2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizde o yüzden erken bastırdık bayramda el öpmeye giderken dağıtacağız

Günaydın kızlarr bende nişanlıma aynısını söyledim eyvah yandık sende özenirsin şimdi dedi

buket geçmişi okudumda. dün herkesin konularının farklılaştığını geride kaldığını söylemişsin. birde şu yönden bak tatlım. sen bir yola girmeden biz girdik ve tecrübelerimizden sen yararlanacaksın. mesela evlenmeden öğrendin acısada öldürmediğini

kız güncel takip etmek istiyo küboşum :90:
haklı buketcim

aylin bizim yastıklar silkonlu idi eşim çok yüksek dedi bende içinden çıkardım silikonları biraz daha yumuşak oldu şmidide beğenedi büyük tekli yastık var annem çeyize yapmıştı onu kullanıyorum yün sanırım o sert biraz ama ona iyi geldi evden kendi yastığını getirdi bişeyler yaptı bende silikonlu yastığı yıkasam makinada nasıl olur acaba yıkadınız mı hiç
bende alabilrim çünkü 3 günde bir kılıf değişiyoruz birde havalandırıyorum balkonda yastıkları

cnm ben yastıkları yıkadım bişi olmadı ama zamanla toplanacak yıkadıkça..
ben iç kılıf aldım düz beyaz iki tane..onları geçiriyorum yastıga ondan sonra nevresimlerin kılıfını takıyorum..

Deniz bende silikonlu yastık almıştım özdilekti markası. İlk zamanlar baya iyiydi. Şimdi git gide silikonu söndü.
Azcık kabarık olsun diyorum napsam acaba Bende yıkıcamda iyice söner diye korkuyorum.

Banada söylersin dimi denizcim

Orasıda doğru Ama ben nedense hep susup dinleyen taraf oluyorum ben ilk çoğuğumu doğurana kadar 2. çocuğu yasaklıyorum size:84:

bende astarı var çıkmasın diye sonra annem yine dikmiş kılıf gibi onun üstüne geçiriyorum ama çok terliyor kış gelsin ben teri sevmiyorum hiç yapış yapış tam zamanında evlenmişmi temmuzda evlenseydim kociş beni yataktan atardı sinir oluyorum tere

sorma denizim yaaa boyasıyl akazıklandık o cap canlı görünen renkler nasıl olmuş öuyle bımdekilerden bende memnunum gayet iyi iş görüyorlar

Deniz bende silikonlu yastık almıştım özdilekti markası. İlk zamanlar baya iyiydi. Şimdi git gide silikonu söndü.
Azcık kabarık olsun diyorum napsam acaba Bende yıkıcamda iyice söner diye korkuyorum.

annem bazen yün gibi çıkartıp elinle didiştiir tekrar takardı benim silikon boncuk boncuk eline aldın ı kabariyor da onada zaman lazım
bende bu akşam yıkayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…