- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.381
kızlar ya alakasız olcak ama siz sandık aldınız mı?
ben almadım ama bır suru yemeni,havlu,nevresım takımı var ceyızımde, kayınvalıdemde sagolsun cok yapmıs,onları sımdılık elbıse dolabına ve cocuk odasına falan koyduk ama tabı daha gıysılerım gıtmedı eve, onlar da gıdınce elbıse dolabında yer kalmaz annem tutturdu sandık aldırmadın nereye koycan sımdı onca ceyızı dıyor...
napsamkı???
esracım bizde kız kendi sandığını alır zaten hatta evden çıkarken üstüne felan otururlar hani
ben aldım sandığımı kendim tabi sandık doldu vede bazanın altı evlenince hediye götüreceğinden zaten gün gün azalıyor :)
slm kızlar ...geçmişi okuyamadım fazla.gelemiyorum kaç gündür.sürekli dışardayım iş görüşmelerine gidiyorum ama daha bişey yok.bugünde evde kaldım.temizlik yapayım dedim.elektrikler yoktu az önce geldi.yeni başlayabildim temizliğe
zuzu evin hayırlı olsun bak bitmiş işte herşeyin dert etmeye değmiyor.edacım sana da çok geömiş olsun.dikkat et kendine.bol bol okut
evet dogru bızde de oyle kız kendı alır,benım ceyızler gıderken odanın kapısını tuttuk sandık olmayınca:) sandıga oturma adeti bizde de var yani...tabi ben sandık istemeyince boyle oldu:)
benim bazanın icin yastık doldurmuslar,ceyızlerı nereye koycam yaa....ay yok ben hediyelik bohcaları mı hazırladım onlar ayrı ama tabı ceyızımden de hedıyelık goturcegım kısıler olur muhakkak ama o kadar cok azalmaz yani zaten nısanlımın aılesı baska sehırde bızı oyle yemege falan alan olmaz ama ben yıne de amcasına,dayısına ve eslerıne falan bohca hazırladım dugunde vercez onları...
Zaten bir amcası bır de dayısı var baska akrabaları yok,komsularıyla cok samımıler ama onlara da bohca yapamam valla...
canım vakumlu poşwtler var büyük hurç gib ben altı tane yastığı çektim hurca çok küçük bir yer kaplıyor kesinlkişle hurç tavsiye ederim
kızlar ya alakasız olcak ama siz sandık aldınız mı?
ben almadım ama bır suru yemeni,havlu,nevresım takımı var ceyızımde, kayınvalıdemde sagolsun cok yapmıs,onları sımdılık elbıse dolabına ve cocuk odasına falan koyduk ama tabı daha gıysılerım gıtmedı eve, onlar da gıdınce elbıse dolabında yer kalmaz annem tutturdu sandık aldırmadın nereye koycan sımdı onca ceyızı dıyor...
napsamkı???
slm nilgüncüm
hayırlısı canım temiz olsun geç olsun
zaten piyasada bir durgunluk var ramazan ve tatil diye biraz esnek
belki eylülden sonra toparlar dert etme inşallah hayırlı iş kapıları açılır
Siemens kullanan yok mu aranızda herkesin makinesi bekoymuş. Siemens kullana varsa memnun mu söyleyebilir mi
esracım bende almadım ama 1 odam daha fazla olsaydı alırdım..çetikleirmi tülbentlerimi oraya koyar üzerinede yorganları koyardım..
yatakodamın çekmeceleride bana kalırdı..sandık değilde ona benzer bişi alabilirsin eğer yerin varsa..çekmeceli komidin gibi..
buket benim ve ablamin siemens.
biz cok memnunuz
gule gule kullan canim
Esra yatak odanda yer varsa uzun komdin yaptırabilirsin şifonyer gibi aynı renkten
benim sandık babam istedi çok sandıksız olmaz diye :)
benim yatak odan geniş rahat ça koydum
vakumlu poşetler züccaciyelerde oluyor carrefour da felan da var
evet canım benım annem de aynı seyı soyluyor,valla yatak odamda hıc yer yok ama cocuk odası bos suan oraya koyabılırım aslındaaa...ya ben boyle ustu puf gıbı olanları begendım aslında,gecmıste gordum simdı cimcime eses'in oyleymıs sandıgı ama ben izmirde hic gormedım oyle bısey yabulsam hemen alırım,goruntusu de puf gıbı hem de esyalarımı doldururum ne guzelll...
şu meşhur açık arttırma sitesine sandıklı puf yaz orda çıkıyor ordan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?