- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.001
oy işin en güzel yanı bu işte canım herkes üstüne titriyo sürekli arıyolar sana hiçbir iş yaptırmıyolar valla ben bu haklarımı sonuna kadar kullanıyorumAzıcık nazlı ol canım bu fırsat bi daha ele geçmez. Bazen aşermediğim halde bile kocişe diyorum ay canım şunu çekti bunu çekti gitsin alsın diye. Yada gecenin bi körü uykusundan uyandırıp ayy ben çok susadım falan diyorum hemen getiriyo Fırsat bu fırsat
Oy işin en güzel yanı bu işte canım herkes üstüne titriyo sürekli arıyolar sana hiçbir iş yaptırmıyolar valla ben bu haklarımı sonuna kadar kullanıyorumAzıcık nazlı ol canım bu fırsat bi daha ele geçmez. Bazen aşermediğim halde bile kocişe diyorum ay canım şunu çekti bunu çekti gitsin alsın diye. Yada gecenin bi körü uykusundan uyandırıp ayy ben çok susadım falan diyorum hemen getiriyo Fırsat bu fırsat
eşin tarafından ilk erkek mi kızmı olmuş sizin ki nasıl
kübracım bende akşam eşime söyledim
deidm kk da konuştuğum kızlardan biri hamile nisanda evlenmişti
aa ne güzel ama ne çabuk diyo dedim istiyolardı zaten
bu arada isimleriniz çok güzelmiş
şuan bişey hissedemiyroum.sadece göbeğimin altında biraz şişlik var gibi. ben daha şimdiden bol şeyler giymeye başladım. sanki bebek orda sıkışacakmış gibi geliyor. ama aslında şuan 0.4 mm gibi bişeymişrabbim ona sağlık versin inşallah. işte ufak ufakk hayallere başladık. eşim oğlu olacakmış gibi hayallerde her erkek gibi. bakalım kısmet.
şuan bişey hissedemiyroum.sadece göbeğimin altında biraz şişlik var gibi. ben daha şimdiden bol şeyler giymeye başladım. sanki bebek orda sıkışacakmış gibi geliyor. ama aslında şuan 0.4 mm gibi bişeymişrabbim ona sağlık versin inşallah. işte ufak ufakk hayallere başladık. eşim oğlu olacakmış gibi hayallerde her erkek gibi. bakalım kısmet.
ay esraaaaaaaaa allah seni kız 9 ay sonrasıda var bu işin bıktırma adamı
kübracım bende akşam eşime söyledim
deidm kk da konuştuğum kızlardan biri hamile nisanda evlenmişti
aa ne güzel ama ne çabuk diyo dedim istiyolardı zaten
bu arada isimleriniz çok güzelmiş
Ablamın çocuğu erkek anneminde öyle olmuş sonra vefat etmiş
eniştemin 4 kız sonra eniştem olmuş
hani acaba onlarla bir bağlantısı olabilri mi diye düşündüm
0.4 mm mücize gibi bişiyy
amin cnm
bizde de ters eşim kız istio ben erkek istiyrm
babasına benzesin istiyorum
0.4 mm mücize gibi bişiyy
amin cnm
bizde de ters eşim kız istio ben erkek istiyrm
babasına benzesin istiyorum
o şimdi o kadar hızlı büyücek ki Kübra inanamıcaksın
Eda nasıl parfüm adı ne ben bir türlü parfüm beğenemiyorum
günaydın kızlar dün ankda çok kötü yagmur yagdı ve soguk kızlar dogumdan korkmuyomusumuz ben çok korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?