2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlarrr :)) ben geldimmmm ama yeni işimde hiç vaktim olmuyor hiç fırsat bulamıyorum, bıraktığımdan daha güzel buldum sizi :) hamiş hamiş :))

çiğdemcim hoşgeldin canım

esracım aman iyi olda canım.

canım mail attıım sana çooook teşekkür ederimm

canım aldım cvni. inşallah bişey çıkar. Allah gönlüne göre versin.

seninki gene iyi siz bilezikleri aldınız canım daha benim ortada bilezik te yok benimki hepten battı
Allah ev kuran yavrularımıza yardım etsin
nilay uğrayamıyo kızlar yaaa

Akşam evde olanlar ne yemek var

ben bugün kocişim çorba istedi ama bende yapmak istemyor yemek nedense

yayla çorba birde fırın makarna
slata

birşey çıkmazsa eğer

denizim bana yayla çorbası tarifi verir misin?
ben ekteki krebi yapmak istiyorum

Kıymalı Kaşarlı Krep Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
bide yanına çorba bide salata.

sulu yemek yerine börek yap istersen canım çorbadan sonra verirsin

Kaç tane bilezik ziynetniz var

Sıfırdır sıfır elde var sıfır :)))
Benim ikitane altın kolyem var. İkitanede Künyem var. İkitanede küpem var. Bide inci setim var altın inci karışık kibar bişey. :)
Para edecek bişey yok bende Hepsini bozdurduk düğünden sonra.
Allah sağlık versinde gerisi önemli değil.

Son düzenleme:
aman bukoo 1 günümüz var nasıl kaç gün önce anlamadım

e düğündekileri ne yaptınız canım

ayşecim istersen ben vereyim belki denizin ki başkadır ben benim yaptığımı vereyim
bi miktar suyu tencereye koy kaynat bir avuç kadar pirinci yıkayıp suyun içine sal ve pişmesini bekle
bir kase yoğurt bir yemek kaşığı kadar un ve biraz limon suyuyla terbiyesini yap
biraz çorbanın suyundan kaseye su alıp terbiyeyi ılıt
sonra çorbayı karıştıra karıştıra terbiyesini dök
sonra tuzunu da ekle biraz daha kaynat pirinçler iyice pişince altını kapat
bi tavada biraz tereyağ ya da margarin erit biraz kızınca içine nane ve pulbiber döküp çorbaya dök
afiyet olsun

YAYLA ÇORBA
Malzemeler
1 çay bardağı pirinç
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı nane
1 yemek kaşığı margarin
tuz
Hazırlanışı : Pirinci yıkayarak 5 su bardağı suyun içerisinde haşlayalım. Başka bir kapta yoğurdu, unu ve yumurtayı iyice çırpalım ve haşladığımız pirincin üzerine yavaş yavaş karıştırarak ilave edelim (suyu az yada fazla ise ayarlayalım). Bu karışım kaynayana kadar karıştıralım. 10 dakika pişmesi için yeterlidir. Daha sonra bir tavada margarini eriterek içerisine nane ekleyelim ve pişmiş olan çorbanın üzerine dökelim. Tuzunu çorbayı kesmemesi için çorba piştikten sonra ekliyoruz. Afiyet olsun…

YOĞURT ÇORBA
MALZEMELR:
• 2 Kahve fincanı yıldız şehriye,
• 1,5 Litre su,
• 1 Kase yoğurt,
• Sıvı yağ, karabiber, kırmızı biber,tuz
HAZIRLANIŞI:
Kaynayan suya yıldız şehriyeleri salın güzelce haşlayın. Pişen şehriyelerin üzerine yavaşça yoğurt dökün ve 2 dak. daha kısık ateşte karıştırarak pişirin.sıvı yağda kırmızı biber ve karabiber kızdırıp çorbanın üzerine gezdirin. Bu arada tuzunu ocağı kapattıktan sonra eklemeği unutmayın. Ayrıca yoğurdun kesilmemesi için çorbaya eklemeden önce çorbanın suyu ile ılıştırın. İşte bu kadar pratik bir çorba toplam süresi 10 dakika.

BUDA

geçmiş olsun çiğdem iyi olmana sevdik:) arada gel böyle haklısın erken:)

aslıcm ALLAH saglık versn bunlarn hepsı olur yaa bn bılezklerımı bozdurmadm küçk altmlarm ve paralar harcandı tbi bır kısmınıda bılezık yaptm gerci zor gunler için saklıyorummm ama borclar bnıde üzüyor bazen

kızlar bnde buaksam yemegnde mantı yapacagm tarifini verim hemen en yakın bim e gidip 5 tl degernde olan mantınızı alıosun kaynatıp afıyetle yıyosunz bugn kız arkd.bize gelcek yemege bnmki nöbetçi sonrada gece 2 de radyoya yayına gıdecegzz kızkıza sabaha kadr yayın yapacagzz yaşasınnnn özlemştm kızkıza bırseyler yapmayı

aylincim teşekkürler
yumurta katmıyomusun canım sen.

aylincim teşekkürler
yumurta katmıyomusun canım sen.

aylincim bnde senn tarıfın gıbı yapıyorum lımon suyunu bılmıodum ama bır çay bardagı cok gelıyor bnada

aslıcm al bndende okdr süpper bır balayı yasamssnbirikm zamanla oluryne

Bende 7 adana burması var (araba için)
1 trabzon hasırı
1 künye tarzı bilezik
3 yüzük var
aslında bilezikleri saymıyorum bile çünkü yeri belli, diğerleride aksesuar.
Rabbim sağlık ve huzur versinde yine alınır

ben piriçle sevmiyorum nedense bu çorbayı aynı ilk tarifteki gibi önce arpa şehriyeyi haşlıyorum sonra diğer tarafta yoğurt ve unu çırpıp yavaşça haşlanmış şehriyelerin üzerine döküyorum. kaynayana kadar karıştırıyorum en son kapatırken tuzunu koyuyorum. nedenini bilmiyorum ama annem bana öyle öğretti

Altını çok seviyorum ama sıkılıyorum takamıyorum

rahat olamıyorum ağırlık yapıyor sanki

aslı bende gitseyidm yurtdışına bütün altınları verirdim ayol
sanki nerde gideceğim bir daha oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…