2011 gelin adayları buyrun sohbete

bn almadm sakın almaa yer kaybııı kızlar bn cıkommmm opuorum sızlerıyarna kadr ozleyn bıras yarn ıslerm vr bıras bıtırınce yazarm sıze ı aksamlar

slm kızlar ...geçmişi okuyamadım fazla.gelemiyorum kaç gündür.sürekli dışardayım iş görüşmelerine gidiyorum ama daha bişey yok.bugünde evde kaldım.temizlik yapayım dedim.elektrikler yoktu az önce geldi.yeni başlayabildim temizliğe

zuzu evin hayırlı olsun bak bitmiş işte herşeyin dert etmeye değmiyor.edacım sana da çok geömiş olsun.dikkat et kendine.bol bol okut

evet dogru bızde de oyle kız kendı alır,benım ceyızler gıderken odanın kapısını tuttuk sandık olmayınca:) sandıga oturma adeti bizde de var yani...tabi ben sandık istemeyince boyle oldu:)

benim bazanın icin yastık doldurmuslar,ceyızlerı nereye koycam yaa....ay yok ben hediyelik bohcaları mı hazırladım onlar ayrı ama tabı ceyızımden de hedıyelık goturcegım kısıler olur muhakkak ama o kadar cok azalmaz yani zaten nısanlımın aılesı baska sehırde bızı oyle yemege falan alan olmaz ama ben yıne de amcasına,dayısına ve eslerıne falan bohca hazırladım dugunde vercez onları...

zaten bir amcası bır de dayısı var baska akrabaları yok,komsularıyla cok samımıler ama onlara da bohca yapamam valla...

slm nilgüncüm
hayırlısı canım temiz olsun geç olsun
zaten piyasada bir durgunluk var ramazan ve tatil diye biraz esnek
belki eylülden sonra toparlar dert etme inşallah hayırlı iş kapıları açılır

canım vakumlu poşwtler var büyük hurç gib ben altı tane yastığı çektim hurca çok küçük bir yer kaplıyor kesinlkişle hurç tavsiye ederim

Bizim etraf kalabalık 9 kardeş baba tarafı 8 kardeş anne tarafı gelinler felan boş giilmiyor işte ufak birşeyler koyuluyor yinede çağırınca :)

esracım bende almadım ama 1 odam daha fazla olsaydı alırdım..çetikleirmi tülbentlerimi oraya koyar üzerinede yorganları koyardım..
yatakodamın çekmeceleride bana kalırdı..sandık değilde ona benzer bişi alabilirsin eğer yerin varsa..çekmeceli komidin gibi..

Esra yatak odanda yer varsa uzun komdin yaptırabilirsin şifonyer gibi aynı renkten
benim sandık babam istedi çok sandıksız olmaz diye :)
benim yatak odan geniş rahat ça koydum

vakumlu poşetler züccaciyelerde oluyor carrefour da felan da var

slm nilgüncüm
hayırlısı canım temiz olsun geç olsun
zaten piyasada bir durgunluk var ramazan ve tatil diye biraz esnek
belki eylülden sonra toparlar dert etme inşallah hayırlı iş kapıları açılır

inş. canım aminn...evet bi durgunluk var.muhtemelen bayram sonunu bulur gibi gözüküyor.
daha çıkış paramı vermediler benim.bide imzaladm herşeyi salak gibi.o yüzden şu an çook sıkıştık.napıcağımı bilmiyorum...

evet canım benım annem de aynı seyı soyluyor,valla yatak odamda hıc yer yok ama cocuk odası bos suan oraya koyabılırım aslındaaa...ya ben boyle ustu puf gıbı olanları begendım aslında,gecmıste gordum simdı cimcime eses'in oyleymıs sandıgı ama ben izmirde hic gormedım oyle bısey ya bulsam hemen alırım,goruntusu de puf gıbı hem de esyalarımı doldururum ne guzelll...

hıııım evet canım yatak uclarına koyuyorlar bılıyorum onlar da cok hos oluyor aslında ama benım yatak odam da yer yokk

şu meşhur açık arttırma sitesine sandıklı puf yaz orda çıkıyor ordan alabilirsin

Son düzenleme:
buketim selam erken ciktim bugun yol bitmek uzere
kocise kapi acicam diye sevincliyim

esra gelmis nasil yegenimiz esra is icin hayirli.olsun demissin cok sagol
nilgun hayirlisi hakkindan canim
banada maasla oderiz dediler imzaladim
ins oderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…