2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay esraaaaaaaaa allah seni kız 9 ay sonrasıda var bu işin bıktırma adamı

ay kızlar biz su an için hiç düşünmüyoruz ama son zamanlarda etrafa baktıkça bebekleri gördükçe içimden geçirmiyor değilim:)

kübracım bende akşam eşime söyledim
deidm kk da konuştuğum kızlardan biri hamile nisanda evlenmişti
aa ne güzel ama ne çabuk diyo dedim istiyolardı zaten
bu arada isimleriniz çok güzelmiş

evet canım herkes çok ilgili aman dikkat et falan diyor. eşim dün evi manava çevirdi. almadığı meyve kalmadı.

eşin tarafından ilk erkek mi kızmı olmuş sizin ki nasıl

kayınvalidemi soruyorsan canım ikioğlu sonra bir kızı olmuş. eltimin bir kızı sonra bir oğlu oldu

kübracım bende akşam eşime söyledim
deidm kk da konuştuğum kızlardan biri hamile nisanda evlenmişti
aa ne güzel ama ne çabuk diyo dedim istiyolardı zaten
bu arada isimleriniz çok güzelmiş

teşekkür ederim canım.. eşimde sordu dün kimlere söyledin hamil eolduğunu bende anlattım işte annem ablam falan. diyro internetteki kızlara söyledinmi ne deidler diyor. oda merake diyor tepkileriii

benim eşimde çoğu erkeğin tersine
kız çocuk istiyo hemde çok
benim içinde hiç farketmiyo
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ablamın çocuğu erkek anneminde öyle olmuş sonra vefat etmiş
eniştemin 4 kız sonra eniştem olmuş
hani acaba onlarla bir bağlantısı olabilri mi diye düşündüm

0.4 mm mücize gibi bişiyy
amin cnm

bizde de ters eşim kız istio ben erkek istiyrm
babasına benzesin istiyorum

Ablamın çocuğu erkek anneminde öyle olmuş sonra vefat etmiş
eniştemin 4 kız sonra eniştem olmuş
hani acaba onlarla bir bağlantısı olabilri mi diye düşündüm

bende duymuştum gelin kaynana soyundan diye. yani gelin kaynanası gibi doğururmuş. ama eltimde öyle bir durum olmamış. hayırlısı ya zaten iki seçenek var.

rabbim sağlıklı versin. ama ikisinide tatmak isterim. bir kızım bir oğlumolmasını.

o şimdi o kadar hızlı büyücek ki Kübra inanamıcaksın

esraasenibekiyordum canım sen ne zamanilk dra gittin. nasılöğrendin hamileliğini
yanasıl bişey bilmiyorum kafamda ya kese gözükmezse ya kalbinid uymazsam nasıla tıcam bu korkuları. benim bugün itibariyle 4+0 dayım bu cumartesi ne olur ne olmaz bir dr a gitsemmi. kan testi yaptırsam hani 48 saatte bir çıkan değer iki katına çıkması gerekiyormuş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…