- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.441
rica ederim canım inşallah faydası olur kendin için mi sormuştun
evet buketcim kendim için sordum dünden itibaren kilo almaya karar verdimde...ramazanda aynı bende senin gibi hemen kilo veriyorum..
bu mamayı bi sana soruyum dedim eğer işe yarıyorsa yaparım dedim sendende onay alınca bugün başlıycam Allahın izniyle sağolasın
evet buketcim kendim için sordum dünden itibaren kilo almaya karar verdimde...ramazanda aynı bende senin gibi hemen kilo veriyorum..
bu mamayı bi sana soruyum dedim eğer işe yarıyorsa yaparım dedim sendende onay alınca bugün başlıycam Allahın izniyle sağolasın
Eda ayağın nasıl oldu geçtimi biraz
bizde izleyelim istiyoruz ama bakalım
Eda ayağın nasıl oldu geçtimi biraz
bizde izleyelim istiyoruz ama bakalım
şimdiiiiiiiiiiii size bişey danışmak istiyorum kızlar,
eşimin cumartesi doğum günü, hediyesine karar verdim
bi de diyorum ki; annesini kardeşini, kuzenini, annemleri iftardan sonra yemeğe davet edeyim. Bi de diyorum ki
Çorba yapayım büyük bi tencerede herkes corbayla açsın iftarını sonrada mezeler falan hazırlıyayım açık büfe gibi masayı hazırlarım herkes ordan alır elinde yer
Hangisi daha hoş olur sizce?
gönül isterdi ki baş başa olalım ama maalesef pek mümkün olmayacak cünkü ailesi üzülebilir belki
şimdiiiiiiiiiiii size bişey danışmak istiyorum kızlar,
eşimin cumartesi doğum günü, hediyesine karar verdim
bi de diyorum ki; annesini kardeşini, kuzenini, annemleri iftardan sonra yemeğe davet edeyim. Bi de diyorum ki
Çorba yapayım büyük bi tencerede herkes corbayla açsın iftarını sonrada mezeler falan hazırlıyayım açık büfe gibi masayı hazırlarım herkes ordan alır elinde yer
Hangisi daha hoş olur sizce?
gönül isterdi ki baş başa olalım ama maalesef pek mümkün olmayacak cünkü ailesi üzülebilir belki
bn olsam acık büfe yaparm ama tbı senn kararn edacm
kızlar herkese merhaba,
konuyu dagıtıcam ama gecmisi okudum baya bir,snr balayından gelenlerin anlattıklarını da okudum:)
tırstım tabi brz,snr nette brz arastırma yaptım bu konuyla ılgılı,emla diye bir krem varmis,uyusturucu etkisi varmıs,acı hissetmeyi azaltıyormus yani:)
bırcok bayan epilasyondan once falan da kullanıyormus bu kremi,bu kremi hic kullananınız var mı?
ne dersiniz evlenmeden once alıp yanımda bulundursam mı?
kızlar herkese merhaba,
konuyu dagıtıcam ama gecmisi okudum baya bir,snr balayından gelenlerin anlattıklarını da okudum:)
tırstım tabi brz,snr nette brz arastırma yaptım bu konuyla ılgılı,emla diye bir krem varmis,uyusturucu etkisi varmıs,acı hissetmeyi azaltıyormus yani:)
bırcok bayan epilasyondan once falan da kullanıyormus bu kremi,bu kremi hic kullananınız var mı?
ne dersiniz evlenmeden once alıp yanımda bulundursam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?