2011 gelin adayları buyrun sohbete

:):)

Ay nasıl güldümm kelebenkler intihar etti hemi

Kız aylin banada ya aylin diyorlar yada hilal diyorlar nilay diyen çok nadir ben artık alıştımm
Bende yelizde de görmüştüm eyfel kulesinin tablusunu istiyorum çok hevesim var:)
Birde onun aynası varmış oda çok güzel.Ay birde aslışınn ve eşinin isimlerinin olduğu ayna var oda çok güzeldi.

Dünde oturma grubuna bakdım beğendim.Bayramdan sonrada evi tutup yavaş yavaş yerleştireceğiz.
İstikbalden beğendim oturma grubumu 1,5 aya teslim olur dedi.Ben kumaşının renginde değişiklik yaptırmak istiyorum da.
Siyah tonları istiyorum ama herkes çok çabuk toz kapat baş edemezsin diyorlar.

nilay bende bi hata yaptım oturma odamı siyah aldım. Bide süet gibi kumaşı. Çok toz kapıyo gerçekten. Güzel duruyo ama çok uğraştırcak beni albümümde ekli istersen bakabilirsin. Bende üzerine örtü ürtücem meccburen. Annem başımın etini yiyo haklı olarak ben yanında olsam sana bunu hayatta aldırmazdım diye:)

Banada öyle dediler canım dur ben bir bakayım hemencecik eşyalarına.

kızlaaar çeyrek altın düşmüş mü bana mı öyle geldi bende anneme bileziği aldırdım dahada çıkar diye:S

evet canım herkes altınını elden çıkarıyodu yüksek die şimdi altın düşüşe geçti benim düğünüm var biraz düşse ya daha altınlarımızı almadık nişanlımın alyansı ve benim tektaşım denize düştü alyans almamız lazım

canım biz arife akşamından bandırmaya gidiyoruz bayram boyunca gündüzleri bandırmada oluruz yatmaya erdeğe evimize geçeriz diye düşünüyorum ama belki bayramın 3. günü erdekte olabiliriz.

ee sen kayınvalidenlerle olmıycakmısın hiç bayramda yani
onların akrabalarına falan bayram ziyareti yapmıycakmısınız

ee sen kayınvalidenlerle olmıycakmısın hiç bayramda yani
onların akrabalarına falan bayram ziyareti yapmıycakmısınız

vallahi arfie günü nişamlımla gideceğiz canım. Kurban bayramında evli olacağım kısmetse o zaman bol bol gezerim onlarla şimdi bir bayramcık idare etsinler artık ne yapayım babam illa arifeden gider bandırmaya ben hiç bursada bayram nasıl olur bilmem

Bu ay çok masraf yaptık bayramlık ramazan alış verişi pöfff hala daha çanta almam lazım hep eksiğim çıkıyor ya al al bitmiyor

şimdi eşiin teyzesi ev aldı kayınvalidem uyku seti aldı
bizimde ayrıca birşey almamız gerekir mi koyayım mı evden birşey borcam felan

Buket bugün gitmiycekmisin canım bizde vefat eden kişinin arkasından bir hafta boyunca her gün gidilir 7'si yapılır

sadece dün gündüz okuması oldu canım akşamda yapmadılar 7. si bayrama denk geldiği için salı değilde pazar günü 7. sini yapacaklar birde o zaman okuması olacakmış diğer günler hoca evinde okuyacakmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…