- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.761
hehe evet doğru yaz sana da göndermeyeyim şaplağı şaka bi yana adımı yanlış söylüyolar normaldede bazen
acayip uyuz oluyorum nilay ve ayla diyolar bana kolayına geliyo herhalde milletin aylin demek zor geliyo
canım ben saati gittigidiyordan almıştım sadece saat olan kısım çiviyle asılıyo diğer kelebekler yapıştırmalı
benim duvarım düzleme olmadığı için ilk taktığımda bikaç kelebek intihar etti ama şuan gayet sağlam duruyolar
gelen herkes çok beğeniyo o saati mobilyana uyuyosa al canım duvarın düzlemeseyse problem yaşamazsın diye düşünüyorum
sen ne zaman erdekte olucaksın bayramın kaçıncı günü
Arkadaşım düğün hediyesi gram altın göndermiş :))))
kargo ile çok şaşaırdım kase felan alırdı diye düşündüm :)
nilay bende bi hata yaptım oturma odamı siyah aldım. Bide süet gibi kumaşı. Çok toz kapıyo gerçekten. Güzel duruyo ama çok uğraştırcak beni albümümde ekli istersen bakabilirsin. Bende üzerine örtü ürtücem meccburen. Annem başımın etini yiyo haklı olarak ben yanında olsam sana bunu hayatta aldırmazdım diye:)
kızlaaar çeyrek altın düşmüş mü bana mı öyle geldi bende anneme bileziği aldırdım dahada çıkar diye:S
kızlaaar çeyrek altın düşmüş mü bana mı öyle geldi bende anneme bileziği aldırdım dahada çıkar diye:S
canım biz arife akşamından bandırmaya gidiyoruz bayram boyunca gündüzleri bandırmada oluruz yatmaya erdeğe evimize geçeriz diye düşünüyorum ama belki bayramın 3. günü erdekte olabiliriz.
Canım sabah gazetede okudum 1 günde 35 lira gerilemiş altın. Öyle yazıyodu.
kızlaaar çeyrek altın düşmüş mü bana mı öyle geldi bende anneme bileziği aldırdım dahada çıkar diye:s
ee sen kayınvalidenlerle olmıycakmısın hiç bayramda yani
onların akrabalarına falan bayram ziyareti yapmıycakmısınız
buketcim dün ben yoktum sen gitmişin ben geldim
başınız sağolsun canım
mekanı cennet olsun
altım 180di ama 170 e düşşmüş
Buket bugün gitmiycekmisin canım bizde vefat eden kişinin arkasından bir hafta boyunca her gün gidilir 7'si yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?