- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.421
buketttttt
şu büsküvilerle kilo aldınmı kuzum
menü süper ama bence yemekten sonra ıslak kek tatlı olarak pek hoş olmaz sen sütlü bir tatlı yap ıslak kekide yap ondanda koyarsın ortaya
yok canım bakmadık bana sanki nikah şekeri nikahta dağıtılırmış gibi geliyor sadece o yüzden hiç aklıma gelmedi
meltem kuzm napıyorsn haftasonun nasl geçtiii
konyadaki düğünden sonra aradaki 1 haftada kendi evinizdemni kalacaksınız canım
almıştım da ramazanda geri verdim
Cnm çayla ikram ederim dedim
çünkü çayın yanınada bişiy yapmak lazım
çokta abartmak istemiyrm
buket ben kendi yaptığım şekerleri dğünde masalara sandalye sayısı kadar bıraktık
herkeste aldı masalarada şıklık kattı
birde gittiğim yerlerde görünce çok mutlu oldum
sende yaptır istersen
bizde nakit tükenmek üzere canım sona kalan bir iki şey var onları alacağız ancak extra masraf çıkmasın şimdi
Hemen anlatıyım sabah annem uyandırdı bütün evi temizledim annem de yemek yaptı temizlik bitince ben kuaföre gittim saçımı boyattım saçımı maşa yaptırdım :)Bursadan misafirlerimiz geldi sonra benim en yakın arkadasımın dogum günüydü ona doum günü hazırladım süprisz doum günü partisi yaptık sonra Bursadaki misafirlerimizin akrabaları bize geldiler tabii ev kız dolu geldi bana benim de çok yakışıklı oglum var dedi :)))evinizi gezebilirmiyim dediii :)))evimizi kontrol ettiii mutfak temiz mi degil mi onu kontrol etti :))çook komikti ya :))
ramazanda yemediğin içinmi canım:26:
hemen yenı halınle resmını ıstıorum face koy yada gonderıver :)))kızım benden soylemesı senı bu gıdısle vereceğiz:)))hem yakışıklıymışda:))))süpriz doğum günü partisi bnde isterim:))bugün o temzlk işini bnde yapacagm off
ramazanda hem yatarken hemde sahurda cicibebe yiyip yattım ama ben her sene ramazanda kilo veriririm zaten de çift öğün cicibebe yersen kilo almasamda vermem diye düşünmüştüm ama öyle olmadı malesef verdim gene:S
2 gün kalacağız bebişimmm evimizde belkide 3 gün:))
anladım cnm.
son anlar çok zor
eldeki para azalıyor
ay yeticekmi yetmicekmi stresi oluyor
anladım canım.. neyse ramazanın bitmesine az kaldı bitince kaldıgı yerdn devam edersin artık canım düğüne kadar...
bu arada buketcim kaç günde kaç kilo almıştın canım :26:
her hafta bir kilo aldım canım ama istinasız her akşam yiyip yattım
tamam canım sağol
Kuzumm facebookta var video var resim var hangisine bakmak istersen bakk :)))ben biliorum senin odum gününü 1 ocakta sana da yaparım sen iste yeter ki :)))bilmiorum saçımla ilgili yorum yap bana açık tonlarda yaptırmak için gitmiştim ama tekrar koyu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?