2011 gelin adayları buyrun sohbete

ist-ankara hızlı tren yokmu ya..arkadasım orda..yanına gitmek istiyorum

evet o epilasyon için kullanılan bi krem..
kesinlikle bu kremi bikini bölgen için kullanmamalısın..zararlı..kayg.jel alıp kullan..

yok canım sadece o degıl bu konu ıcınde kullanılıyormus,doktorun verdıgını falan soylemıs ınsanlar ama ben en iyisi dediginiz gıbı sımdıden boyle bıseye kalkısmayayım ,allah korusun sorun olursa o zaman dusunurum:)...

Esraas valla canım beynini bir kere rahatlat okuma öyle şeyleri bende okudum sonrasını gördüm

pisikolojikmen zaten bir acayip oldum okuduktan sonra

hiç birşeye gerek yok eğerki her ihtimiale karşı almak isityorsan femulub diye kayganlaştırıcı var eczaneden faydası olablir ben aldım tabi bir hafta sonrası :)))

yanında bulunsun zorlanınca kullanırsın

onlara çok yakınım canım 10 dk. yürüme mesafesi. gelirsen beklerim. İşimden memnunum şimdilik benimde hayalim kendi işimi yapmaktı 3 yıl iş aradım bulamadım ksımet böyleymiş

tamam canım sagol:)

annemle konuştum kızlar, böyle böyle yapmayı düşünüyorum dedim
annem de ben sana yardım ederim, böreğini yaparım yaprak sararım
sende salata falan yaparsın, hem kocan mutlu olur hem de değişiklik olur herkes'in hoşuna gider açık büfe gibi hazırlamak dedi
bende öyle yapıcam

menü oluşturalım mıııııııııııııı:)

çorba: etli çorba veya yayla çorbası
zeytinyağlılar; barbunya, yaprak sarması, makarna salatası, yeşil salata
poğaça (karışık içlerle)
börek
doğum günü pastası

yeşil salata gerek ok bence makarnalı rus salatası oluor omu oysa doyurucu zaten
iyi güzel daha ekleme bence
canım çekti kız

yeşil salata gerek ok bence makarnalı rus salatası oluor omu oysa doyurucu zaten
iyi güzel daha ekleme bence
canım çekti kız

sende gel canım, beraber hazırlar beraber yeriz:))

niyetliyken menü oluşturmak cok tehlikeli ya, cumartesi markette canımız herşeyi çekti deli gibi alışveriş yaptık

mücverde yapabilirsin canım ben çok severimde

bnmde akşam eşim nöbetçi temzlk yapacagm bırde yarn için kurabiye toplar oluyoya onlardan yapacagm hındıstan cevızlı ınternette tarıf buldm ama kek kırıntsıyla dıyor baska tarıf bılen varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…