2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilayyummmmm nerelerdesin sen yawwww nasılsın

Oy oy oy nurgülümmm işimle ilgili farklı yetkiler alıyorum kuzum onlarla uğraşıyorum.
Çok özledim sizleri herşey yolunda şükür sen nasılsın?

Az önce bir işe başlıcakdım müdür nilay yoğun olucak o yapmasın dedi başka bir arkadaşa verdi.
Ben KK dayım :)

edacim hayirlisi olsun hakkinizdan balim
sen hap kullaniyormuydun

kucuk edacim siz yeni evlilier iyi kiviriyosunz yine herseyi
benim 9 ay gecti hala zorlaniyorum ramazanda
ah ah anacigimin evinde rahatmisim

hadi bakalım hayırlı olsun diyelim o zaman allah yardımcın olsun canım benim ne olsun bizde çamaşır bulaşık yemek işte idare ediyoruz kuzum

edacim hayirlisi olsun hakkinizdan balim
sen hap kullaniyormuydun

kucuk edacim siz yeni evlilier iyi kiviriyosunz yine herseyi
benim 9 ay gecti hala zorlaniyorum ramazanda
ah ah anacigimin evinde rahatmisim

ayşem ya allah bana öyle bir enerji verdiki tabiki zorlandığım zamanlar oluyor ama. ben annemin evindeyken hazır sahur sofrasına bile kalkamazdım. şimdi kalkıp hazırlayıp birde topluyorum.
dün evim çok dağınıktı halim yoktu toplamaya öylede duramazdım. hele boş odam artık boş oda değil çöp oda olma yolunda ilerliyordu. mecburen kardeşimi çağırdım geldi sağolsun temziledi ütümü yaptı. ohh kardeş çok güzel yaaa

inşallh güsel geçir bol bol balık yee cocgun hiperaktif zeki olsun:))yeni yeni bşlr evt am bol su ve harekt et cnm herseyıde burda bızımle paylaş merak edıos teyzelerı olarak:))

selam kızlar nasılsınız bakalım..ben çoook uykusuzum

cafelette edacım benim bir arkadasımda hamile kalmış üstünede adet görmüştü canım olabiliyor öyle şeyler sende belki hamileliğin üstüne görmüi olabilirsin yinede hayırlısı olsun..

kübracım öyle hemen başlıyormu mide bulantıları ya kötü oluyordur canım

hayrlısı olsun tatlm ne zamandr pek gırmıyorsun eft hersey yolunda sanrm

kızlar yardımmmmmmm
konuları okuaymıyorum bikaç satırdan sonrası gelmiyor.sizde nasıl nolur yardım edin dün site yenilemesinden sonra böyle oldu.

inşallh güsel geçir bol bol balık yee cocgun hiperaktif zeki olsun:))yeni yeni bşlr evt am bol su ve harekt et cnm herseyıde burda bızımle paylaş merak edıos teyzelerı olarak:))

evet canım dr bana 3 sayfa talimat verdi. sabahtan beri ofiste fındık cevzi kuru meyveler yiyorum. inşallah bebeğim sağlıklı zeki olur.inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz hayırlısıyla

yok canım benimki muhtemelen 5 haftalık daha başlamadı midem bulantılarım ama kişiden kişiye dğeişebbiliyormuş canım 9 ay bulananda var hiç bulanmayanda.

nurgulum super kuzum
hep yapici olmak lazim
kadina cok is dusuyor evlilikte
Allah yuvalarimiza muhabbet versin eksik etmesin amin

kesinlikle canım benim işin çoğu kadında zaten rabbim bize güç kuvvet sabır nasip eylesin inş. amin amin bu arada benim dünden beri çok miğdem bulanıyor kızlar umarım yoktur bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…