- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.821
Bence Ayşe olucak :)) içimden öyle geçti. Ama şuan Kübra yıda Edayı da çok kıskandım keşke benden önce de birileri hamiş olsaydı. Şimdi herşeyin ilkini ben yaşıyorum çok tecrübesizim
Ayşe olsun
Hepimiz allah nasip ederse çok güzel anneler olacağız artık bir başladı 4 5 6 gelir her hafta haber almaya alıştık önümüz haftada güzel başalrız inş.
elçinle ayşemi solladınız kızlarrrr
ayy edoşun hamiş olduğunun haberini aldım onu yazdığını bulmaya çalıştım ama akşama misafirim olduğu için hemen kaçmak zorundayım kızlar...
Edoşşş tebrik ederim tatlım,hayırlısıı olsun inşallahhhh allah sağsalim kucağına almak nasip etsin :))))
kızlar hepinizide çok özledim ve çok öpüyorummm
içime doğuyor sıradaki hamile haberi deniz yada ayşeden gelicek sanki :)
Bırak hapları içme ayşe ya enişteye aldım haplarımı ama kaza oldu dersin
valla dibine kadar katılıyorum ayşe..kariyer tmm çocukda olsun..ben senin yerine olsam 2.ciye kalırdım şimdiye..
tabi tıpta mümkün değil ammaaa
ya ben gene geri kalıyorum ya evleneyim yemek sohbetine katılacağım dedim ben evlenene kadar gündem değişiyor siz gene bebek konuşacaksınız ben bakacağım:84:
buketcim sen çok tatlısın demişmiydim
ya ben gene geri kalıyorum ya evleneyim yemek sohbetine katılacağım dedim ben evlenene kadar gündem değişiyor siz gene bebek konuşacaksınız ben bakacağım:84:
eda şöyle yap..
bi kağıda kocaman bebbeğimiz yola çıkmış geliyormus kocacım yaz..onuda buzdolabının içine as..
aşkım suyu çıkar dolaptan derkennnnnnnnnnn tam açıcak ve o yazıı
ayy misafirlerimi geçirdikten sonra oturdum okudum sayfa sayfaa kuzum...kızlar test sonucunu aldım,
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kalbim yerinden çıkacak gibi ellerim titriyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
perşembe kan değerlerime bakmak icin tekrar kan vereceğim
Günaydınnnnnnnnn
şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
ya çok yorgun uyanıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?