- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.461
Buket aslında hep istedigim neydi biliyomusun?Kozmetik dükkanı açmak,esnaf olmak senin baban ne güzel düşünmüş sen de okumuşsun ama kendi işini yapmıyosun benim babam da esnaf ama benim kendi işimi yapmamı istiyor Eda açık büfede çok yorulmazmısın?Ben de film izlemeyi çok seviyorum son zamanlarda sürekli korku filmi izledik kardesimle artık romantik komediye geçiş yaptık :)Buket Bursadan misafirlerimiz geldi Çekirge'de oturuyorlar gelirken çok şık havlu getirmiş bayıldım ben de :))hızlı trenlde bursa-ank arası 3.5 saate indirilmiş ben de gelicem Bursaya
ist-ankara hızlı tren yokmu ya..arkadasım orda..yanına gitmek istiyorum
evet o epilasyon için kullanılan bi krem..
kesinlikle bu kremi bikini bölgen için kullanmamalısın..zararlı..kayg.jel alıp kullan..
Buket aslında hep istedigim neydi biliyomusun?Kozmetik dükkanı açmak,esnaf olmak senin baban ne güzel düşünmüş sen de okumuşsun ama kendi işini yapmıyosun benim babam da esnaf ama benim kendi işimi yapmamı istiyor Eda açık büfede çok yorulmazmısın?Ben de film izlemeyi çok seviyorum son zamanlarda sürekli korku filmi izledik kardesimle artık romantik komediye geçiş yaptık :)Buket Bursadan misafirlerimiz geldi Çekirge'de oturuyorlar gelirken çok şık havlu getirmiş bayıldım ben de :))hızlı trenlde bursa-ank arası 3.5 saate indirilmiş ben de gelicem Bursaya
Esraas valla canım beynini bir kere rahatlat okuma öyle şeyleri bende okudum sonrasını gördüm
pisikolojikmen zaten bir acayip oldum okuduktan sonra
hiç birşeye gerek yok eğerki her ihtimiale karşı almak isityorsan femulub diye kayganlaştırıcı var eczaneden faydası olablir ben aldım tabi bir hafta sonrası :)))
yanında bulunsun zorlanınca kullanırsın
yeşil salata gerek ok bence makarnalı rus salatası oluor omu oysa doyurucu zatenannemle konuştum kızlar, böyle böyle yapmayı düşünüyorum dedim
annem de ben sana yardım ederim, böreğini yaparım yaprak sararım
sende salata falan yaparsın, hem kocan mutlu olur hem de değişiklik olur herkes'in hoşuna gider açık büfe gibi hazırlamak dedi
bende öyle yapıcam
menü oluşturalım mıııııııııııııı:)
çorba: Etli çorba veya yayla çorbası
zeytinyağlılar; barbunya, yaprak sarması, makarna salatası, yeşil salata
poğaça (karışık içlerle)
börek
doğum günü pastası
ankaradan hızlı trenle istanbul 5.5 saat haydarpaşa garı ama ben otobüsle anadolu yakasına zaten 5 saatte gidiyorum hatta firma ismi paylaşmıyım mola vermeden giden bazı firmalar var onlar da 4.5 saatle gidiyor
yeşil salata gerek ok bence makarnalı rus salatası oluor omu oysa doyurucu zaten
iyi güzel daha ekleme bence
canım çekti kız
annemle konuştum kızlar, böyle böyle yapmayı düşünüyorum dedim
annem de ben sana yardım ederim, böreğini yaparım yaprak sararım
sende salata falan yaparsın, hem kocan mutlu olur hem de değişiklik olur herkes'in hoşuna gider açık büfe gibi hazırlamak dedi
bende öyle yapıcam
menü oluşturalım mıııııııııııııı:)
çorba: etli çorba veya yayla çorbası
zeytinyağlılar; barbunya, yaprak sarması, makarna salatası, yeşil salata
poğaça (karışık içlerle)
börek
doğum günü pastası
Slm kızlaar herkese iyi haftalar...
Dün iftardaydık bu gün yine yemek yapmam lazım(
mücverde yapabilirsin canım ben çok severimde
hoşgeldin esoşum..ev kadını olmak nasıl bi duygu..sıkılıyomusun..
senin hatırın icin yaparım buket ama onu kızartırken cok yoruluyorum ben ya, fırında yapsam nasıl olur acaba?
Hoşbuldum canımcım, ev hanımı olmak güzel, hiç boş vaktim olmuyor tek sıkıntım uyku düzenimin olmaması.
Gece uyumuyorum sabah 1 olmadan kalkmıyorum, o nedenle bitmiyor işlerim(
senin hatırın icin yaparım buket ama onu kızartırken cok yoruluyorum ben ya, fırında yapsam nasıl olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?