- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.841
aynennn züloşş bendeee sürünüyorumm kalkarkenn resmennn
aynennn züloşş bendeee sürünüyorumm kalkarkenn resmennn
Zuzu hazırlıkların nasıl gidiyor canım?
günaydın kızlar mutlu hoş bir sabah olsun inşallah...
nasılsınız bakalım bugün ben yorgunum biraz
buketcim dün akşam çıktım yazamamıştım şimdi yazıyorum haklısın canım hemde çok haklısın
bu arada dün akşam itibariyle arabamız ilimize inmiş durumda
plaka işlemlerini halledip arıcaklar inşallah bugün yarın haber bekliyoruz.. heycanlıyız birazda eşim 2 gecedir heycandan uyuyamıyo
dün halılarıda hallettim pandoşşşş hafta sonuna gelirler umarım sırada davetiye filan kaldıiyi gidiyor bakalım canım son 25 günnnnnnnn
dün makineme kullancağım nevresimleri yıkayayım diye attım daisy in colors un vardı birtane hepsine bezmiş çok canım sıkıldı birdahada bu markayı kullanmamtavsiyede etmiyorum
hayrlısı olsun canm bnm araban kazasz belasz kullan
kızlar bizde iftara gittik güsel bir yemek yedik türküler söyledik çok eğlendm uzun zamandr yapmıyordm bunu sonra kızlar bize geldi gecenn 2 sinde bugün için yapacagm etipuf (muzlu minik pastamdan)yaptım kızlarda bna yardm etti birde minik toplar yaptım cok lezız oldu resmlerı cektım ama akşama atarm yada yarına her günümz böyle olur ınsallhh
offf zuzu yaa
güya dinlenmek için yatıyoz
resmen yorgun uyanıyomm
günaydın kızlar
bende çok zor kalkıyorum yaa
bu akşam en yakın ark. yemeğe gelicek
eda nasıl söyledi acaba çok merak ediyorum yaa eşinin tepkisi nasıl oldu acaba
kesin çok sevinmiştir de ne yaptı acaba
Bende sabah otobüste gelirken edayı düşündüm süprizi nasıl oldu acaba diye. Sonra kendimi hayal ettim :)))
Çok az kalmış. Davetiye falanda kolay iş. Dağıtması sorun işte.
Biz yarısını dağıtamadık online facebook üzerinden yolladık. Zamanız yoktu zaten :)
Nese sıkma canını nevresim içinde sağlık olsun Daha kötü şeyler olmasın.
Bende sabah otobüste gelirken edayı düşündüm süprizi nasıl oldu acaba diye. Sonra kendimi hayal ettim :)))
Çok az kalmış. Davetiye falanda kolay iş. Dağıtması sorun işte.
Biz yarısını dağıtamadık online facebook üzerinden yolladık. Zamanız yoktu zaten :)
Nese sıkma canını nevresim içinde sağlık olsun Daha kötü şeyler olmasın.
aslıcm bnde dün eşime topikteki herkes hamiş diyerek kendi karnıma baktım sanki bn istiom o istemio gibi:)))erken ama insan özeniyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?