2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende sevmem kızlar şehriyesiz
ama misafir belki şehriye sevmiodur diye öle yapıcam

anaa ben hem çok bekletip hem çok su koyuyrm ondan demekki
bu defa daha az su koyucam
bim in pirincini almıştım ben

bim e pirinci eşimin çalıştığı fabrika veriyor
gönenden yiyosunuz yani pilavınızı o zaman zeynocum

Edacım nasılsın canım görüşemiyoruz hiç

tamm edacm kızlardan bulım senı hemen senı gormeden yorum yapmak ıstıyorum zayıf koyurenk saçlarn var biraz fevri ama gayet tatlı yüreği kocaman sevgi dolu olann :)))bugun amma tahmnler ettm ya bu topikteki herkesi sevıom bn

deniz bn senide merak edıomm bu topiğn ablası gıbı goruom senıde herkesn halını hatrını soruosun yumuşacık bır kalbın senn

evet denizi tam hatırlayamasamda şunu dediğimi hatırlıyorum ayh sen 26 yaşında olamazsın 17 gibi gösteriyorsun. ama bende denizi görmek istiyorum tekrar unuttum hatta gelinlik resmin isityorummmm

siz hassas konulara dalınca pek girişmiyorum yazılanlara..:))

edoşum ve meltemcim..
iran basın haberlerine göre türklerin 50 terörist öldürdüğü doğrumu..yapılan bombalamalardan sonra

bize öyle bi haber gelmedi henüz canım
ama 50 ise cok az 96 hedef vurulmuş çünkü

bende hamile değilim kızlar
kazaya kurban gitmemişim
dün akşam adet oldum
arabamızla ilk gezmemize gittik akşam
eşimin çalıştığı şirketin iftar yemeği vardı
gönen dışında bi alabalık tesisinde oraya gittik
dönüşte anneme uğradık sürpriz yaptık çok şaşırdı ve arabamıza çok sevindi anneciğim

ayşemm bekledıgım gıbı tatlı hoşş ve cok güselsn maşallhh gelnlıgn cok yakışmş cok sade hoş olmuşsn eşinlede cok yakısıyorsunz maşlhh

yelizim çok teşekkürler canım benimmm.

bende çok severim denizi. bana da hep çok olgun gelir.

evet denizi tam hatırlayamasamda şunu dediğimi hatırlıyorum ayh sen 26 yaşında olamazsın 17 gibi gösteriyorsun. ama bende denizi görmek istiyorum tekrar unuttum hatta gelinlik resmin isityorummmm

denizim ben senin eşinle düğünde resmini görmedim ekler misin.
birde stüdyo foton var mı

Aylinim kazasız belasız hayırlı günlerde kullanın inşallah
adet oluşunda hayırlı olsun..
bidaki ay 5. olursun artık

8 tane hapım kaldı hapı bıraktıktan 2 gün sonra regli oluyorum kızlar

canım daha on gün var bende hamile olduğunu sanmıyorum ama ya çok fazla üşütüyosun kendini yada ceyranda falan kalıyosun bu kadar ağrın olmaması lazım sen yine de doktora görün hiçbişey çıkmazsa ilacın yan etki yapıyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…