- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.861
aslışım çok mesudum bu sabah..ayol burdasın nasıl sevinmeyimmmm..
evet zuzu davetiye beğen 1 gün sonra veriyolar..zamanında var rahat rahat dağıtırsın annende dağıtır..
akrabaların düğünü olunca dağıtırız varsa akrabanın düğünü orda herkes bulundugu içiin kapı kapı gezmene gerek kalmaz
Günaydın kızlarr bende nişanlıma aynısını söyledim eyvah yandık sende özenirsin şimdi dedi
bizde o yüzden erken bastırdık bayramda el öpmeye giderken dağıtacağız
günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım
buket geçmişi okudumda. dün herkesin konularının farklılaştığını geride kaldığını söylemişsin. birde şu yönden bak tatlım. sen bir yola girmeden biz girdik ve tecrübelerimizden sen yararlanacaksın. mesela evlenmeden öğrendin acısada öldürmediğini
haberler sizden canım arayı açmadan bizi hamilelik haberlerine boğmanızı bekliyoruzzzzz
aylin bizim yastıklar silkonlu idi eşim çok yüksek dedi bende içinden çıkardım silikonları biraz daha yumuşak oldu şmidide beğenedi büyük tekli yastık var annem çeyize yapmıştı onu kullanıyorum yün sanırım o sert biraz ama ona iyi geldi evden kendi yastığını getirdi bişeyler yaptı bende silikonlu yastığı yıkasam makinada nasıl olur acaba yıkadınız mı hiç
bende alabilrim çünkü 3 günde bir kılıf değişiyoruz birde havalandırıyorum balkonda yastıkları
aylin bizim yastıklar silkonlu idi eşim çok yüksek dedi bende içinden çıkardım silikonları biraz daha yumuşak oldu şmidide beğenedi büyük tekli yastık var annem çeyize yapmıştı onu kullanıyorum yün sanırım o sert biraz ama ona iyi geldi evden kendi yastığını getirdi bişeyler yaptı bende silikonlu yastığı yıkasam makinada nasıl olur acaba yıkadınız mı hiç
bende alabilrim çünkü 3 günde bir kılıf değişiyoruz birde havalandırıyorum balkonda yastıkları
yok kübracığımmmm ya rabbim isteyenelere versin inş. istiyoruz ama çok erken bizim için yanlız benim çok kötü kasıklarım ağrıyor kızlarrrr
yok kübracığımmmm ya rabbim isteyenelere versin inş. istiyoruz ama çok erken bizim için yanlız benim çok kötü kasıklarım ağrıyor kızlarrrr
zuhal bende 180 tl ye aldığım nevresim takımı aynı marka ama yıkadıktan sonra hem renk de sıkıntı oldu hemde istediğim tahmin ettiğim gibi çıkmadı
22 tl aldığım bimdeki mikrofiber terletmiyor süreli terlediğimiz için yıkıyorum yıka yıka as çok memnunum şimdi çıkarsa takip ediyorum yine alacağım kalsın kardeşime felan çeyizine
buket geçmişi okudumda. dün herkesin konularının farklılaştığını geride kaldığını söylemişsin. birde şu yönden bak tatlım. sen bir yola girmeden biz girdik ve tecrübelerimizden sen yararlanacaksın. mesela evlenmeden öğrendin acısada öldürmediğini
cnm ben yastıkları yıkadım bişi olmadı ama zamanla toplanacak yıkadıkça..
ben iç kılıf aldım düz beyaz iki tane..onları geçiriyorum yastıga ondan sonra nevresimlerin kılıfını takıyorum..
zuhal bende 180 tl ye aldığım nevresim takımı aynı marka ama yıkadıktan sonra hem renk de sıkıntı oldu hemde istediğim tahmin ettiğim gibi çıkmadı
22 tl aldığım bimdeki mikrofiber terletmiyor süreli terlediğimiz için yıkıyorum yıka yıka as çok memnunum şimdi çıkarsa takip ediyorum yine alacağım kalsın kardeşime felan çeyizine
Deniz bende silikonlu yastık almıştım özdilekti markası. İlk zamanlar baya iyiydi. Şimdi git gide silikonu söndü.
Azcık kabarık olsun diyorum napsam acabaBende yıkıcamda iyice söner diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?