2011 gelin adayları buyrun sohbete

BENDE KAÇIYORUM KIZLAR BUGÜN ÇOK BİLE KALDIM BURDANDA KAYINVALİDEME GİDİCEM BU AKŞAM MİSAFİRLERİ VAR HASANPAŞA KÖFTE YAPMAMI RİCA ETTİ. hEPİNİZE GÜZEL BİR HAFTASONU DİLİYORUM KIZLARR HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMM

Bende gider, dolaba fasülye koyucam daha...
Herkese iyi haftasonları.
Bu arada kelebekcim bebeğin için üzülme sakın, kim ne derse desin, istenmeyen bebek daha çokm sevilir...

kızlar çıkmadan size birşey sorayım kayınvalideme bohça hazırladım da balayına gitmeden önce mi vereceğim balayından dönüşte mi vereyim

ben de erken die istemiyordum canım ama nasip işte oldu
dediğin gibi demek ki vakti saati böyleymiş hayırlısı olsun

Bu akşam yine haraketliymiş normalde mesai bittikten sonra kimsecikler olmaz buralarda..
Bende son zamanlarda çok yoğun olduğum için sahur beklerken okuyorum gündüz muhabbetlerini :)))
ben de sahuru beklediğim için foruma takılayım dedim bi başıma kaldım çıktım sonra
bizim bebeğe sevinen bi tek eşimin ananesi ile benim ananem sevindi bi de sanırım bu forum

canım ben de erken bulduğum için başta şok oldugum için ağla ağla bi hal oldum
o sırada da kime söylesek herkes çok erken tüh ah vah etti o benim moralimi daha da bozdu
herkesin böyle tepki vermesinde benim bu sene kpss ye hazırlanacak olmamın etkisi çok
yani herkes vakitsiz buldu doğru öyle
ama biz karar vererek yapmadık ki Rabbim öyle nasip etti.
ben söylediğimde herkes sevinsin müjdeli haber gibi olsun yolu beklensin isterdim ama
düşündüğüm hayal ettiğim gibi olmadı
eşim de başta şok oldu sonra sevindi şimdi sürekli sorar nasılsınız diye
ağladıgım dönemde de çok destek oldu zaten iki gün ağladım
üçüncü gün bebeğim bugün başımı döndürdü demeye falan başladım
Allah öle bi sevgi verio çok ilginç
hele daha tam hissetmiorum hissetsem nasıl olacak bilmiorm
eşim de olumsuz bi şey söyleyen olursa tersledi
Rabbim vermiş biz mutluyuyz karnını doyuracak olan da biziz demek ki vakti saati buymuş dedi

Allah yardımcın olsun canım annesinden öyle alıştıysa bi müddet daha öyle ister bu düzene alışması zaman alır söylenir filan

Bende gider, dolaba fasülye koyucam daha...
Herkese iyi haftasonları.
Bu arada kelebekcim bebeğin için üzülme sakın, kim ne derse desin, istenmeyen bebek daha çokm sevilir...

öyle mi olurmuş inşallah canım ya. artık isteniyor aslında
sadece ilk hafta zor geçti biraz
o kadar komik ki hem daha istemiyordum diye ağlıyorum
hem de o şimdi bunları hissedio diye ağlıorum
yani istemezken bile onu düşünüp ağlıorum

o menü pazar misafirim içindi denizim..zeynebin patates mantısı hani şu üzerine sarımsaklı yoğurt döktüğü mantımı oluyo

zeynebin patates mantısı deyince üstüme alındım birden ama bu başka zeynep sanırım
aynı mantıdan ben de yaptım eşim kayserili olmasına ragmen çok sevdi o derece yani
bi de daha sonra yoğurt dökmeden börek haliyle servis yaptım davetim vardı
onu da herkes çok sevdi hem masrafsız hem pratik oluo
tavsiye ederim

kızancıklar naptınız bızım komşumz taşınıyor bugun ona yardm edıorum gelemedm topiğee özledm sizi yarn sabahtan işlerimi halledip hmn girerim iyi bakn kendınıze öptm

Günaydın kızlarr
güzel bir hafta geçiririz inş.
sağlıklı mutlu huzurlu sıkıntısız sakin.....

kızlar haftasonu misafirlerimi ağırladım
çok beğendiler yemeklerimi
önce sofraya oturdular diyorlar yemekteyiz masası gibi olmuşş
insanın baktıkça bakası geliyor
sonra çok beğendiler
sarmaları mezeleri nerden aldın yenge bizde alalım dio adam
ben yaptım dedim inanamadılar nasıl yaptın çok güzel olmuş
ellerine sağlık diye diye yediler her çatalda.
bayan bütün menünün tarifini aldı
onlar beğendikçe eşim benle gurur duydu gözleri ışıldadı sanki
dediğin kadar varmış eşin erhan hatta daha bile fazlası var diolar
bende çok mutlu oldum tabiii
en sn böreğimi verdim kadın ayy dedi ben bu kadar yedim daha yiyemem koyma
ama tabağını bitirip 2.yi istedi
çok güzel geçti.başarı ile atlattım
albüme koydum

bende cumartesi koca çarşıyı alt üst ettim bir adam akıllı bir şey bulamadım sallana sallana döndüm ya kolsuz ya boydan kısa pöfff ya sinir oldum

eve gittim bari yemek yapayım diye sofra hazırladım çamaşırlar yıka as kurut ütü birkmiş bayağı 4 makina yakımadım

bu cumada gidiyoruz samsuna hazırlık yapmam lazım :)

eda süprizin nasıl geçti nerdesin çok merak ettim ay evdede keni kendime burasıyla konuşuyorum

sonra deddim edda inşallah yetiştirir bende eve altıda gittim zar zor yetişridim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…