2011 gelin adayları buyrun sohbete

yada benim yapcıagım süprizi yap kocacım doğum gününü bekleyemicem..
yada şöyle de : kalabalık olucagımız için şimdiden hediyeni vermek istiyorum..hediye paketi yapıcaksın içinede gebelik test kağıdı..
anlaşılmıcak gerçi ama arkasına yani hamileymişim yaz

Bence Ayşe olucak :)) içimden öyle geçti. Ama şuan Kübra yıda Edayı da çok kıskandım keşke benden önce de birileri hamiş olsaydı. Şimdi herşeyin ilkini ben yaşıyorum çok tecrübesizim

Hepimiz allah nasip ederse çok güzel anneler olacağız artık bir başladı 4 5 6 gelir her hafta haber almaya alıştık önümüz haftada güzel başalrız inş.

elçinle ayşemi solladınız kızlarrrr

Bırak hapları içme ayşe ya enişteye aldım haplarımı ama kaza oldu dersin

valla dibine kadar katılıyorum ayşe..kariyer tmm çocukda olsun..ben senin yerine olsam 2.ciye kalırdım şimdiye..
tabi tıpta mümkün değil ammaaa

kizlar cok tatlisiniz biseyi 40 kere soylersek olurmus az kaldi
canlarim yeni ise basliyorum ya burada 1 yila yakin calisip oyle hamis kalsam guzel olacak
hem esimde ister belki o zamana kadar
okuduklarima cok heveslendim bende
Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin aratmasin

sabah zeynep yine guzel haberler alalim yazdi dedim biri hamile heralde yine dedim dogru cikti
cok sevincliyim cokkkkk

seviyorum sizi

ya ben gene geri kalıyorum ya evleneyim yemek sohbetine katılacağım dedim ben evlenene kadar gündem değişiyor siz gene bebek konuşacaksınız ben bakacağım:84:

kızlar ne zamandır giremiyorum nete, uzak kaldım sizden ama bugun hamiş haberlerini duyunca çok sevindim :) ne güzel heyecanlar başladı topikte, esraya nasıl bi duygu diye sorarken şimdi o duyguyu yaşayanlar çoğalıyo :) Rabbim herkese istediği zamanda versin hayırlısıyla :)

selam kızlar
ben yokken bebişler çoğalmış yine edacım tebrik ederim ...
aslında ben hemen çocuk istemiyorum nişanlımın 3 ay sonra diye ısrarlarına direniyorum normalde ama burada sizleri okuyunca da hoşuma gidiyor
nikaha 9 gün var ama çok gerginim kayınvalide bozuk atıyor bana çaktırmadan güya... stres çok sorun çokk... zormuş son zamanlar valla Allah herkesin yardımcısı olsun...

eda şöyle yap..

bi kağıda kocaman bebbeğimiz yola çıkmış geliyormus kocacım yaz..onuda buzdolabının içine as..
aşkım suyu çıkar dolaptan derkennnnnnnnnnn tam açıcak ve o yazıı

:)) çok güzel bi fikir, ne zaman olurum bilmiorum ama hamiş olduğumda kocama böle haber versem güzel olur :) birden gözümde canlandı :)

iyi akşamlar kızlar

eda hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

bundan sonraki hamiş bence cimcime esra.benim de içime öyle doğuyor

kızlar test sonucunu aldım,
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kalbim yerinden çıkacak gibi ellerim titriyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
perşembe kan değerlerime bakmak icin tekrar kan vereceğim
ayy misafirlerimi geçirdikten sonra oturdum okudum sayfa sayfaa kuzum...
Çok sevindimmmm :13:
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin tatlım...
:))))) Çok heyecanlıııııı kıssss :)

Kısçelerim tatlılılarım lokumlarım...
Ramazan bereketi ile geldi,çok afedersiniz ama tabiri caizse totomun üstüne oturup sizinle muhabbet edemediğimden şikayetçiyim :97:
İşlerim güçlerim okulumdu misafirimdi derken çok özledim sizleri...
Şimdi hızlıca geçmişe göz attımda herkesin keyfi yerinde bin şükür...Hatta okurken düğünlerimizden önceki son haftalar geldi aklıma,hergün yeni bi ekşınla gelip ayrılmayı bile düşündüğümüz zamanlar oluyordu
Çok şükür hepsi geride kaldıda artık heyecanla dolu bebiş haberlerimizi alır olduk :)
Allah evlerimizin huzurunu,mutluluğunu,sağlıklarımızı eksik etmesin inşallah aminnn
Hergün fırsat bulup yazamasamda geceleri sahuru beklerken okuyorum muhabbetinizi :)
İyiki varsınız ve Aslıcım sana ayrıca teşekkür etmek isterimki iyiki bu topici açtın ve bizi buluşturdun...
Neyse daha fazla kafa şişirmiyim
Fırsat bulduğum her dakika sizinleyimmm öpüyorumm hepiniziii...
Hee bu arada uzun bi aradan sonra buketten önce sölemeliyim Günaydınnn yavrularrrrr

selam kızlar bi günaydın da bendennnnn
buketcim cidden çok tatlısın. bende hadi evlenin yemek muhabbeti yapalım e hadi niye evlenmiyosunuz diye tutturuyodum. evlendi kızlar bizi solladılar bile.
çooooook enteresan bir topik burası böyle bir paylaşım yok. bebek haberlerinize ablamlara, kuzenlerime sevindiğim gibi seviniyorum.
Allah bozmasın kızlar muhabbetimizi...

pazar günü vana gidicem eşimle ayrı kalıcaz 4 koca günnnnnn

çiğdem aysun hoşgeldiniz arada gelin özletmeyin..
yelizim resimlerini gördüm süpersin. o ne ince bel kızım öyle yaaaa.
çok tatlısın.
buketim davetiyene yorum yapacaktım resmi göremedim. cepten bakamıyorum kızlar resimlere. yorum yapmıyosam ondandır.
gündüzleri projedeyken girmiyorum kkya. danışman çizgimi bozmayayım diye.

günaydın fıstıklarr
sabah dua mı edeyim yinee
Rabbim bugün bizleri bütün kötülüklerden korusun
zaman su gibi aksın evimize gidip koçişlere kavuşalımm
güzel güzel haberler alalım
beklemediğimiz yerlerden ummadığımız kısmetlere ulaşalım
bugün tüm dualarımız kabul olsun.
topicimze nazarlar değmesin.
muhabbetimiz bol olsun
aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…