2011 gelin adayları buyrun sohbete

belki verir patron hamilesin diye..bide ne alaka işçiler bebişim:97:

cANIM BENİM İŞİMİ BENDEN BAŞKA YAPAN YOK. ŞİMDİ BİZİM İŞ İNŞAAT İŞİ OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ İŞÇİ GİRİŞ -ÇIKIŞI OLUYO BENDE SİGORTAYA BİLDİRİMLERİNİ YAPTIĞIM İÇİN YENİ BİR İŞÇİ GELDİĞİNDE BENDE BURDA OLMALIYIMKİ İŞÇİ GİRİŞİNİ YAPMAK ZORUNDAYIM SİGORTASIZ ELEMAN İNŞAAT SAHASINA GİREMEZ ÇÜNKÜ. MAALESEF BU SEBEPLERDEN DOLAYI. AMA RAMAZANDAN SONRA YENİ Bİ ELEMAN ALIYOLAR YANIMA YARDIMCI HEM İŞİ ÖĞRETİCEM BEN GİTTİĞİMDEDE BENİM YERİME BAKICAK

ramazandan sonra ne kadar çalışıcaksın esoşum ...................................

akşamdan varmı hazırladığın birşeyler
ne yapacaktın sen şekerim

patates çorbası-ciğersote-pilav yapıcam yanınada püre..
salata olarak göbek salatası söğüş şeklinde..vaktim kalırsa patlıcan salatası bide karpuz
ayy tatlıda yapıcam..onuda irmik tatlısı yaparım napiyim..
nasıl menü..
akşam 12de geldik eve 12,30 da yattık yapamadım hiç bişi:78:

sanki daha farklıydı menün dünkü ile
ciğer yiyor mu herkes pilavla tavuk da olur püre ben köfte ile yiyebiliyorum sonuçta fazlan yenmiyor ama sanki birde börek gibi bişeyde olsamı yada püre yapacağına zeynebin patates mantısı yapsanaçok güzel oluyor

o menü pazar misafirim içindi denizim..zeynebin patates mantısı hani şu üzerine sarımsaklı yoğurt döktüğü mantımı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…