2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar mutlu hoş bir sabah olsun inşallah...

nasılsınız bakalım bugün ben yorgunum biraz

buketcim dün akşam çıktım yazamamıştım şimdi yazıyorum haklısın canım hemde çok haklısın

bu arada dün akşam itibariyle arabamız ilimize inmiş durumda

plaka işlemlerini halledip arıcaklar inşallah bugün yarın haber bekliyoruz.. heycanlıyız birazda eşim 2 gecedir heycandan uyuyamıyo

günaydın kızlar
bende çok zor kalkıyorum yaa
bu akşam en yakın ark. yemeğe gelicek
eda nasıl söyledi acaba çok merak ediyorum yaa eşinin tepkisi nasıl oldu acaba
kesin çok sevinmiştir de ne yaptı acaba

Zuzu hazırlıkların nasıl gidiyor canım?

dün halılarıda hallettim pandoşşşş hafta sonuna gelirler umarım sırada davetiye filan kaldı iyi gidiyor bakalım canım son 25 günnnnnnnn
dün makineme kullancağım nevresimleri yıkayayım diye attım daisy in colors un vardı birtane hepsine bezmiş çok canım sıkıldı birdahada bu markayı kullanmam tavsiyede etmiyorum

günaydın kızancıklar:))

sabah ilk aklıma eda geldi acaba eşine söyledimi nasıl tepki verdi merak ettim çok

herkes iyidir inşalhhh bu sabah günlermz bol aydınlıklı olsun

hayrlısı olsun canm bnm araban kazasz belasz kullan

kızlar bizde iftara gittik güsel bir yemek yedik türküler söyledik çok eğlendm uzun zamandr yapmıyordm bunu sonra kızlar bize geldi gecenn 2 sinde bugün için yapacagm etipuf (muzlu minik pastamdan)yaptım kızlarda bna yardm etti birde minik toplar yaptım cok lezız oldu resmlerı cektım ama akşama atarm yada yarına her günümz böyle olur ınsallhh

Bende sabah otobüste gelirken edayı düşündüm süprizi nasıl oldu acaba diye. Sonra kendimi hayal ettim :)))

Çok az kalmış. Davetiye falanda kolay iş. Dağıtması sorun işte.
Biz yarısını dağıtamadık online facebook üzerinden yolladık. Zamanız yoktu zaten :)
Nese sıkma canını nevresim içinde sağlık olsun Daha kötü şeyler olmasın.

sağol yelizcim amin

günaydın canım nasılsın..
bende dünden beri edayı düşündüm saat 9-10 olu eda söyledimi acaba diyorum..
bi an önce gelsee anlatsa

günaydın hatunlar akıcı bir gün olsun

ramazandan öncede yorgunluk oluyordu uyku yetmiyordu havalardan felan artık
şimdi razamazını da bitmesine ne kaldı tatilde bol bol dinlenin

ben bugün iyyim uyku problemim yok aldım uykumu
dün dağlık yerde yemekteydik havasından sanırım gider gitmez uyudum

aslıcm bnde dün eşime topikteki herkes hamiş diyerek kendi karnıma baktım sanki bn istiom o istemio gibi:)))erken ama insan özeniyor işte

aslışım çok mesudum bu sabah..ayol burdasın nasıl sevinmeyimmmm..
evet zuzu davetiye beğen 1 gün sonra veriyolar..zamanında var rahat rahat dağıtırsın annende dağıtır..
akrabaların düğünü olunca dağıtırız varsa akrabanın düğünü orda herkes bulundugu içiin kapı kapı gezmene gerek kalmaz

GÜNAYDIN KIZLARRR

bende edayı düşündüm acaba söyledimi eşi ne tepki verdi. hatta eşimle konuştuk ona ilk söyleidğimde oda şaşırdı. peşpeşe gidiyrsunuz diyorrr

zuhal bende 180 tl ye aldığım nevresim takımı aynı marka ama yıkadıktan sonra hem renk de sıkıntı oldu hemde istediğim tahmin ettiğim gibi çıkmadı
22 tl aldığım bimdeki mikrofiber terletmiyor süreli terlediğimiz için yıkıyorum yıka yıka as çok memnunum şimdi çıkarsa takip ediyorum yine alacağım kalsın kardeşime felan çeyizine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…