2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok söylemedi bu akşam iftara gidiceklermiş birine..
akşam söylicek sanırım evde..yerim onu ya..
kuzu aslı senin hamiş kalıcagını düşünüyo söyliyim

ayyyy kim bilir nasıl heyecanlıdır şimdi canım benim eşide şaşkına dönecek :) ay kuzu öyle düşünmesin yawww ben daha düşünmüyorum hem hap içiyorum imkansız benim kuzum

Kızlar edaya söledim. Ben bi sonraki hamişin ikinizden birinin olacağını düşünüyorum niye bilmiyorum. Hayırlısı olsun.

aslışımmmm kız allah senin iyiliğini versin emi kuzum benim ben hap içiyorum imkansız zaten daha düşünmüyoruz kayınvalidemde ne zaman bebek yapacaksınız diyor gördüğü yerde ayyy bi utanıyorum bi utanıyorum anlatamam size ben sıramı esrama veriyorum

sende ona deki utanmıyomusun bu soruyu bana soruyosun..büyükler söylüyo işte..benim kendi annemde yap bitane diyor..
erken çok..ben evem yetişiyim kocamamaı yetişiyim hamileliklemi ugrasıyım..ALlahım hayırlı zamanda versin hepimize..

kızlar akşam akşam tepem attı yine
erken gideyim daha bekleyemem servis falan
birine bu kadar çok torpil yapıldımı sinir oluyorum
adaet diye bşiy yok yaa
hadi kaçtım kızlar görüşürzz

Son düzenleme:
üzgünüz esracım ilk üçe giremedin

Yıkıldım
Şaka maka bir yandan istiyorum bir yandan erken diyorum

Anacım sırayı bana veriyorsunuz ama benden hızlılar çıkıyor :))
Benim kayınvalide ve eltilerimde her fırsatta baskı uyguluyor onlara inat yapmayaciğim

esoş bende yapamayacağım sende yapma o zaman sıramızı aslı ve edoşa verelimmmm

ayy edoşun hamiş olduğunun haberini aldım onu yazdığını bulmaya çalıştım ama akşama misafirim olduğu için hemen kaçmak zorundayım kızlar...

Edoşşş tebrik ederim tatlım,hayırlısıı olsun inşallahhhh allah sağsalim kucağına almak nasip etsin :))))

kızlar hepinizide çok özledim ve çok öpüyorummm
içime doğuyor sıradaki hamile haberi deniz yada ayşeden gelicek sanki :)

yok söylemedi bu akşam iftara gidiceklermiş birine..
akşam söylicek sanırım evde..yerim onu ya..
kuzu aslı senin hamiş kalıcagını düşünüyo söyliyim

eşime söylemedim daha kızlar, nasıl söyleyeceğimi de bilemiyorum
ayhhh ben cok karmaşığım ya
napıcam bilemiyorum, aptal gibi kaldım

eda şöyle yap..

bi kağıda kocaman bebbeğimiz yola çıkmış geliyormus kocacım yaz..onuda buzdolabının içine as..
aşkım suyu çıkar dolaptan derkennnnnnnnnnn tam açıcak ve o yazıı

eda şöyle yap..

bi kağıda kocaman bebbeğimiz yola çıkmış geliyormus kocacım yaz..onuda buzdolabının içine as..
aşkım suyu çıkar dolaptan derkennnnnnnnnnn tam açıcak ve o yazıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…