2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar yakında evli mutlu çocuklu konu başlklı bir topik açmamz gerekicek:)))))

herkes hamiş kalsın kızlarrrrrr kocalarmzda bize el bebek gül bebek baksnlar 9 ay boyunca yatalm yiyelm içelm 9 ay sonraada evliyiz mutlyz cocukluyuzzz heee

Deniz ve Zeynep çok suskunsunuz neden konusmuyosunuz?Evde yatılı misafirin olması çok kötü bir şey ya bilmiorum ben hiç rahat edemiorum ne uyku uyuyabiliorum ne uykumu alabiliorum dün akşam da koluma agda bantını yapıştırdım kollarımı alıcaktım bir çektim kolum çıkacak sandım çok acıdı

Deniz ve Zeynep çok suskunsunuz neden konusmuyosunuz?Evde yatılı misafirin olması çok kötü bir şey ya bilmiorum ben hiç rahat edemiorum ne uyku uyuyabiliorum ne uykumu alabiliorum dün akşam da koluma agda bantını yapıştırdım kollarımı alıcaktım bir çektim kolum çıkacak sandım çok acıdı

evet en azından üstten bişi belli olmazsa alttan bakarlar..edadada var çikolata kisti..şimdi bebiş bekliyo..
kisti olanlar çocuk yapmalı eda çok dogru bi karar verdi bana göre..
benimde göğsümde kocaman bi kist var ..çocuk olayını uzatmak istemiyorum
5-6 ay sonra belki bende hamiş olurum..

6.5mm canımmm ,abartmışım....ama en son 4 ay önce ultrasona girmiştim.o zaman hiç bişey yoktu.hangi arada bu kadar büyüde ameliyatlık durumuna geldi anlamdım...

amelıyat falan dedıklerıne gor 6,5 cm'dir o canım...

bende de 5,5 cm olmustu,tam bır portakal buyuklugunde demıstı doktor...ama korkma yani korkulcak bısey yok canım bana doktor bır hap verdı 10 gun kullandım onu, 10 gun snr adet gordum ve kıst adetle bırlıkte atıldı,bisey kalmadı...sadece o ay adetım brz agrılı gectı o kadar...

yalnız senden doppler ultrason ısterler muhtemelen,esas teshıs oyle koyuluyor cunku,doppler ultrason 3 boyutlu oluyor...orda tam net ıncelıyorlar kıstı bır de tabı bır suru kan testı yaptılar ama hepsı temız cıktı...senın de oyle cıkar endıselenme,gecmıs olsun canım...bayanların cogunda oluyor bu kist sorunu...

buarada hamile arkadasların hepsını tebrık edıyorum,allah analı babalı buyutsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…