- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.081
6,5 cm ne demek nilgün, 6,5 mm olmasın tatlım o
geçmiş olsun canım ihmal etme kendimi
bide Amin, Allah isteyen herkese nasip etsin
6.5mm canımmm ,abartmışım....ama en son 4 ay önce ultrasona girmiştim.o zaman hiç bişey yoktu.hangi arada bu kadar büyüde ameliyatlık durumuna geldi anlamdım...
6.5mm canımmm ,abartmışım....ama en son 4 ay önce ultrasona girmiştim.o zaman hiç bişey yoktu.hangi arada bu kadar büyüde ameliyatlık durumuna geldi anlamdım...
tek doktorla kalma nilgün cünkü böyle aniden o büyüklükte bi kistin görülmesi çok ilginç
4 numarasın nilgüncüm üzgünüm
4 numarasın nilgüncüm üzgünüm
yaaaaaa edaaaaaaaaaaaaaaa yok öyle 4 numara falan.Allah isteyenlere versin...benim ki psikolojiktir :18:
gerçekten çok merak ediyorum 4. annemiz kim olacak :)
kaç doktora gittin minik kusum
2 doktora gittim.ilk gittiğim gördü.digeri mesane boş olduğu için göremedi.daha öncede
daha küçük bi kist vardı ama adet döneminden sonra kaybolmuştu bu çikolata kisti mi ne diyorlar ya ondandı.şimdi adet dönemimi bekliyorum bitsin başka bidoktora daha gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?