2011 gelin adayları buyrun sohbete

içtim içtim yeliz unuttuğumuda o gün içmem gerekenide içtim canım benim allah af etsinde istemiyorum düşünmüyorum ben isteyenlere versin inş. herşey için çok erken daha

bnde mantıklı düşündüğüm senn gıbı kensnlkle ıstemıorum ama eşim çok istiyor yaşıda var eşimin bu yuzden tedirginim hatta hapa mı baslasam dıorum cunku eşim cok ıstıoyr kazala olcak dıe aklım gıdıyor gormen lazım ALLAHIM vaktı zamanda versn tbı bızım ıcınde cok erken

sorun deıl erkek esracm erkeğin eline geşmesin yeter gelnlıgın hazrmı senn

yok canım bayan kuafore gıdecegım:) yıne de senın ıcın sorun olcaksa goturmem canım....

Gelınlıgım hazır,aysıra'dan aldım,sıze gostermeyı cok ıstıyorum ama aysıranın sıtesınde cıkmıyor benım aldıgım model,elımde de foto yok

canım bu stresle yaşanmaz. bende eşimi ikna edemiyordum kendimde istemiyordum. stres beni o kadar yorduki en sonunda teslim oldum. ya teslim olursun yada önlemini al canım.

sorun deıl cnm bnm hımmm dugun resmlerıne bakarz ozaman:)

edaaa neden söyledinki şimdi bak saat 3 e kadar nasıl dayanacağım ben.

bende cok heyecanlıyım kübra, eşime söylemedim
eğer bişey çıkmazsa boşuna telaşlanmasın diye
ama eğer bebiş süpriz yaparsa cok ama cok mutlu olurum kübracım
zaten önümüzdeki senenin başlarında düşünüyordum birkaç ay erken olmuş olur sadece

canım bu stresle yaşanmaz. bende eşimi ikna edemiyordum kendimde istemiyordum. stres beni o kadar yorduki en sonunda teslim oldum. ya teslim olursun yada önlemini al canım.

ya bn tembıhlıom ama işte istedigi için güvenıom ama kübracm bn mıgren hastasıyım düğün öncesi kullandm çok şiddetli başagrısı yaptı ustelk özel günmdede zorluk cektım uff yaaa napıcam bılmıom

bizde mutlu oluruz edacm yeleklerı iki deıl 3 örerz artk:)))bnm bır arkd.vardı oda 2 ay adet oldu hamıleymıs kız megr cok sasırmıstık nasıp olunca oluyor işte

eşine söyklememekle iyi yapmışsın. test sonucu bir çıksın hakkında hayırlısı. ama o haberden sonra eşinle aranda bambaşka bir bağ oluyor. rabbim hayırlı zamanda herkese nasip etsin.

yelis hap sıkıntı canım zaten ya kullanan herkes pişman nerdeyse. mecbur eşine güveneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…