- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.101
buket oluyomus..hepimizi solluyomuş........
evet en azından üstten bişi belli olmazsa alttan bakarlar..edadada var çikolata kisti..şimdi bebiş bekliyo..
kisti olanlar çocuk yapmalı eda çok dogru bi karar verdi bana göre..
benimde göğsümde kocaman bi kist var ..çocuk olayını uzatmak istemiyorum
5-6 ay sonra belki bende hamiş olurum..
daisybeti okumaktan bıkmadınmı kuzum..kimsin sen evlenecekmsiin sende??
daisybeti okumaktan bıkmadınmı kuzum..kimsin sen evlenecekmsiin sende??
buket oluyomus..hepimizi solluyomuş........
amelıyat falan dedıklerıne gor 6,5 cm'dir o canım...
bende de 5,5 cm olmustu,tam bır portakal buyuklugunde demıstı doktor...ama korkma yani korkulcak bısey yok canım bana doktor bır hap verdı 10 gun kullandım onu, 10 gun snr adet gordum ve kıst adetle bırlıkte atıldı,bisey kalmadı...sadece o ay adetım brz agrılı gectı o kadar...
yalnız senden doppler ultrason ısterler muhtemelen,esas teshıs oyle koyuluyor cunku,doppler ultrason 3 boyutlu oluyor...orda tam net ıncelıyorlar kıstı bır de tabı bır suru kan testı yaptılar ama hepsı temız cıktı...senın de oyle cıkar endıselenme,gecmıs olsun canım...bayanların cogunda oluyor bu kist sorunu...
buarada hamile arkadasların hepsını tebrık edıyorum,allah analı babalı buyutsun....
kızlar cumartesi günü eşimin doğum günü ya benim bişeyler hazırlamam gerekiyor
pastayı kendim yapmak istiyorum sizce vişne'ye vanilya yakışır mı? yoksa çikolata olması şart mı?
pastayı kendim yapmak istiyorum sizce vişne'ye vanilya yakışır mı? yoksa çikolata olması şart mı?
çok önemsemedi bile doktor konuşurken benimle ameliyat dışında başka cozüm yok dedi sadece.bende ona güvenemediğim için başka doktora gittim o da göremedi.adetten sonra tekrar gidicem bakalım o zaman kesin belli olur.
Deniz ve Zeynep çok suskunsunuz neden konusmuyosunuz?Evde yatılı misafirin olması çok kötü bir şey ya bilmiorum ben hiç rahat edemiorum ne uyku uyuyabiliorum ne uykumu alabiliorum dün akşam da koluma agda bantını yapıştırdım kollarımı alıcaktım bir çektim kolum çıkacak sandım çok acıdı
kızlar günaydın okuyamadım fazla geçmişi ama edayı öğrendim..canımmmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim...
bende 2 gündür hastaneye gidip geliyorum.kasık ağrısı mide bulantısı şikayetiyle p.tesi gecesi gittiğimde 6.5 cmlik kist gördüler.ameşiyat olman gerekiyor hemen dediler.dün de başka bi doktora gittim mesane boş olduğu için göremedi.gaz spasmından kaynaklanıyor olabilir dedi.
adt dönemimi bekleyeceğim o dönemden önce çıkıp sonra kaybolabilen cinstn olabileceğinş düşünüyorum şayet varsa tabi....
2 doktora gittim.ilk gittiğim gördü.digeri mesane boş olduğu için göremedi.daha öncede
daha küçük bi kist vardı ama adet döneminden sonra kaybolmuştu bu çikolata kisti mi ne diyorlar ya ondandı.şimdi adet dönemimi bekliyorum bitsin başka bidoktora daha gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?