2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket yazmışşın bohçayı el öpmeye gittiğinde götürürsün canım

hah onu soracaktım canım yarıi balayına çıkmadan onlara el öpmeye uğradığımızda ver diyorsun dimi canım sağol.

Davetiyelerimizi sağ salim cumartesi akşam 18 da teslim aldık çok şükür bugün katlayacağım çok gelen giden olmazsa.

cumartesi provaya gittim kızlar fotoğraf çekemedim ama üstü bitmişti çok güzel olmuş çok beğendim

edaa bebiş daha küçük ama yinede biraz yoruyor. sanki kasıklarım batıyor gibi oluyor biraz iş yapıyorum biraz dinleniyorum. ayaklarımı yukarı dikip yatıyorum. hayırlısıyla bu cumada dr a gitmek için izin isteyeceğim işten hazır izinliyken de kayınvalidemleri çağıracağım.

denizim, benim anne tarafım samsunlu samsunda ne giyicem diye düşünme canım herkes gayet modern bir şekilde dolaşıyor
zaten deniz var samsunda neresine gideceksin bilmiyorum ama bu zamanlarda karadeniz cok güzel olur

zeynep ellerine sağlık masan cok hoş gözüküyor,

aslıcım senin yatak odan da beniki gibi beyaz ama benim yatak başında led'ler var istediğimiz renkte yakıyoruz
ama benim odam baya sade

kübra, eşim o kadar mutlu oldu ki..... baktım günlük süt almış akşam ısıtmış getiriyor onu
mevyemi getiriyor, kuruyemiş almış bi de evde çamaşır makinasına bile eğilmeme izin vermiyor kendisi yapıyor
mutfağımızın kapısı açık kalsın tabureye falan çıkarsın neye ihtiyacın varsa çağır beni ben indiririm raftan diyor

edacm emınım cok gusel bır supriz olmuşturrrr uzun uzun anlat meraklandk bızde:)

edam ıyym şükrler olsun hafta sonum epey hareketlı geçti buarada hep annemde kaldık bızım evde sular yoktu ablamlarda vardı güsel geçti sen neler yaptın facetekı resmlern cok hoşş hepsıne baktm tek tekk yaffff:)))saclarn ve boy konusunu tutturmuşum heee

meltem bn senı cok merak ettm yaa sen naptın gelde hemn anlatt nışanlın geldımı naptınızz umarm uzmeyı basaramsmtr seni

küboşcum sen naptın hersey yolunda dimi

topikteki bütün bebişlerr sizler nasılsınz bakalım

denzcm resmlerini beklıoss heyecanla

özledmsm sızı yaaa

evet edaa bambaşka bir ilgi var artıkk. benimkide fındık kuru meyve falanalmış. devamlı eve meyve taşıyor. bizde de çamaşır makinesinden çamaşırı çıkartıyorum kaldırmama izin vermiyorrr allah razı olsun hep böyle ilgili olsun inşallah eşlerimizzzz

yelis hoşgeldinn. bende durumlar iyi hamdolsun bidem bulanıyor sadeceee. bu cuma allahın izniyle kalp atışlarını duyacağızz. çok heyecanlıyımm.

evet not defterini yapıcam da daha fırsatım olmadı denizim
bayramda başlicam Inşallah

evet canım benimde bebişim gelicek Inşallah. Cumartesi doktor randevum var o zaman bakıcaz duurmlar nasılmış napıomuş

bafraya gidiyoruz edacım ama yani köyede gideceğiz ne giyeceğimi şaşırdm temelli
birde ruhen sinirliydim biraz aval aval baktım hafta içi akşam tekrar bakacağım şimdi biraz normale dönmem lazım saçımı da boyatmam lazım çok iş var

edacım bir pazar ve nasıl gçeti anladım saat 1 de kalktım sürekli iş yaptım sil süpür toz al çamaşır ütü derken oturduğumda 7 idi
sen ne yaptın misafirlerine yetiştirdin mi

buket balayına ertesi gün mü gideceksiniz bence öyleyse geldikten sonra öpün altlı üstlü değilsniz nede olsa
biz bir oturduğımuz için öpmek mecburiyetinde kaldık yksa balayından sonra en benim için uygunu idi
davetiyerlinde bitmiş sorunlu oldu ama oda çıktı areadan

edaaa ilk defa göreceksinnn çok güzel bri duygu. inan o ufacık bir nokta bile seni öykle mutlu ediyorki. özlüyorsun. ben cumayı iple çekiyorumm görmek içinn. belkide kalp atışlarını bile duyabilirsiniz canım. hangi dr a gideceksin karar verdin mi

kızlarr nazar değmesin eşlernz bebişlerede sizde iyi bakıyorr

buketcm gelnlıgını begnmene sevndm içine sıinmesı onemlı davetiyelern gelmiş az kaldı işn eger yardıma ıhtıyacn olursa gelırız avetıye katlamaya:))buketçm buarada sormuşsun cuma günü calısıomusun die ben yenı gördm cuma gününü perşembe sanınca yarını calısıo sanıodum

aslıcm mobılyalarn gercekten gusel dıgerlerıde beklıos paris saatin gözmden kacmadıiyi günlerde otur mutlu huzurlu

kızlar bizde cumartesı pikniğe gittik piknikte arabamı yıkadımcuma günü kızlarla epey gezdık arabayla yanmzdan gecen bısıkletlı küçük cocuklarrr aaa ablaya bak helal olsun demezmı cok komik oldu ama arabamla gurur duyuyorum :)
cuma günü radyoda kaldım kızlarla sabah 8 e kadr yayn yaptı arkadasm bızde eslık ettık ona ama bn ogun cok korktum gece 2 de yayına gıderken arabadan ındık radyoya gırmeden once bırkac küçük çocuklar korkuttu bızı ayy dedm bırdaha asla cıkmam eşimdenayrılmam ama tabı ona anlatmadm buunu öyle iştee

bende cok heyecanlıyım kübra ya, nasıl acaba bide bunca zaman nasıl geçicek? nasıl olucak çok merak ediyorum
kadıköy şifa'da birgül hanım var canım ona gideceğim
biraz evimize uzak ama şuanda bana bitek o güven veriyor
araştırmaya devam ediyorum ama

nilayyummmm nasılsın kız
bitanemmm sen nasılsın kasık ağrıların geçtimi ???

denizim c.tesi annem 6 gibi geldi bende yemekleri yapmaya başlamıstım yavas yavas ..ben biber domates sarımsak doğradım annem yaptı yemekleri..o yüzden çok yorulmadım..ama tatlımı ben yaptım..yalancı tavuk göğsü yaptım..annecim gittikten sonrada ağladım..
erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım-ciğer sote-bide pilav-tavuk göğsü tatlısı..

pazarda 2 ye kadar annemle çarsıda gezdik..evim berbattı..daha temizlik yapıcam alışveriş yapıcam yemek yapıcaktım..alışverişi yaprken kayınvalidem aradı kapının önündeymiş..aha dedim zıçtık evim pislik içinde yatak yorgan çamaşır yerler..neyse yukarı çıktık..bi hışımla temizliğe girdim bütün evi sil süpür toz al banyo tuvaleti balkonları yıkadım..4,30 da işim bitti..aferin dedim kendime
sonra kayınvalidemle geçtik mutfaga sebzeli tavuklu yemek yaptık-ezo gelin çorbası-beşamelli makarna fırında-şehriye salatası-göbek salatası-bide revani yaptık..herşey çok güzel olmustu..şükür yetişti herşey..Allah razı olsun iki annedende..artık misafir ağırlamam bu sene..şimdi meyveleri toplama vakti geldi..çarşamba kayınvalidem cuma eltim davet etti..perşembe ve salı da benim annemddeyiz

atlı üstlü değiliz ama canım düğün cumartesi bizim balayımız pazartesi başlayacak nişanlım pazar günü evimizde dinlenmek istiyormuş pazar akşam üstü iki tarafada uğrar el öperiz diye düşünmüştüm

Son düzenleme:

canım kadıköy şifayı bende duydum.çok güzel bir hastane. uzun zamandır anadolu yakasında oturmayınca eskisi gibi o taraftan haberdar olamıyor insan. çok dr dr dolaşma canım kafanı karıştırırlar. zaten bu gittiğinde bakarsın kadın içine sinerse devam edersin. biz maltepede otururken yakın diye ablam delta hospital da doğumyapmıştı tabi 8 sene önce. o zaman memnun kalmıştı . şifayo ordan hatırlıyorum uzak diye vazgeçmiştik şifadan.

Son düzenleme:
şu mercimek çorbası pek gıcıkmış ya ilk kez yaptım
şöyle yaptım

2 orta şoğanı rondodan geirdim yağla kavurdum sonra bir kaşık salça 2 su bardsağı mercimek ve kaynar su döktüm 10 dk böyle pişti tarifte süzün diyor şimdi süzecektim tam eşim ben böyle seiyorum süzme dedi annem de böyle yapıyor lapa lapa bu ne sonra süzdüm tabi çaktırmadan birazını biraz daha kaynattım çırptm biraz daha incelsin diye birde batırdım her yeri

biz nişanda verdiğimiz için bohça düğünde öyle şey olmadı bizde indik bir saatlik okadar oda saat 6 geçe 10da arabamız vardı
annemlere öyle hemen gidilmiyor bizde bir hafta on gün sonra felan balayından geldik hem el öpme hem yemek oldu

ama yinede sen biirsin o zaman götür istersen bence bir tatlı alıp gidersiniz zaten balayından sonra yemeğe çağırırlar ozaman götürmen daha mantıklı bence

çok ugrasmıssın fıstıgım ya..
bak ben soğan sarımsak saçla patates kavuruyorum..
en son merciğemi ve pirinci ekliyorum ..az geldiyse kaynar su ekliyorum..
pişince blender dan geçiriyorum..bende ezilmiş sevmem mesela..benim eşimde ezilmiş sevdigi için blender dan geçiriyorum..sende öyle yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…