- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.001
buket yazmışşın bohçayı el öpmeye gittiğinde götürürsün canım
edacım anlatıcaksınn tabiii rüya gibi bi hafta sonu bana göre..iki anneyede sürpriz var sonucta heleki böyle bi sürpriz.ellerine sağlık bitanem..
Allahım bebişini korur sen merak etme..Sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Rabbm..
aslıcım yatak odan çok güzel bebişim..başlık kısımları benimkine benziyo..ALlah geçim huzur versin bitanem..
aylin arabanızla turladınmı bebişim..gamze sende tabi..araba rahatlık dimi kızlar..
ayşecimiz şehir dışında..Allah kazasız belasız gelmek nasip etsin..
kübroşum yoruldunmu fıstıgımm..
yelizcim sen nasılsın..
denizimmmm naptın pazar günü anlat bakim..
Kzlar son haftamız ..Hayırlı ugurlu stressiz atlatırız inşallah..ALlah hamişlerin ve bizim yardımcısı olsun..
denizim, benim anne tarafım samsunlu samsunda ne giyicem diye düşünme canım herkes gayet modern bir şekilde dolaşıyor
zaten deniz var samsunda neresine gideceksin bilmiyorum ama bu zamanlarda karadeniz cok güzel olur
zeynep ellerine sağlık masan cok hoş gözüküyor,
aslıcım senin yatak odan da beniki gibi beyaz ama benim yatak başında led'ler var istediğimiz renkte yakıyoruz
ama benim odam baya sade
kübra, eşim o kadar mutlu oldu ki..... baktım günlük süt almış akşam ısıtmış getiriyor onu
mevyemi getiriyor, kuruyemiş almış bi de evde çamaşır makinasına bile eğilmeme izin vermiyor kendisi yapıyor
mutfağımızın kapısı açık kalsın tabureye falan çıkarsın neye ihtiyacın varsa çağır beni ben indiririm raftan diyor
edacm emınım cok gusel bır supriz olmuşturrrr uzun uzun anlat meraklandk bızde:)
edam ıyym şükrler olsun hafta sonum epey hareketlı geçti buarada hep annemde kaldık bızım evde sular yoktu ablamlarda vardı güsel geçti sen neler yaptın facetekı resmlern cok hoşş hepsıne baktm tek tekk yaffff:)))saclarn ve boy konusunu tutturmuşum heee
meltem bn senı cok merak ettm yaa sen naptın gelde hemn anlatt nışanlın geldımı naptınızz umarm uzmeyı basaramsmtr seni
küboşcum sen naptın hersey yolunda dimi
topikteki bütün bebişlerr sizler nasılsınz bakalım
denzcm resmlerini beklıoss heyecanla
özledmsm sızı yaaa
eda annen ağlar tabi bıcırı büyümüş evlenmiş anne olmuş :)))))))))
sende canım yani hakikaten çatlatmışşın insanları okadar şeye ne gerek vardı
bunuda bebişin ile ilgili deftere not et yapıtır ilk söylenidiği an felan
Aslış yatak odana bayıldım canım şahane olmuş...
kübroşum kıyamam ben sana ilk zamanlar olurmuş mide bulantısı sonrasında atlatırsın inşallah.
Ayy ben çok geride kalmışım eda da mı hamiş?
Ay ben yerim sizi yaa yakında gelin topiği değil bebişli hatunlar topiği olucaz desenize.
Allahım bebişlerinizi sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
evet not defterini yapıcam da daha fırsatım olmadı denizim
bayramda başlicam Inşallah
evet canım benimde bebişim gelicek Inşallah. Cumartesi doktor randevum var o zaman bakıcaz duurmlar nasılmış napıomuş
edaaa ilk defa göreceksinnn çok güzel bri duygu. inan o ufacık bir nokta bile seni öykle mutlu ediyorki. özlüyorsun. ben cumayı iple çekiyorumm görmek içinn. belkide kalp atışlarını bile duyabilirsiniz canım. hangi dr a gideceksin karar verdin mi
bitanemmm sen nasılsın kasık ağrıların geçtimi ???nilayyummmm nasılsın kız
bafraya gidiyoruz edacım ama yani köyede gideceğiz ne giyeceğimi şaşırdm temelli
birde ruhen sinirliydim biraz aval aval baktım hafta içi akşam tekrar bakacağım şimdi biraz normale dönmem lazım saçımı da boyatmam lazım çok iş var
edacım bir pazar ve nasıl gçeti anladım saat 1 de kalktım sürekli iş yaptım sil süpür toz al çamaşır ütü derken oturduğumda 7 idi
sen ne yaptın misafirlerine yetiştirdin mi
buket balayına ertesi gün mü gideceksiniz bence öyleyse geldikten sonra öpün altlı üstlü değilsniz nede olsa
biz bir oturduğımuz için öpmek mecburiyetinde kaldık yksa balayından sonra en benim için uygunu idi
davetiyerlinde bitmiş sorunlu oldu ama oda çıktı areadan
bafraya gidiyoruz edacım ama yani köyede gideceğiz ne giyeceğimi şaşırdm temelli
birde ruhen sinirliydim biraz aval aval baktım hafta içi akşam tekrar bakacağım şimdi biraz normale dönmem lazım saçımı da boyatmam lazım çok iş var
edacım bir pazar ve nasıl gçeti anladım saat 1 de kalktım sürekli iş yaptım sil süpür toz al çamaşır ütü derken oturduğumda 7 idi
sen ne yaptın misafirlerine yetiştirdin mi
buket balayına ertesi gün mü gideceksiniz bence öyleyse geldikten sonra öpün altlı üstlü değilsniz nede olsa
biz bir oturduğımuz için öpmek mecburiyetinde kaldık yksa balayından sonra en benim için uygunu idi
davetiyerlinde bitmiş sorunlu oldu ama oda çıktı areadan
bende cok heyecanlıyım kübra ya, nasıl acaba bide bunca zaman nasıl geçicek? nasıl olucak çok merak ediyorum
kadıköy şifa'da birgül hanım var canım ona gideceğim
biraz evimize uzak ama şuanda bana bitek o güven veriyor
araştırmaya devam ediyorum ama
nilayyummmm nasılsın kız
atlı üstlü değiliz ama canım düğün cumartesi bizim balayımız pazartesi başlayacak nişanlım pazar günü evimizde dinlenmek istiyormuş pazar akşam üstü iki tarafada uğrar el öperiz diye düşünmüştüm
şu mercimek çorbası pek gıcıkmış ya ilk kez yaptım
şöyle yaptım
2 orta şoğanı rondodan geirdim yağla kavurdum sonra bir kaşık salça 2 su bardsağı mercimek ve kaynar su döktüm 10 dk böyle pişti tarifte süzün diyor şimdi süzecektim tam eşim ben böyle seiyorum süzme dedi annem de böyle yapıyor lapa lapa bu ne sonra süzdüm tabi çaktırmadan birazını biraz daha kaynattım çırptm biraz daha incelsin diye birde batırdım her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?