2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar
1 - İNCİR REÇELİ filmini izledinizmi?
2 - En son izlediğiniz sinema filmi?
3 - Şimdiye kadar izlediğiniz ve unutamadığınız sinema filmi? =)

(zaman geçmiyo zaman geçirelim)

Kızlar

ben izlemedim
ama ben çok unutkan bi insanım hiç hatırlamıyorum aslı yaa
ama aşk tesadüfleri severi çok beğenmiştim
biraz fazla tesadüfler vardı ama gene de güzeldi

Kızlar

incir reçelini izlemedim canım kocacımla izlemek istiyorum gene hatırlatın bana bunu Hım en son hangi filme gittiğimizi hatırlamıyorum bile iyice unutkan oldum sanırım hiç unutmadığım film izleyeli yıllar yıllar oldu ama benim adım sam i hiç unutmadım süper bir filmdi

Kızlar

1- izlemedin henüz ama merak ediyoru çok
2- en son harry potter son filmini izledim ve bitti die çok üzülldüm :84:
3- unutamadığım ve her izlediğimde tüylerimi diken diken eden flm ''' ULAK ''''

incir reçelini bnde cok merak edıyorum güsel bir film miş herkes cok övüyor haftasonu ızlerm eşimle fırsat bulursam aylıncm aşk tesadüflerı sever güseldı gercekten fasla tesaduflerı vrdı evt:)

İncir reçelini bende iş yerinden izledim hoho :) Çok beğendim.

en son incir reçelini izledim.

unutamadığım film de Piyanist. onu izlerken çok etkilenmiştim.

Kızlar

incir reçeliniz izlemedim halamla kardeşim izlemişler mutlaka izlemelisin demişlerdi fırsatım olmadı.
en son kocişle pazar sabahı netten izledik KİMLİKSİZ filmini. güzel filmdi .
en son yine kocaccımla sinemaya gittiğimizde 216 saat miydi filmin adı neydi . kanyonda sıkışıp kalan bir dağcının saatlerini anlatan bir filmdi hiç beğenmedik.

şimdiye kadar en güzel bence . hayat güzeldir çok sevimli bri filmi. peach adams, rain man eskilerden kalma beğendiğim filmler. korku filmi olarak ta size tavsiye edebileceğim. cehenneme bir adım :18:

Kızlar

1- izledim ve çok sıkıcı buldum
2 - transformers 3
3 - yeşil yol ve altıncı his

otobüste yada yolda başınıza gelen maceralar varmı

ben uyku sersemi yanlış arabaya binmiştim birde uyyumuştum gözlerimi açtım hiç çaktırmadım aval aval bakına bakına indim ay rezillikti

birde münübüse bindim iki kro oturuyor kalktı biri yer verdi biraz yol gititk diğer yanımda oturacak inecekmi şmeğer salak müsade istemiyor bacağını uzatıyor mal kafalı ya dedim ne oluyor b dakika müsade istesenize ne yapıyorsun böyle oda demezmi biz sana yer verelim birde azar işitelim ay çok gülesim gelmişti herkes bize bakıyor patlatıvercektim cucuk beynine

incir reçelini izledim çok etkilendim özellikle kızın aids olmasını hiç beklemiyordum müzikleri de çok güzeldi en son şirinle 3 boyutluyu izledim çok şekerlerdi ama beni en çok etkileyen filmler;Anna Karania;Barcelona Barcelona,Leon liste uzayıp gider....

alesin deniz ya. Bende lisedeyken dershanenin düzenlediği izmir üniversite gezisine katılmıştım. Otobüs mola verdi içime doğmuş gibi yanımdakine kırk kere tembihledim tuvalete gidiyorum sıra olabilir ben gelmeden kalkmayın diye tuvaletten bir çıktım otobüs gidiyor peşinden bir koşuşum var görmeniz lazım o sırada sayarken rehberlikçi farketmiş yavaşladılar koştum yetiştim tam koltuğuma oturdum bayılmışım o anda nasıl güç kuvvet geliyor insana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…