2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda kübra esra ve zeynep kelebek :) bütün anne adaylarına gelsin

Anne olmak : umut etmek demektir...
Anne olmak : asla vazgeçmemek demektir...
Anne... olmak : hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak : sorumluluk demektir...
Anne olmak : sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak : her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak : dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak : kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak : çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak : uykusuz geceler demektir...
Anne olmak : sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak : hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak : güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak : mutluluk demektir.Devamını Gör

günaydın kızlarrrr

zeynep maşallah sofran çok güzel canımm ellerine sağlıkk

bende hafta sonu annemleri aldım iftara. ama fazla bişey hazırlayamadım. zaten annemde gelirken tembihledi yorulma sakın ne varsa yeriz diye.

yayla çorbası
etsote
pilav
közlenmiş kırmızı biber yoğurlu
havuç yoğurtlu( adını bilmiyorum)
salata
börek yapamadım
tatlıyıda eşim hazır aldı şöbyet ve tulumba

aslıcım çok hoş ayıcıklar felan benimde var ama çok toz oluyor yerde dizli bayağı birde sepetin içinde en az 20 tane felan kaldırcam artık

camlı isim çok hoş bğendim estetik katmış

aslıcım çok hoş ayıcıklar felan benimde var ama çok toz oluyor yerde dizli bayağı birde sepetin içinde en az 20 tane felan kaldırcam artık

camlı isim çok hoş bğendim estetik katmış

aslı mobilyan çok hoş canım çok beğendim. perdelerin ve yatak örtülerinde çok şık. ama eşekle balığa bittimmm. nemoyla iyormu buu

Teşekkür ederim kızlar. Bende peluşları filan çok seviyorum.
Evet kübracım nemoyla iyor. Balayı hatırası disneyland dan almıştık.
Çok seviyorum bende onları

aslıcığım baktım canım yatak odana çok güzel rabbim geçim huzur nasip eylesin inş. zeynepçiğim seninde hazırladığın masana baktım canım ço güzel gözüküyorlar ellerine sağlık canım benim

günaydın fıstıklar, hepinize iyi haftalar
bayramdan önceki son haftamız bayram havasında geçsin Inşallah
cumartesi günü eşimin doğum günüydü, ona cuma gecesi saat 00 da browni ile süpriz yaptım
hediyesini verdim
sonra cumartesi sabah 08:30 da uyandım, doğum günü pastasını, poğaça, karışık kızartma, şehriye salatası, acılı ezme bi de zeytinyağlı fasulyeyi hazırladım, saat 12:00 de eşim uyandı alışverişe gittik eve dönünce eşim evi temizledi bende mercimek çorbası, mercimek köftesi, patates mantısı, yoğurtlu misket köfte ve salatayı hazırladım, tavuk kanadı bi de makarna böreğini hazır edip
saat 18 e gelirken oturdum, yarım saat falan uyumuşum
hazırlandım sofrayı hazırladım, sizin icin foto çektim ama foto makinasını evde unuttum
annem de gelirken sağolsun, tiramisu, kurabiye bide antep dolması getirmiş kayınvalidem de sarma sarmış
Allahım masada yer kalmamıştı resmen
ama herşey cok güzeldi, hepsi de çok enteresan bir şekilde cok lezzetli olmuştu
pastayı kestik kahvelerimizi içtik, misafirlerimiz gitti, sadece eşimin ve benim ailelerimiz ve kuzeni kalınca
paketleri verdik, bayram hediyesi sandılar
ben dedim ben 3 diyince açacaksınız, ayhhhh açtılar ilk kardeşim algıladı
sonra annem ağlamaya başladı sarıldık öpüştük koklaştık
herkes bana kızdı neden bu kadar yordun kendine diye, en çok da tabii annem
bi de eşime kızdılar neden izin verdin bu kadar iş yapmasına diye
dün de eşim beni masaj'a götürdü ayhhh o kadar güzeldi kiiii, bebişler gibi uyumuşum

biraz uzun yazdım kızlar ama hepsini anlatayım istedim,

kübra daha ne olsun bacım zaten doyuyr insan bir çorbayla :) anneler kıyamıyor ne yapsın hamilesin diye

evet canım aslında hiöç gelmeyeceklerdi. bende dedimki gelin siz yaparsınız yemekleri. 5 te gelin dedim o saatten snra yaparız bi çorba bir yemek. tmm deidler. onlar gelmeden ben yaptım herşeyimii biraz kızdı annem ama kardeşlerim soframı falan hep topladılar sağolsunlar.

günaydın kızlar güzel haftalar diliyorum hepinize nasılsınız neler yaptınız hafta sonu hamişler bebişler nasıl yormuyorlar dimi sizi

bebişler şuan yormuyor ama midemi biraz bozdu canım. devamlı midesini üşütmüş bulanan biri gibi dolaşıyorum çareside yok

ayyy kıyamam ben sana ya canım benim çubuk kraker ye bastırır o tuzlu tuzlu

edaaa çok güzel olmuşşş çok duygulandım. ama maşallah sende neler yapmışsın öyle kızmakta haklılarr. bundan sonra yormak yokkendini canım

sağol tatlım benimm.

ayy eda kuş olup camın kenarına oturup o anı izlemek isterdim ben :)
ne duygulanmışlardır ama.
aklıma yazdım bunları
aileye söylemek çok zor bu şekilde söylemek en iyisi zaten

teşekkür ederim nurgülüm.

Çok güzel geçmiş canım :)

aslı çok hoş yatak odan canım..
diğer odalarınıda bekliyrz ama

kübra sağol tatlım
yapmışsın işte daha ne yapıcaksın hamile hamile

Onlarıda bi ara eklerim zeynep ama sıfırdan benim zevkim değiller.
Biz birtek yatak odasını aldık. Bütün evin perdelerini değiştirdik.
Birde banyoyu baştan yaptırdık diğer odaların eşyalarını değiştirmemiştik.
Bilgin olsun :))

eda annen ağlar tabi bıcırı büyümüş evlenmiş anne olmuş :)))))))))
sende canım yani hakikaten çatlatmışşın insanları okadar şeye ne gerek vardı
bunuda bebişin ile ilgili deftere not et yapıtır ilk söylenidiği an felan

Aslış yatak odana bayıldım canım şahane olmuş...

kübroşum kıyamam ben sana ilk zamanlar olurmuş mide bulantısı sonrasında atlatırsın inşallah.

Ayy ben çok geride kalmışım eda da mı hamiş?
Ay ben yerim sizi yaa yakında gelin topiği değil bebişli hatunlar topiği olucaz desenize.
Allahım bebişlerinizi sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.

edacım anlatıcaksınn tabiii rüya gibi bi hafta sonu bana göre..iki anneyede sürpriz var sonucta heleki böyle bi sürpriz.ellerine sağlık bitanem..
Allahım bebişini korur sen merak etme..Sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Rabbm..
aslıcım yatak odan çok güzel bebişim..başlık kısımları benimkine benziyo..ALlah geçim huzur versin bitanem..
aylin arabanızla turladınmı bebişim..gamze sende tabi..araba rahatlık dimi kızlar..
ayşecimiz şehir dışında..Allah kazasız belasız gelmek nasip etsin..
kübroşum yoruldunmu fıstıgımm..
yelizcim sen nasılsın..
denizimmmm naptın pazar günü anlat bakim..
Kzlar son haftamız ..Hayırlı ugurlu stressiz atlatırız inşallah..ALlah hamişlerin ve bizim yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…