- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.061
işte bu cümle beni koparıyor
ne demek; daha iyisi var mı ki seçelim?
başka partilere fırsat verildi de onlar başa geçip kendilerini gösterme fırsatı buldular sanki
üzülünce başıma vuruyor sanki kafama odun düşmüş gibi
yine ağırlık çöktü bugün biraz erken acıkacakmışım gibi
ev çok dağınık dün yemeğe gideceğiz diye onu çıkar bunu çıkar bıraktım öylece
birde yemek yapmam lazım
bu akşam balkonda çay içeyi planlıyoruz hiç balonda oturamadık
Kızlar dün misafirim vardı iftara
ilk defa kağıt kebabı denedim çok güzel oldu misafir ağarlıyacaklar için tavsiye ediyorum :)
kısaca tarif edeyim,
tavukları sotelikten biraz daha küçük küp küp doğruyoruz,
sonra patates,havuç ve domatesleri daha küçük küpler halinde doğruyoruz
sonra biberleri halka halka doğruyoruz,birazda bezelye hazırlıyoruz haşlanmış konserve kullandım ben :)
tavada az yağla tavukları biraz kavurduktan sonra domates hariç bütün malzemeleri ekliyoruz ve birlikte biraz daha kavuruyoruz
sonra yağlı kağıt hazırlıyoruz kişi sayısına göre kare kare
sonra kağıtların için kavurduğumuz malzelemeri koyup üzerine doğradığımız domateslerden ekliyoruz,kekik karabiler ve bul biber ekliyoruz(sadece tuzunu kavururken koyuyoruz bu arada :))
ve kenarlarını hava almıycak şekilder büke büke kıvırıyoruz (resimdeki gibi:)) sadece üstlerine kürdan yardımı ile küçük birer delik açıyoruz şişip patlamasın diye...
ve fırında 180-190 derecede yarım saat 45 dakika kadar pişiriyoruz...
taş fırında yapılmış gibi oluyor.
Eki Görüntüle 242295
kızlar eşime t-shirt yaptıracağım üzerine bişey yazdırmakistiyorum fikri olan varmı. bebeişin ağzından
Kızlar dün misafirim vardı iftara
ilk defa kağıt kebabı denedim çok güzel oldu misafir ağarlıyacaklar için tavsiye ediyorum :)
kısaca tarif edeyim,
tavukları sotelikten biraz daha küçük küp küp doğruyoruz,
sonra patates,havuç ve domatesleri daha küçük küpler halinde doğruyoruz
sonra biberleri halka halka doğruyoruz,birazda bezelye hazırlıyoruz haşlanmış konserve kullandım ben :)
tavada az yağla tavukları biraz kavurduktan sonra domates hariç bütün malzemeleri ekliyoruz ve birlikte biraz daha kavuruyoruz
sonra yağlı kağıt hazırlıyoruz kişi sayısına göre kare kare
sonra kağıtların için kavurduğumuz malzelemeri koyup üzerine doğradığımız domateslerden ekliyoruz,kekik karabiler ve bul biber ekliyoruz(sadece tuzunu kavururken koyuyoruz bu arada :))
ve kenarlarını hava almıycak şekilder büke büke kıvırıyoruz (resimdeki gibi:)) sadece üstlerine kürdan yardımı ile küçük birer delik açıyoruz şişip patlamasın diye...
ve fırında 180-190 derecede yarım saat 45 dakika kadar pişiriyoruz...
taş fırında yapılmış gibi oluyor.
Eki Görüntüle 242295
kızlar eşime t-shirt yaptıracağım üzerine bişey yazdırmakistiyorum fikri olan varmı. bebeişin ağzından
Kızlar büyük şehir çalışıyor. Hükümet şehir ve belediyeleri çalışıyor.
Bunu inkar edemem. Verilecek çok örnek var Birkaçını söyliyeyim.
Eskiden 10 yıl öncesinde bizim oturduğumuz muhite çöpçüler haftada bir gelirdi çöp toplarlardı.
Dış cephe boyalarını ücretsiz yapıyorlar. Okulları yazın ücretsiz kamplara tatil köylerine yolluyorlar. Bundan bende faydalandım karşılıksız.
Annemin evinden oturduğum ev normal şartlarda 2 saati bulurken yaptıkları yol ve köprü nedeniyle 20 dakikaya düştü.
Ama bunlar ülke için yeterlimi hayır değil. Hükümetin açıkları eksikleri çok var bence.
Devlet malları satılmamalı. Mesela tekel. Tekel batarmı sizce? İşçiler çalışmıyosa disiplin verirsin veya değiştirirsin baştan düzene sokup tekrar çalıştırırsın. Tekel zarara uğratıcak bi bünyemi. Veya telekom. vs.
Artı pkk ya çok çok çok taviz veriyor. Bukadar taviz verilirse tepemize çıkarlar.
Aponun asılmamasının sebebi Şimdiki hükümet değil. Üçlü hükümet döneminde apo yakalanmıştı ozaman asılması gerekirdi asamadılar.
Ülkenin başına kim gelirse gelsin dış güçlerden etkilenecek. Amerikadan etkilenecek. İlk önce kendi çıkarları için çalışacak cebini doldurucak. Ne şimdiki hükümete ne de diğerlerine güvenim yok.
Devlet bahçeli keşke istifa etsede yerine başka biri geçsede onu görsek. Zaten kılıçdaroğlu tam şaklaban.
Çivi çakıyolar inmiyolar ya partinin başına geçtilermi millet sizi istemiyo demekki istifa edin başka gençler gelsin. Ozaman herşey belki daha güzel olur.
çok güzel görünüyor eline sağlık..
kızlar günaydın okuyamadım fazla geçmişi ama edayı öğrendim..canımmmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim...
bende 2 gündür hastaneye gidip geliyorum.kasık ağrısı mide bulantısı şikayetiyle p.tesi gecesi gittiğimde 6.5 cmlik kist gördüler.ameşiyat olman gerekiyor hemen dediler.dün de başka bi doktora gittim mesane boş olduğu için göremedi.gaz spasmından kaynaklanıyor olabilir dedi.
adt dönemimi bekleyeceğim o dönemden önce çıkıp sonra kaybolabilen cinstn olabileceğinş düşünüyorum şayet varsa tabi....
kızlar günaydın okuyamadım fazla geçmişi ama edayı öğrendim..canımmmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim...
bende 2 gündür hastaneye gidip geliyorum.kasık ağrısı mide bulantısı şikayetiyle p.tesi gecesi gittiğimde 6.5 cmlik kist gördüler.ameşiyat olman gerekiyor hemen dediler.dün de başka bi doktora gittim mesane boş olduğu için göremedi.gaz spasmından kaynaklanıyor olabilir dedi.
adt dönemimi bekleyeceğim o dönemden önce çıkıp sonra kaybolabilen cinstn olabileceğinş düşünüyorum şayet varsa tabi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?