- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.581
nurgül hoşgeldin
ekledim yelizcim albümüme.
bende sevmem kızlar şehriyesiz
ama misafir belki şehriye sevmiodur diye öle yapıcam
anaa ben hem çok bekletip hem çok su koyuyrm ondan demekki
bu defa daha az su koyucam
bim in pirincini almıştım ben
biz çalışmıyoruz normaldede 9 gün tatil yapabilmek için 2 eylül için çalışıyoruz..
nurgül allah aşkına b,i doktora git bugun..bi baksın neyin var neyin yok..çok fazla ihmal ettin..ben 11,30 da yattım sahura bile kalkmadıgmız halde fena uykum var..
yelizcim facede ekleyebilirsin beni..
gamze ve aylin arabalarınız hayırlı ugurlu olsun kazasın belasız inşallah..darısı olmayanların basına..yani bize :86:
Edacım nasılsın canım görüşemiyoruz hiç
biz çalışmıyoruz normaldede 9 gün tatil yapabilmek için 2 eylül için çalışıyoruz..
nurgül allah aşkına b,i doktora git bugun..bi baksın neyin var neyin yok..çok fazla ihmal ettin..ben 11,30 da yattım sahura bile kalkmadıgmız halde fena uykum var..
yelizcim facede ekleyebilirsin beni..
gamze ve aylin arabalarınız hayırlı ugurlu olsun kazasın belasız inşallah..darısı olmayanların basına..yani bize :86:
Edacım nasılsın canım görüşemiyoruz hiç
siz hassas konulara dalınca pek girişmiyorum yazılanlara..:))
tamm edacm kızlardan bulım senı hemen senı gormeden yorum yapmak ıstıyorum zayıf koyurenk saçlarn var biraz fevri ama gayet tatlı yüreği kocaman sevgi dolu olann :)))bugun amma tahmnler ettm ya bu topikteki herkesi sevıom bn
deniz bn senide merak edıomm bu topiğn ablası gıbı goruom senıde herkesn halını hatrını soruosun yumuşacık bır kalbın senn
siz hassas konulara dalınca pek girişmiyorum yazılanlara..:))
edoşum ve meltemcim..
iran basın haberlerine göre türklerin 50 terörist öldürdüğü doğrumu..yapılan bombalamalardan sonra
test yaptım hiç birşey yok tek çizgi yuppiiiiiii
test yaptım hiç birşey yok tek çizgi yuppiiiiiii
bim e pirinci eşimin çalıştığı fabrika veriyor
gönenden yiyosunuz yani pilavınızı o zaman zeynocum
nurgül sen ona güvenme. sorun burda hammile olup olmaman değil ağrıların. normal değil canım bu ağrılar. adetine kaç gün var
ayşemm bekledıgım gıbı tatlı hoşş ve cok güselsn maşallhh gelnlıgn cok yakışmş cok sade hoş olmuşsn eşinlede cok yakısıyorsunz maşlhh
tamm edacm kızlardan bulım senı hemen senı gormeden yorum yapmak ıstıyorum zayıf koyurenk saçlarn var biraz fevri ama gayet tatlı yüreği kocaman sevgi dolu olann :)))bugun amma tahmnler ettm ya bu topikteki herkesi sevıom bn
deniz bn senide merak edıomm bu topiğn ablası gıbı goruom senıde herkesn halını hatrını soruosun yumuşacık bır kalbın senn
evet denizi tam hatırlayamasamda şunu dediğimi hatırlıyorum ayh sen 26 yaşında olamazsın 17 gibi gösteriyorsun. ama bende denizi görmek istiyorum tekrar unuttum hatta gelinlik resmin isityorummmm
bende hamile değilim kızlar
kazaya kurban gitmemişim
dün akşam adet oldum
arabamızla ilk gezmemize gittik akşam
eşimin çalıştığı şirketin iftar yemeği vardı
gönen dışında bi alabalık tesisinde oraya gittik
dönüşte anneme uğradık sürpriz yaptık çok şaşırdı ve arabamıza çok sevindi anneciğim
canımm adet olmana ne kadar var ki günün geçmediyse tabiki bişey çıkmaz :))
nurgül sen ona güvenme. sorun burda hammile olup olmaman değil ağrıların. normal değil canım bu ağrılar. adetine kaç gün var
8 tane hapım kaldı hapı bıraktıktan 2 gün sonra regli oluyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?