2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın bebişlerrrr
dün yoktum nikah işlemleri hallettikkk 11 eylül akşamına salonda olacak nikahımız aldık günümüzüde:))
takıları hallettik,davetiyeleri salon pasta kamera paralarını birşey kalmadı yani veeee taaaa taaaa taammmmmmmm davetiyemmm.
gelemesenizde hepinizin gönlünün benimle olacağını biliyorummmm ve hepinizi bekliyorummmmmmm

davetiyem basım aşamasında model olarak bu, içinede bu sözleri yazdırdık
http://b1108.hizliresim.com/11/8/23/4901.jpg
Gördük,beğendik,gönül verdik birbirimize, Söz verdik ömür boyu beraberliğimize.
İşte o an geldi,biz evleniyoruz. Hayat limanından kalkan vapura biniyoruz.
Ömür boyu sürecek bu yolculuğa çıkarken, Bizi uğurlamanızı istiyoruz..
Biz çok mutluyuz.
Yerimizi bizim gibi sevenlere bırakıyoruz

şafakkkk 18

günaydın kızlar, dün şirketin iftar yemeği ortam olarak çok güzeldi ama yemekler kötüydü
etten o kadar tiksindim ki dudaklarımın çevresi kabardı alev alev yanıyor

Zuzum davetiyen aşk kokuyor, sözleri de güzelmiş
artık son aşamaya geldin çok çok az kaldı, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin herşey çok çok güzel geçsin Inşallah

günaydın kızlar
nasılsınız
zuzum davetiyen çok güzelmiş
diğer işlerini de halletmişsin hadi gözünaydın
şafakta çok az kalmış
ayy çok heyecanlı yaa
güzel heyecanlar bunlar

günaydın kızlarrr

bu sabah uykudan zor uyandım hiç işe gelesim yoktuu. ama şimdi biraz iyiyim. evim dağınık aklım evde kaldı. akşam annemdeyiz iftara işten direkt annememi gitsem yoksa eve gidip evimimi toplasam kararsız kaldımm

Son düzenleme:

canım dışardaki iftarlarda öyleoluyor resmen şişirme menü ve yemek oluyor. birde bu ara koku ve tad konusunda çok hassasız onunda etkisi olabilir.

günaydın kübra, evini temizleyip gidersen icin rahat eder ama yorulursun
temizlemezsen içini kemirir canım :44:

kızlar günaydın
zuzu bende çok begendim sözleri gayet değişik ve güzel olmuşş.ALlah utandırmasın bitanem..hep yüzün böyle gülsün..
adaşımmm geçmiş olsun petanten vardır senin yanında sür ondan..
küboşummm salllaaaaaaaa annecinin yanına git tabikide..boşversene işi gücü..eve gidince az bişi yaparsın..
kızlar 9,30 da uyudum eşim dışarı çıkıcaktı 11,30 da geldi uyandım..12,30 da tekrar yaptım eşim sahur için uyandırdı kalktım..
yarım saatte öyle oyalandım sonra 8,5 gece kalktım işe geciktim..10 dk da açılamadan evden çıktım minübüste yolda düştüm düşücem..
sersem gibiyim..eşimde gecen aynı benim gibi oldu..diyorum nazarmı var acaba..

HAYIRLI OLSUN CANIM DAVETİYENDE GÜZELMİŞ İÇİNE YAZDIRDIKLARINIZ ÇOK GÜZELMİŞ

ŞUAN SENİNM HEYECANINI TAHMİN EDEMİYORUM SEN BURDA ANLATTIKÇA BEN HEYECANLANIYORUM KİMBİLİR SEN N E HALDESİN

ÇOK MUTLU OURSUN İNŞAKKAH

eda bu ara nazardan bende çok korkuyorum. çoka lakasız şekilde evimde birkaç şey kırıldı. yani birdenbire dokunma falan yok. bir bardak bir tzluk ve en sonuncusu salon avizem metal çubuklu. uçlarında 10 cm lik bir cam kısmı var. salondakilerden biri ki salona giren yok ortadan ikiye ayrılmış ve düşmüş durup dururken .

eşinde nazarı değer ben arada okuyorum eşime
bazen oturuyotuz gülüp eğleniyoruz aynı anda birşey çıkıveriyor ne alaka diye sonra bunu anlatmıştım başka brinin ağzından demişti birbirlerinize nazar değdiriyorsunuzdur istemeden belki olabilir eda birde yat kalk düzensizlikte yapailir razamnada öncede uykuda problem yaşıyordum şimdi biraz daha fazla

GÜNAYDIN KIZLARRR HERKESE MUTLU HUZUR DOLU SABHLAR

EDAM NİE KIZDIN EŞİNE YAVRM Bİ ŞEY DEMEMİŞ SORMUŞ SNA İŞTE NE GÜSEL:))

BUKETÇİM DAVETİYE YAZIN COK GÜSSELLLMİŞ

NİLGÜN MİSAFİRLERNİ RAHAT AGIRLADIN MI BIRAS YORGUNDN

VEE TOPİKTEKİ TÜM HAMİŞ BAYANLARR SİZLE NASILSINZ BAKALIM BEBİŞLERNZ NASIL

KIZLAR BUGÜN BNM ÇOK ÖNEMLİ MİSAFİRLERİM GELİYORRRRR NE YAPSAM ACEPP:d

kızlar ben bikaç gündr çok acayip üyalar görüyrm
kendimi hiç iyi hissetmiyrm
sürekli sayıklıyormuşum

nazara bende inanıyrm ve çok değiyor bana
ne derler elemtere fiş kem gözlere şiş mi?

Günaydın kızlarr, eminecim voyage sorguna gideceğiz büyük ihtimalle canım daha rezervasyon yaptırmadık. zuzumm çok az kaldı yaw davetiyenide sözünüde çok beğendim tüm hazırlıkların hayırlı olsun canım evin tamamen bitt mi şimdi biz ne zaman göreceğiz bir de nikah saatini kaça aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…