- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.241
Kimmiş o misafirler acaba =) Kendini yorma sakın he Zaten bütün gün işteyiz.5ten sonra gitcen sakın yorulma bak. Ne olsa yeriz önemli olan beraber olmak şekerim.
1 gün izin alsan vermıolarmı peki kötü olmuş ama üzülme okadr tatil vr dinlenmek için yeter cnm:)
cuma günü iş basımı yapılır yahune saçma..c.teside çalışıyosunuz ya çakallık yapıyolar..
kızlar nazar çok tehlikeli bişey kızlar, benim başıma gelenleri biliosunuz
artık mavi boncuklu bilekliğimle ayetel kürsü'lü kolyemi hiç çıkarmıyorum sürekli de dua ediyorum.
evi silerken de sirke katıyorum biraz suyuna
adaşım sende kendini okut bide evi sirkeli suyla güzelce sil
zeynep, sen bana biraz depresif geliyosun. sürekli mutsuzsun, mağdursun, bir yerlerin ağrıyor, birileri seninle uğraşıyor, veya başına bişeyler geliyor
acaba diyorum psikolojik mi? yanlış anlama ama bence bunu bir düşün.
kiminin güzelliği kiiminin marifeti kiminin durumu yani örnek gösterilmek bile nazara davet malesef
canım 9-10 arası gelecek memur zaten hep bu saatlerde oluyormuş nikah bebişimm sende almışsın davetiyeleri hayırlı olsun kuzum. evimin resimlerini bugün yarın çekip göstercem canım hepsi aklımda :))
ay bilmiyrm eda
niye yanlış anlayım tatlım
birileri uğraşmıyorda sürekli rüyamda köpekler kovalıyor beni.
ama hergün bir yerim ağrıyor evet
ya bugün ark.ım geldi ay zeynep bugün dünden daha güelsin dedi başım ağrıdı
bilemiym ya git dedim maşallah der insan
ama o kişi bilinir yani her zaman bi ark. daha var onada ayy x hanım bugün çok güzelsiniz desin kadın ya bayılıo ya hastalanı eve gidio.
kaçıo herkes artık bu kadından
zeynep senin üzerinde var bir nazar bu kadar anlatıklarına istinaden çatlamadığına şükret
okut dedik sana kenidini cami hocalarıda iyi okuyan hocalarda dua iliştir üzerine hep de böyle nereye kadar birgün haberin olmaz yığılır kalırsın
evet annemde derdi biri gelirdi bize siz nasıl ev yaptınız felan filan derdi o çeyizlere bak hep evde o gittikten sonra tartışma çıkardı sebepsiz yere sürekli gelen biriydi en son öyle hissettik her gelsiğinde üzeirnden birşey aldık yeleğin ipi çıkmış mesela diye koaprdık yaktık öyle olunca o kişinin nazarı değmiyormuş artık hurafemi gerçek mi bilmiyoruz bazen böyle şeylere sığınmak zorunda kalıyotuz büyükler demişler yapmışlar annemde annesinden görmüş
bende hiç biri yok demek ki kolay kolay nazar değmez banada:)
ya bizede 21:30 dedi memur ya sen ne yapmayı düşünüyorsun canım kaçta çıkacaksın? Sağol canım dün kaltladım hallettim dağıtması kaldı
ay bilmiyrm eda
ama o kişi bilinir yani her zaman bi ark. daha var onada ayy x hanım bugün çok güzelsiniz desin kadın ya bayılıo ya hastalanı eve gidio.
ya bizede 21:30 dedi memur ya sen ne yapmayı düşünüyorsun canım kaçta çıkacaksın? Sağol canım dün kaltladım hallettim dağıtması kaldı
ay bilmiyrm eda
Kolayına ne geliyosa onu yap canım biz herşeyi yeriz. Menün çok güzel ama yorucu değil mi yaa
buketçm yanılıosunnn güsellkte vr başarıda:)))mesela bn bır ınsann güselline nazar degdirmemm (ki maşallah derim değmezde)aklına başarısına işine dikkat eederm güsellk mi bnce baktıgın gözle alakalı birde kendini nasıl hissettğinle bnmde nedense kötü bir sorunm vr gercekten yıldızm düşük nazar deger
canım sen işe giderken gösterişli bir kolye falan taksan yada bir yüzük falan gelince ortaya çıkar gözü ona çarpsın.
bebişimm nikah salonda düğün esnasında kıyılacak:)) 20 dk da hallolur herhalde
allah güzel gözlerle karşılaştırsın bazen birde insanalrda bir acaiyip ben çok korkuyroum mesela bebek görmeye gitmiştik ay çok şeker maşallah dedim sonra çocuk akşam uykusuz kalmış biz bir o gün gittik nazar oldu diye arkamızdan konuşmuşlar bebek neyine nazar değdircem ay çirkin bbek bu senn bebeğin dicem yani abuk zubuk şewylerde oluyor artık uzaktan uzaktan pek bir şirinmi şmaşallah maşallah diyoum bakmıyorum bile suratına
densiz lerde oluyor böyle biz nasıl söylüyosak demek ki olarda söylüyorlar :))))))))))
sinir olmuştum
aa evet bu fikri sevdim :)
eda bende bilemiyrm cnm hiç
drup duruken oluyor ama
yani sürekli olan bişiy değil
yani okuyunca rahatlıyrm 2 3 hafta süper gidiyrm
sonra yine tekliyrm
kızlar alabalık yapan oldumu
kızartma olur mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?