2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kimmiş o misafirler acaba =) Kendini yorma sakın he Zaten bütün gün işteyiz.5ten sonra gitcen sakın yorulma bak. Ne olsa yeriz önemli olan beraber olmak şekerim.

olurmu hiççç seve seve yaparm erken gelirsiniz olmadı yardm edersnz hihhiiiDDyasminide alll

menümdü yazıom sevmedgn olursa söyle değiştireyim
mercimek çorba
zeytinyağlı taze fasulye
islim kebabı
pirinç pilavı
cacık
çoban salata
etimek tatlısı

kuzu dilersen tatlıyı baskada yapabılrm degıstırebılrm ynı sevdiginize göre

1 gün izin alsan vermıolarmı peki kötü olmuş ama üzülme okadr tatil vr dinlenmek için yeter cnm:)

yelizciğim valla ben anlamıyorum yawww deli ettiler beniii

cuma günü iş basımı yapılır yahune saçma..c.teside çalışıyosunuz ya çakallık yapıyolar..

hiç sorma kuzum yawww deli ettiler beni inan ki deli şimdi biz ispanyada fuara stand yapıyoruz 30 tane standımız var kuran elemanlara ödeme falan yapılacakmış galiba ispanyaya gidecekler ya muhasebe geliyor diye ofis katından bizide getiriyorlar işte

ay bilmiyrm eda
niye yanlış anlayım tatlım
birileri uğraşmıyorda sürekli rüyamda köpekler kovalıyor beni.
ama hergün bir yerim ağrıyor evet
ya bugün ark.ım geldi ay zeynep bugün dünden daha güelsin dedi başım ağrıdı
bilemiym ya git dedim maşallah der insan
ama o kişi bilinir yani her zaman bi ark. daha var onada ayy x hanım bugün çok güzelsiniz desin kadın ya bayılıo ya hastalanı eve gidio.
kaçıo herkes artık bu kadından

kiminin güzelliği kiiminin marifeti kiminin durumu yani örnek gösterilmek bile nazara davet malesef

bende hiç biri yok demek ki kolay kolay nazar değmez banada:)

canım 9-10 arası gelecek memur zaten hep bu saatlerde oluyormuş nikah bebişimm sende almışsın davetiyeleri hayırlı olsun kuzum. evimin resimlerini bugün yarın çekip göstercem canım hepsi aklımda :))

ya bizede 21:30 dedi memur ya sen ne yapmayı düşünüyorsun canım kaçta çıkacaksın? Sağol canım dün kaltladım hallettim dağıtması kaldı

zeynepçm senn sadece tatile ihtiyacn vr nazara bnde ınanırım dedın gıbı annen anlatıgı cok dogru bnada oyle dedılerrr biz çeyiz sermedikk hatta evimizi kimseye göstermedikkkk:))))ama kayınvalıdedmn bir arkd.vr evıme cok ısrar edınce bakmaya gıtmısler kadınn nazar cok deger evımzde gezerken bırden kadın düşe düşe evimizde çıktı herkes şaşkın ama bnce şöyle düşün pozitif düşün hiç bi şey olmaz de dua oku evine sirkeli suylasil arada birde akışına bırak herşeyi bazen herşey aksilkle üstüste gelebiliyorr kafanı rahatlt biraz zeynepçm dikkt et kendine:)

ay cnm hocayı bulamıyrm ki okutayım
annem okuyor sürekli gittiğimde 51 felak
o çok iyi geliyor
topluyrm kendimi
sonra zamanla yine bu hale geliyrm
mesela bişiy söyledim dün akşam iftar yemeği var dedim ark.ımla konuşurken ora gitcez
ayy ne güzel dedi. iftar yemeği gitmemize yarım saat kala iptal edildi
ya ben çok mu abartıym ya da bunlar tesadüfmü oluyır
annemde diyor kimseye bişiy deme
artık hiçbişiyimi anlatmıyrm
şimdide diyorlar sen bizle niye konuşmuyorsun artık
bişiy anlatmıyorsun
bak bu bişiy alıp yakmayı bilmiyordum.
annemde tuz yakar hep.
kızlar bigün bize annemin ark.ları geldi
toplaştılar kadın dediki anneme ayy avizen çok şıkmış
neyse kadın gitti kapıyı kapadık
ohh dedik yorulduk gittiler.tam salonu toplamaya girdikki annem avizeyi havada yakaladı
altında da camdan masa var düşse masada gitti bütün üstündekilerde

buketçm yanılıosunnn güsellkte vr başarıda:)))mesela bn bır ınsann güselline nazar degdirmemm (ki maşallah derim değmezde)aklına başarısına işine dikkat eederm güsellk mi bnce baktıgın gözle alakalı birde kendini nasıl hissettğinle bnmde nedense kötü bir sorunm vr gercekten yıldızm düşük nazar deger

yani bu konuda uzman değilim ama seninki hiç bitmediği için düşündüyor beni

canım sen işe giderken gösterişli bir kolye falan taksan yada bir yüzük falan gelince ortaya çıkar gözü ona çarpsın.

Kolayına ne geliyosa onu yap canım biz herşeyi yeriz. Menün çok güzel ama yorucu değil mi yaa

yok yok deilll her sey hazırda sayılırzzzz dün akşam gece 2 ye temzlıgımıde yaptımmm bu arada gezmegede gittim:)))bütün hlıları kaldrdım yerlerı klorakla sıldım mutfaktakı bardak canagı klorakladm heppp yoruldm kuzu yaa hafta sonu yapamamştm ı oldu

bu topikte yıldızı yüksekbir ben varım galiba

allah güzel gözlerle karşılaştırsın bazen birde insanalrda bir acaiyip ben çok korkuyroum mesela bebek görmeye gitmiştik ay çok şeker maşallah dedim sonra çocuk akşam uykusuz kalmış biz bir o gün gittik nazar oldu diye arkamızdan konuşmuşlar bebek neyine nazar değdircem ay çirkin bbek bu senn bebeğin dicem yani abuk zubuk şewylerde oluyor artık uzaktan uzaktan pek bir şirinmi şmaşallah maşallah diyoum bakmıyorum bile suratına

densiz lerde oluyor böyle biz nasıl söylüyosak demek ki olarda söylüyorlar :))))))))))

sinir olmuştum

canım sen işe giderken gösterişli bir kolye falan taksan yada bir yüzük falan gelince ortaya çıkar gözü ona çarpsın.

aa evet bu fikri sevdim :)
eda bende bilemiyrm cnm hiç
drup duruken oluyor ama
yani sürekli olan bişiy değil
yani okuyunca rahatlıyrm 2 3 hafta süper gidiyrm
sonra yine tekliyrm

kızlar alabalık yapan oldumu
kızartma olur mu :26:

benim annem bebek görmeye gittğinde hiç bakmaz bebeğe . kadın korkuyor ne olur ne olmaz diye demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…