabilene kadar yoğurun. Bulgurlardan bilye büyüklüğünde toplar yapın. Köfteleri kızgın yağda kızartın. Başka bir tencerede dövülmüş sarmısakları yağı ve salçayı alın. sarımsaklar pembeleştikten sonra rendelenmiş domatesi ve bir çimdik tuzu ekleyip sosu kaynatın. Kızarmış köftelerin üzerine sosu dökün. 5dk. sosu çekmesi için karıştırın ve dinlendirin. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ile servis yapın.Afiyet Olsun.

kızlar ben de dün bir karar aldım ve onu uyguladım. iş konusunda hiç oflamadan puflamadan yapacağım ve eşim ne derse evet diyeceğim diye. 1 gün deneyeyim bakayım dedim. eve gidince pijama giyerdim bu sefer günlük kıyafet giyeyim diye düşündüm.

eşim benden 1,5 saat önce geliyor eve. eve gittim canım çamaşırları topluyordu balkonda ve de katlamış koymuş seleye. ben onları yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım diğer çamaşırları attım makineye yemekleri hazırladım. bu arada eşim akvaryumu temizledi. masayı beraber kurduk beraber topladık. hatta ben bulaşıkları yerleştirirken masayı filan sildi. ama dün akşam ondan hiç bir şey istemedim hepsini kendi yaptı Allah razı olsun. yemekten sonra ben diğer makinedekileri asarken o da karpuz getirdi çay demledi. sonra ben çay koydum tatlı koydum beraber yedik içtik tv karşısında. 10:30 gibi yattık ben onu gıdıkladım biraz :) güle güle uyuduk. ben de herşeyi kafamna takmayıp daha güleryüzlü olacağım bakalım. evlendiğimizden beri gün içinde pek konuşmuyorduk telde dün onu aradım 2 kez öylesine. bugün de o aradı canım benim.

sabahları da ben erken çıkıyorum malesef. sarılarak çıkıp sarılarak giriyorum eve. cts ben evdeyim o işe gidiyor yine aynı şekilde geçirip karşılıyorum. evi dert etmeyip daha güleryüzlü olacağım bakalım nasıl olacak.

Şimdi ben de size güzel bir haber vermek istiyorum biliyosunuz evlendikten sonra ist'da yasıyacagım belki iş bulurum belki bulamam ilk önce kendimi saglama almam gerekiyordu 5 aydır ugrastıgımız bir yer vardı orası oldu kızlar pazartesi baslıyorum ilk önce Ankara daha sonra da istanbulda çalışmaya devam edicem Allah bu güzel günlerde bekleyen herkese güzel haberler versin

şimdi radyo dinliyorum tek çalışınca radyo arkadaşlık ediyor bana

pal fm

otobüste karşılaştığınız komik şeyler oldumu canlıyayında anlatıyorlar
değişik geldi sizin otobüste müünbste öyle gülmekten kırıldığınız yada ilginç şeyler oldumu

ben anlatyım bir tane metro ile gidip geliyoruz eşimle o benden önce iniyor
yeni evliyiz 3haftalık felan metroda yaakta gitmek çok zor oluyor bursada kalabalık odluğu için yolda uzun olunca oturma derdine kalıyoruz neyse metronun kapısı açıldı oturacağız eşimin de boyu uzun iki adım sonra hemen oturdu bende yanına oturdum ordan bir kadın bir hışmlsa oturcam diye bir geldi görmedi eşimin oturduğunu kucağına :))))))))) eşim tabi şaşırdı bana bakıyor bende hiç tepki vermedim eşim dediki abla kucağıma oturdun ydikkatli olun felan kadın da biraz değişik bağıra bağırayüksek tonla konuşnalar olur ya oda demezmi ablacım kucağına oturmuş olabilirm ama ben meraklısımıyım diye herkes bize bakıyo ben kıkır kıkır gülüyorum kadında baan pardon diyor dedim olabilri toplu taşşımalar da böyle şeyler sonra kadın özür dileye dileye bir hal oldu inene kadar ama sesde maşallah herkes bize bakıyor kendi kendine tekrarlıyor ben oturmak istemedim özür dilerim meraklı değilim gibi herkes duyunca gülüyor çok değişikti ama ya

meltem çok sevindim cnm hayırlısı olsunn.

cnm valla her ay çeyrek alırım diodum ama artık almam bu saatten sonra ne olcağı belli değil
durum güzel gözükmüyor

ama yine de en güzel yatırım altın gibi geliyor bana ben bir ara euro biriktiriyordum olmadı yine altın aldıgın zaman bozdurmak da zor oldugu için hemen bozdurmuyosun ben para harcıyorum ya maelesef tutumlu degilim

bende de var çok şükür bozdurmadık hiç birini
o yüzden seviniyorm.ama daha almam. çok yüksek
para olarak tutucam ama bozdurmıcamda olanları
çünkü uzun vadede saklamak en iyisi

meltemcim hayırlısı olsun hatırladığım kadarı ile ben istanbulda yaşamam diyordum ama bakıyorum nişanlın seni ikna etmiş halletmenize çok sevindim

Denizcim tekrar çok sağol nişanlım da bende gittik aile hekimlerimize kan verdik 2 gün sonra gökdereye gidin dediler hakikaten iyiki söylemişsin boşuna uzayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…