- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.981
Kızlar günaydın albümüme yatak odasını ekledim. Siyah yatak örtüsü olan resimler çeyiz ilk serildiğinde çekilmişti. Kırmızı olanları dün çektim :)
aslıcım çok hoş ayıcıklar felan benimde var ama çok toz oluyor yerde dizli bayağı birde sepetin içinde en az 20 tane felan kaldırcam artık
camlı isim çok hoş bğendim estetik katmış
aslı mobilyan çok hoş canım çok beğendim. perdelerin ve yatak örtülerinde çok şık. ama eşekle balığa bittimmm. nemoyla iyormu buu
kübra daha ne olsun bacım zaten doyuyr insan bir çorbayla :) anneler kıyamıyor ne yapsın hamilesin diye
günaydın kızlar güzel haftalar diliyorum hepinize nasılsınız neler yaptınız hafta sonu hamişler bebişler nasıl yormuyorlar dimi sizi
evet canım aslında hiöç gelmeyeceklerdi. bende dedimki gelin siz yaparsınız yemekleri. 5 te gelin dedim o saatten snra yaparız bi çorba bir yemek. tmm deidler. onlar gelmeden ben yaptım herşeyimiibiraz kızdı annem ama kardeşlerim soframı falan hep topladılar sağolsunlar.
bebişler şuan yormuyor ama midemi biraz bozdu canım. devamlı midesini üşütmüş bulanan biri gibi dolaşıyorum çareside yok
günaydın fıstıklar, hepinize iyi haftalar
bayramdan önceki son haftamız bayram havasında geçsin Inşallah
cumartesi günü eşimin doğum günüydü, ona cuma gecesi saat 00 da browni ile süpriz yaptım
hediyesini verdim
sonra cumartesi sabah 08:30 da uyandım, doğum günü pastasını, poğaça, karışık kızartma, şehriye salatası, acılı ezme bi de zeytinyağlı fasulyeyi hazırladım, saat 12:00 de eşim uyandı alışverişe gittik eve dönünce eşim evi temizledi bende mercimek çorbası, mercimek köftesi, patates mantısı, yoğurtlu misket köfte ve salatayı hazırladım, tavuk kanadı bi de makarna böreğini hazır edip
saat 18 e gelirken oturdum, yarım saat falan uyumuşum
hazırlandım sofrayı hazırladım, sizin icin foto çektim ama foto makinasını evde unuttum
annem de gelirken sağolsun, tiramisu, kurabiye bide antep dolması getirmiş kayınvalidem de sarma sarmış
Allahım masada yer kalmamıştı resmen
ama herşey cok güzeldi, hepsi de çok enteresan bir şekilde cok lezzetli olmuştu
pastayı kestik kahvelerimizi içtik, misafirlerimiz gitti, sadece eşimin ve benim ailelerimiz ve kuzeni kalınca
paketleri verdik, bayram hediyesi sandılar
ben dedim ben 3 diyince açacaksınız, ayhhhh açtılar ilk kardeşim algıladı
sonra annem ağlamaya başladı sarıldık öpüştük koklaştık
herkes bana kızdı neden bu kadar yordun kendine diye, en çok da tabii annem
bi de eşime kızdılar neden izin verdin bu kadar iş yapmasına diye
dün de eşim beni masaj'a götürdü ayhhh o kadar güzeldi kiiii, bebişler gibi uyumuşum
biraz uzun yazdım kızlar ama hepsini anlatayım istedim,
aslıcığım baktım canım yatak odana çok güzel rabbim geçim huzur nasip eylesin inş. zeynepçiğim seninde hazırladığın masana baktım canım ço güzel gözüküyorlar ellerine sağlık canım benim
aslıcığım baktım canım yatak odana çok güzel rabbim geçim huzur nasip eylesin inş. zeynepçiğim seninde hazırladığın masana baktım canım ço güzel gözüküyorlar ellerine sağlık canım benim
günaydın fıstıklar, hepinize iyi haftalar
bayramdan önceki son haftamız bayram havasında geçsin Inşallah
cumartesi günü eşimin doğum günüydü, ona cuma gecesi saat 00 da browni ile süpriz yaptım
hediyesini verdim
sonra cumartesi sabah 08:30 da uyandım, doğum günü pastasını, poğaça, karışık kızartma, şehriye salatası, acılı ezme bi de zeytinyağlı fasulyeyi hazırladım, saat 12:00 de eşim uyandı alışverişe gittik eve dönünce eşim evi temizledi bende mercimek çorbası, mercimek köftesi, patates mantısı, yoğurtlu misket köfte ve salatayı hazırladım, tavuk kanadı bi de makarna böreğini hazır edip
saat 18 e gelirken oturdum, yarım saat falan uyumuşum
hazırlandım sofrayı hazırladım, sizin icin foto çektim ama foto makinasını evde unuttum
annem de gelirken sağolsun, tiramisu, kurabiye bide antep dolması getirmiş kayınvalidem de sarma sarmış
Allahım masada yer kalmamıştı resmen
ama herşey cok güzeldi, hepsi de çok enteresan bir şekilde cok lezzetli olmuştu
pastayı kestik kahvelerimizi içtik, misafirlerimiz gitti, sadece eşimin ve benim ailelerimiz ve kuzeni kalınca
paketleri verdik, bayram hediyesi sandılar
ben dedim ben 3 diyince açacaksınız, ayhhhh açtılar ilk kardeşim algıladı
sonra annem ağlamaya başladı sarıldık öpüştük koklaştık
herkes bana kızdı neden bu kadar yordun kendine diye, en çok da tabii annem
bi de eşime kızdılar neden izin verdin bu kadar iş yapmasına diye
dün de eşim beni masaj'a götürdü ayhhh o kadar güzeldi kiiii, bebişler gibi uyumuşum
biraz uzun yazdım kızlar ama hepsini anlatayım istedim,
aslı çok hoş yatak odan canım..
diğer odalarınıda bekliyrz ama
kübra sağol tatlım
yapmışsın işte daha ne yapıcaksın hamile hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?