- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.961
Buket o 50 tane hatalı olanıda al elinizde bulunsun vermezlerse bu adar eyden sonra felan de
yetmezse aradan çıkanlar olursa verisiniz
ben de erken die istemiyordum canım ama nasip işte oldu
Sahuru beklerken foruma bakayım dedim Nur'cum :)
Okuduğuma şaşırdım ve çok üzüldüm,
bizimkilerde hadi çocuk yapın diyorlar sürekli ama eşimin ailesi ile görüşmüyorum
ve onlar eşime sürekli sakın acele etmeyin diyorlarmış.
eşim ise çocuk diye deliriyor :)
Neyse sonuç şu tatlım: nasip kısmet bu işler,
Allah hepimize vakit saat geldiğinde o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Bence sonuna kadar tadını çıkar :)
ben de sahuru beklediğim için foruma takılayım dedim bi başıma kaldım çıktım sonra
Bu akşam yine haraketliymiş normalde mesai bittikten sonra kimsecikler olmaz buralarda..
Bende son zamanlarda çok yoğun olduğum için sahur beklerken okuyorum gündüz muhabbetlerini :)))
bizim bebeğe sevinen bi tek eşimin ananesi ile benim ananem sevindi bi de sanırım bu forumGünaydın kızlar gelemedim
çarşamba son gün kdvlerin
yani carşambaya kadar yokum(((((((
öpüyorum cok hepiniziiiiiiiii
yeni hamışler duymak istiyorum
Zeynepcim üzülme yaaaaa
senin bebek bizim burda çok çoçk sevilirr
Tabi bende ilk duyan herkeste bi şok etkisi yarattı herkes nasıl yani ne zaman falan gibi birden afalladı tabi çoğu şaka yaptığımı falan sandılar ama hiç kimse tarafından istenmeyen bebek olmadı herduyan sevindi elbetteki hani işin için zor olucak vliliğinizin tadını çıkarsaydınız erken daha falan diyen oldu ama bu saatten sonra yapıcak bişey yok bizim içinde süpriz olmuştu bende ilk duyduğumda bir hafta kendime gelemedim ama hiçkimseyede böyle bi laf ettirmem canım anası belli babası belli derdi millete mi düşmüş normalda çok sakin güler yüzlü biriyimdir ama konuştummu ağır konuşurum yavaş at misali sanki onlar doğurup bakıcak. Allah bize lutfu yaşatmış daha ötesi varmı insanlar milyarlar harcıyo yıllarını veriyo bizim isyan değil teşekkür etmemiz lazım Allah a. Bende bebeği bir iki yıl sonra falan düşünüyodum ama şimdi iyiki olmuş diyorum çünkü biz eşimle 5 yıldır beraberiz zaten biçok şeyi yaşadık paylaştık beraber tatilede gittik bir yıl boyunca 7/24 te beraberdik bir sürü yolculukta yaptık herhaftasonu gezdikte birbirimize tamamen olmasada %80 doymuşduk zaten artık karı- koca olmanın değil bir aile olmanın tadını çıkarıcaz beraber
kapak olsun sofradada demez mi kızlar ay mantı yapalım sanki hamile ya sinir oluyorum böyle boğazlılara
anneside köyde yaparız yengen yapar dedi hamur işlerinden iyi anlıyr ordaki,ler
bende sofrada dedimki sende bir gariplik sabahtan beri canının çektiği 5. yemek
annesi hemen savunmaya geçti ben onlara sormadan yeek yapmıyorum hiç ne isityorlarsa onları yaparım
bende dedim eskiden di şimdi ne yaparsam onu yemek zorunda :))) ohhhhhh iyi oldu
oldu birde önlük takayım garsonluk yapayım
Bende gider, dolaba fasülye koyucam daha...
Herkese iyi haftasonları.
Bu arada kelebekcim bebeğin için üzülme sakın, kim ne derse desin, istenmeyen bebek daha çokm sevilir...
o menü pazar misafirim içindi denizim..zeynebin patates mantısı hani şu üzerine sarımsaklı yoğurt döktüğü mantımı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?