- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.581
unuttugun hapıda ıcmen gerekıyordu yada ek bı yontem bebişler gelıyormu neee
senin icin sakıncası yoksa resmını seve seve gotururum kuafore canım:)
evet ben de sade biseyler ıstıyorum...ve senınkı hos olmus gercekten
Ben şimdi işlerime döneyim kızlar umarım yine gelebilirim.
Görüşmek üzere.
içtim içtim yeliz unuttuğumuda o gün içmem gerekenide içtim canım benim allah af etsinde istemiyorum düşünmüyorum ben isteyenlere versin inş. herşey için çok erken daha
sorun deıl erkek esracm erkeğin eline geşmesin yeter gelnlıgın hazrmı senn
bişeyim yok kuzum..yinede şükrediyorum dedim ya yeliz bişimi var gibisinden soruyo..yok fıstıklarım bişim yok
bnde mantıklı düşündüğüm senn gıbı kensnlkle ıstemıorum ama eşim çok istiyor yaşıda var eşimin bu yuzden tedirginim hatta hapa mı baslasam dıorum cunku eşim cok ıstıoyr kazala olcak dıe aklım gıdıyor gormen lazım ALLAHIM vaktı zamanda versn tbı bızım ıcınde cok erken
yok canım bayan kuafore gıdecegım:) yıne de senın ıcın sorun olcaksa goturmem canım....
Gelınlıgım hazır,aysıra'dan aldım,sıze gostermeyı cok ıstıyorum ama aysıranın sıtesınde cıkmıyor benım aldıgım model,elımde de foto yok
edaaa neden söyledinki şimdi bak saat 3 e kadar nasıl dayanacağım ben.
canım bu stresle yaşanmaz. bende eşimi ikna edemiyordum kendimde istemiyordum. stres beni o kadar yorduki en sonunda teslim oldum. ya teslim olursun yada önlemini al canım.
bende cok heyecanlıyım kübra, eşime söylemedim
eğer bişey çıkmazsa boşuna telaşlanmasın diye
ama eğer bebiş süpriz yaparsa cok ama cok mutlu olurum kübracım
zaten önümüzdeki senenin başlarında düşünüyordum birkaç ay erken olmuş olur sadece
zaten önümüzdeki senenin başlarında düşünüyordum birkaç ay erken olmuş olur sadece
sorun deıl cnm bnm hımmm dugun resmlerıne bakarz ozaman:)
edaaa sen hap kullanmıyormuydun kuzum yaw
canım bu stresle yaşanmaz. bende eşimi ikna edemiyordum kendimde istemiyordum. stres beni o kadar yorduki en sonunda teslim oldum. ya teslim olursun yada önlemini al canım.
ya bn tembıhlıom ama işte istedigi için güvenıom ama kübracm bn mıgren hastasıyım düğün öncesi kullandm çok şiddetli başagrısı yaptı ustelk özel günmdede zorluk cektım uff yaaa napıcam bılmıom
2011 de hamile olmayan kalmasın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?