- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.221
eda bu ara nazardan bende çok korkuyorum. çoka lakasız şekilde evimde birkaç şey kırıldı. yani birdenbire dokunma falan yok. bir bardak bir tzluk ve en sonuncusu salon avizem metal çubuklu. uçlarında 10 cm lik bir cam kısmı var. salondakilerden biri ki salona giren yok ortadan ikiye ayrılmış ve düşmüş durup dururken .
kızlar ben bikaç gündr çok acayip üyalar görüyrm
kendimi hiç iyi hissetmiyrm
sürekli sayıklıyormuşum
nazara bende inanıyrm ve çok değiyor bana
ne derler elemtere fiş kem gözlere şiş mi?
işte durup dururken kırılıyosa nazar var demek..eşim de bi tane kırdı tuz buz oldu..ki halının üstüne düştü..
annem geldiğinde pirinç kavanozunu yıkadım diye gösterirken tak yere kalın cam bide koridora kadar parçalar gelmiş..
çok yorgun hissediyorum kendimi..
dün eşim iftar sofrasında hiçbişi ellettirmedi kaldırmıs yerleştirmiş bulaşk makinasına..
bugun anneme gideyimde okutturayım kendimi
Günaydın kızlarr, eminecim voyage sorguna gideceğiz büyük ihtimalle canım daha rezervasyon yaptırmadık. zuzumm çok az kaldı yaw davetiyenide sözünüde çok beğendim tüm hazırlıkların hayırlı olsun canım evin tamamen bitt mi şimdi biz ne zaman göreceğiz bir de nikah saatini kaça aldınız
yeliz teyzesiii bebeiş iyi hamdolsunn. biraz annesini uyutuyor ama olsun o iyi olsun yeterr.
felak nas okuyacaksın canım devamlı. aslında eşine okut erkeğin nefesi daha kuvvetliymiş. seninde yıldzın düşük sanırım hemen nazar alıyorsun. bende öyleyim.
ayh eda iyi aklıma getirdin benim annemde güzel okur iyi geliyor yani o okuyunca akşam diyeyeim eşimle otururken okusun bizi. allah razı olsun eşlerimiz çok iyi. rabbim nazarlardan korusun ömür boyu böyle devam etsin sevgimiz saygımız muhabbetimiz.
benim babam fatiha süresini bir nefeste 7 defa okuyor onun okuması kesiyor
günaydın kızlar nasılsınız ayyyy arife günü izinliyiz cuma günü iş başı yapıyoruz samsuna gidemiyoruz yani canım sıkıldı çok yawwww
GÜNAYDIN KIZLARRR HERKESE MUTLU HUZUR DOLU SABHLAR
EDAM NİE KIZDIN EŞİNE YAVRM Bİ ŞEY DEMEMİŞ SORMUŞ SNA İŞTE NE GÜSEL:))
BUKETÇİM DAVETİYE YAZIN COK GÜSSELLLMİŞ
NİLGÜN MİSAFİRLERNİ RAHAT AGIRLADIN MI BIRAS YORGUNDN
VEE TOPİKTEKİ TÜM HAMİŞ BAYANLARR SİZLE NASILSINZ BAKALIM BEBİŞLERNZ NASIL
KIZLAR BUGÜN BNM ÇOK ÖNEMLİ MİSAFİRLERİM GELİYORRRRR NE YAPSAM ACEPP:d
günaydın kızlar nasılsınız ayyyy arife günü izinliyiz cuma günü iş başı yapıyoruz samsuna gidemiyoruz yani canım sıkıldı çok yawwww
ay şu iş verenelr ne kafa ya gelde boğma izinin yokmu iste ben gelmeyeceğim dedim
yani büün herkes benmi için tatilni mi bozcak dedim :)
ay evet cnm annemde söylüyryeliz teyzesiii bebeiş iyi hamdolsunn. biraz annesini uyutuyor ama olsun o iyi olsun yeterr.
felak nas okuyacaksın canım devamlı. aslında eşine okut erkeğin nefesi daha kuvvetliymiş. seninde yıldzın düşük sanırım hemen nazar alıyorsun. bende öyleyim.
ayh eda iyi aklıma getirdin benim annemde güzel okur iyi geliyor yani o okuyunca akşam diyeyeim eşimle otururken okusun bizi. allah razı olsun eşlerimiz çok iyi. rabbim nazarlardan korusun ömür boyu böyle devam etsin sevgimiz saygımız muhabbetimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?