- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.561
Nurgül test yaptır sende canım
topik bebişler çoğalıyor gibi görünüyor
Nurgül test yaptır sende canım
topik bebişler çoğalıyor gibi görünüyor
denizim ben hap içiyorum yasmini ama şöyleki geçen hafta cuma akşama içmeyi unuttum ve ilişkide oldu sonraki gün içtim birşey yoktur umarım yawwww
gülme kız bak içime kurt düşürdünüz yaw
yelizcim fotograflara bak bak doyamadım:) allah nazarlardan saklasın....
gelin sacını da cok begendım ben de boyl ebırsey ıstıyorummmmm....
kızlar gelin sacı modelleri falan varmı elınızde?
idare eder kuzum..hamdolsun yine şükrediyorum..yogunmu işler yine..
evet canım dr bana 3 sayfa talimat verdi. sabahtan beri ofiste fındık cevzi kuru meyveler yiyorum. inşallah bebeğim sağlıklı zeki olur.inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz hayırlısıyla
yok canım benimki muhtemelen 5 haftalık daha başlamadı midem bulantılarım ama kişiden kişiye dğeişebbiliyormuş canım 9 ay bulananda var hiç bulanmayanda.
ayh ben başını kaçırdım sende de mi belirti var canımm.. ama bir günlük hap ihmalinden bişey olmuyor canım merak etme.
teşkkr ederm esracm elim hiç yok bnm resmımı goturebılrsn kuafore bnm aklımda bır model yoktu sadece sade olsun dedım gelıngılgıme gore modelı yaptılar
eda herşey yolundamı yogunmusun
dr.talımatlarını uymayı ıhmal etme cokta yeme:)))canm bnm kıyamm inşlhh hersey gonlune gore güsel olur
denizim ben hap içiyorum yasmini ama şöyleki geçen hafta cuma akşama içmeyi unuttum ve ilişkide oldu sonraki gün içtim birşey yoktur umarım yawwww
Esras var ama world sayfasında
daha önce yayınlamıştık burda angi sayfalarda bilmiyorum inan
gelin valla gözleme yemeğe gideriz cumalı kızığa :))
yelizcim fotograflara bak bak doyamadım:) allah nazarlardan saklasın....
Gelin sacını da cok begendım ben de boyl ebırsey ıstıyorummmmm....
Kızlar gelin sacı modelleri falan varmı elınızde?
teşkkr ederm esracm elim hiç yok bnm resmımı goturebılrsn kuafore bnm aklımda bır model yoktu sadece sade olsun dedım gelıngılgıme gore modelı yaptılar
eda herşey yolundamı yogunmusun
dr.talımatlarını uymayı ıhmal etme cokta yeme:)))canm bnm kıyamm inşlhh hersey gonlune gore güsel olur
buketim, davetiyen cok güzel canım. ben bu gelinli damatlı davetiyeleri cok beğeniyorum kendi davetiyemi de öyle seçmiştim
kızlar ben hapı geçen ay cok düzensiz aldım bir kutu bitmeden adet olabilmek icin bıraktım vs vs
sonucunu alınca kafamız rahat olucak
ne oldu yawwww edoşumun nesi varrrrrrr
ne oldu yawwww edoşumun nesi varrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?