2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar cumartesi günü eşimin doğum günü ya benim bişeyler hazırlamam gerekiyor
pastayı kendim yapmak istiyorum sizce vişne'ye vanilya yakışır mı? yoksa çikolata olması şart mı?

inş. canım Allah isteyenlerin hepsine versin.seninde gönlüne göre versin canım.
çok güzel bi duygudur emnşm senin canından kanından bi canlı çıkıyor ortaya.herşeyin o oluyor.cok farklı bi duygudur ama bunada hazır hissetmeli insan kendini.benim için daha çok erken...

çok önemsemedi bile doktor konuşurken benimle ameliyat dışında başka cozüm yok dedi sadece.bende ona güvenemediğim için başka doktora gittim o da göremedi.adetten sonra tekrar gidicem bakalım o zaman kesin belli olur.

kızlar cumartesi günü eşimin doğum günü ya benim bişeyler hazırlamam gerekiyor
pastayı kendim yapmak istiyorum sizce vişne'ye vanilya yakışır mı? yoksa çikolata olması şart mı?

Valla edoş işin içinde vişne varsa ikisine çok yakışır... Ben çikolata aşığı biri olarak çikolata derim tabiki ama vanilyada yakışıyor bence :)

o kadar buyuk bır kıstı 2.doktorun gorememesı ımkansız canım...bence de sen o doktora guvenme baska bır doktora gıt...bıde dedıgın gıbı senın kıst adetle atılan kıstlerden de olabılır belkı adet gorunce kalmaz bisey oyle olanlar da var cunku....

odam duman altı oldu kaçtm bır süre ya bn içmiorum her gun üst baş değiştiriomm igrenc kokuyorumm sözde yasak çalışmadm vla kaçtım uffff

MELTEMCİM AYNI ANDA İŞ YAPTIĞIM İÇİN ÇIKIYORUM ARADA

FATURA KESTİM BOL BOL BİR KAÇ TANE KALDI BİTMEK ÜZERE SESİDE MAKİNANIN ŞİŞİRDİ KAFAMI

BÖYLE FIRIN MAKARNA YAPAN OLDUMU AKŞAM DENİCEM

yarım paket fırın makarna
6 su bardağı su ( makarnayı haşlamak için)
3 adet yumurta
1 su bardağı peynir rendesi
1 su bardağı süt
1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
10-12 dal yaprakları temizlenip kıyılmış maydanoz.
tuz, karabiber
Üzerine:

1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
Yapılışı:

Makarnaları su ile 15-20 daki haşlayıp. Süzün. Hemen içine 1 çorba kaşığı sıvı yağ katın ve yapışmaması için karıştırın.
Ayrı bir kapta yumurtaları, peyniri,maydonozu, sıvı yağını ve sütü karıştırın
Bu harca makarnalarıda karıştırın.
Kare bir borcamı tepsiyi margarin ile yağlayıp çok az ın sepin ve makarnalı harcı tepsiye boşaltın.
üzerine kaşar peyniri rendesini serpin.
Önceden ısıtılmış fırında üzeri güzelce kızarana kadar fırınlayın

cnm okuyorum yazdıklarınızı
gelen giden oluyor sürekli yazamıyrm kapatıp açıyrm sayfayı

Denizcim ben fırın makarnayı beşamel sosla yapıyorum bide maydonoz koymuyorum yani zevk meselesi tabi ama ben yakıştırmıyorum :)

Nilgün geçmiş olsun. İnşallah önemli bişi değildir. Bide bakıyomuşun bebekmiş o da

Ben fırında makarnayı begenmedim çok agır geldi bana ben makarna böregini çok seviyorum tadı aynı su böregi gibi oluyor2 adet yufka
2 adet yumurta
250 gr. beyaz peynir
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
yarım paket makarna (kesme, fiyonk yada burgu olabilir)
isteğe göre maydanoz
2 yemek kaşığı margarin

Yapılışı:

Makarnaları bol suda çok yumuşamayacak şekilde haşlayın (yaklaşık 6–7 dakika). Süt, sıvıya yağ, yoğurt ve yumurtayı birlikte çırparak sos yapın. Peyniri ufalayın, makarna ile karıştırın. İsteğe göre maydanozları kıyarak bu karışıma ekleyin.
Orta boy bir borcamı margarinle yağlayın ve yufkanın birini borcama serin. Makarnalı peynirli karışımı yayın ve üzerine sosun yarısını dökün. İkinci yufkayı sererek üzerine kalan sosu yedirin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
alıntıdır ben sogduktan sonra üzerine sarımsaklı yogurt ve domates sosu da döküyorum o da degişik bir lezzet katıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…