2011 gelin adayları buyrun sohbete

rica ederim canım inşallah faydası olur kendin için mi sormuştun

evet buketcim kendim için sordum dünden itibaren kilo almaya karar verdimde...ramazanda aynı bende senin gibi hemen kilo veriyorum..

bu mamayı bi sana soruyum dedim eğer işe yarıyorsa yaparım dedim sendende onay alınca bugün başlıycam Allahın izniyle sağolasın

Benim kafam hiç yerinde deil uyarın için çok tesekkür ederim Buket arkadaslarıma anlatır gibi sanki karsımdaymıssınız gibi size de herşeyi yazmaya alışmışım

Son düzenleme:

yap canım işe yarıyor gerçekten afiyet bal şeker olsun yarasın:13:

yap canım işe yarıyor gerçekten afiyet bal şeker olsun yarasın:13:

Eda ayağın nasıl oldu geçtimi biraz
bizde izleyelim istiyoruz ama bakalım

denizim galiba iyileşmeye başladı tatlı tatlı kaşınıyor ama görüntüsü kötü
Iz kalmasın diye bi ilaç verdi doktor ama bakalım

biz film izlemeyi pek seviyoruz ama evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar peş peşe izledik

şimdiiiiiiiiiiii size bişey danışmak istiyorum kızlar,
eşimin cumartesi doğum günü, hediyesine karar verdim
bi de diyorum ki; annesini kardeşini, kuzenini, annemleri iftardan sonra yemeğe davet edeyim. Bi de diyorum ki
Çorba yapayım büyük bi tencerede herkes corbayla açsın iftarını sonrada mezeler falan hazırlıyayım açık büfe gibi masayı hazırlarım herkes ordan alır elinde yer
Hangisi daha hoş olur sizce?
gönül isterdi ki baş başa olalım ama maalesef pek mümkün olmayacak cünkü ailesi üzülebilir belki

bence iftardan sonra çaya al canım pasta keser kutlarsınız

bn olsam acık büfe yaparm ama tbı senn kararn edacm

kızlar herkese merhaba,

konuyu dagıtıcam ama gecmisi okudum baya bir,snr balayından gelenlerin anlattıklarını da okudum:)

tırstım tabi brz,snr nette brz arastırma yaptım bu konuyla ılgılı,emla diye bir krem varmis,uyusturucu etkisi varmıs,acı hissetmeyi azaltıyormus yani:)

bırcok bayan epilasyondan once falan da kullanıyormus bu kremi,bu kremi hic kullananınız var mı?

ne dersiniz evlenmeden once alıp yanımda bulundursam mı?

Eda güzelce etli çorblardan yaparsın yanına kıtır ekmek koyarsın sonra servis tabaklarına sen hazırla hepsinden isteyen istediğini sonra alsın öylede oablir

tatlım evlılıkte bunun dışında cok gusel şeyler vr beraber uyumak yemek yemek uyanmak fılm ızlemek gulmek aglamak bunları düşün unut gıtsın krem falan akışına bırak bizi dinlee

Buket aslında hep istedigim neydi biliyomusun?Kozmetik dükkanı açmak,esnaf olmak senin baban ne güzel düşünmüş sen de okumuşsun ama kendi işini yapmıyosun benim babam da esnaf ama benim kendi işimi yapmamı istiyor Eda açık büfede çok yorulmazmısın?Ben de film izlemeyi çok seviyorum son zamanlarda sürekli korku filmi izledik kardesimle artık romantik komediye geçiş yaptık :)Buket Bursadan misafirlerimiz geldi Çekirge'de oturuyorlar gelirken çok şık havlu getirmiş bayıldım ben de :))hızlı trenlde bursa-ank arası 3.5 saate indirilmiş ben de gelicem Bursaya

evet o epilasyon için kullanılan bi krem..
kesinlikle bu kremi bikini bölgen için kullanmamalısın..zararlı..kayg.jel alıp kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…