- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.781
selam kızlar faturaları ödedim geldim hemen
hoşgeldn:)bnde öğlen gıdecegm fatura odemeye püfff sıcaktaa
ayyy kuzu arabayla gittim bide ama inan çok susadım çok sıcak dışarısı yawwww
kızlar bnde dün eşimn yanna gıttım koşa koşaa dedim aşkmım bnm bayramlıgım yok eşim alalım dedi para verdi bide kartını bn aslnda ona şımarıklık yapmıştım çünkü bn ilk defa bayram için heyecanlıyım ailemn evinde erken saatte kalkılır babanneye gidilirr zorla eller öpülür kahvaltı yapılır akşama kadrda misafir agırlanır akşma eve gider yatarrsn yorgunluktann ve babam heran kızıcak diee hep suratına bakarsınnn şimsi eşimlee uyanmak bayram sabahına heycanladıryor bnı dün eşimede dedm bazen çocukca davranıyorum ama ben çocukluğumuda olgunluğumda kadınlıgımıda seninle yaşıyorum eşim cok duygulandı ama öyle kızlarr bnde kendıme ıkı tane indirimden pantolon aldım biri bol rahat keten bırıde yuksek bel acık renk ınce kahverengı kemerı vrr mutlu oldumm
ayyy kuzu arabayla gittim bide ama inan çok susadım çok sıcak dışarısı yawwww
gene yazdığımı görmedin ya da görmemezlikten geliyosun nurgül
bnde düldülümle mı gıtsemmmDnesekı bızm carsıya cıkmamz 5 dk butun carsıyı dolaşmamzz 1 saatt canm bn en ıyısı yaya gidim:))araba büyük kolaylık gercekten kaç yıldr araba kullanıosun peki
İyi günlerde kullan canım üzerine ne giyeceksin?Ya kızlar ben bayramı hiç sevmiyorum uzun zamandır görmedigin akrabalarını görüyorsun şekerini kolonyasını tutuyorsun sonra eee hadi bize müsade gidilecek daha çok yer var kaçılıp gidiliyo 2 teyzemde yazlıktalar keşke bizde gitsek süperrr olurr benim için :)
kız senin bugün sadistlik damarların kabarmış gelene gidene patlatıyorsun
yelizim benim arabam değil kız eniştem götürdü beni şirket aracı ile ama yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum denk gelirse ama bizim aramız yokkk yawww
ben diyorum size iyi değilim diye
ben diyorum size iyi değilim diye
buket dün bi girip çıktım burda olmadığını bilmediğimden sorup durdum
şu domatesin içine kaşar koyuluyordu ya
başka ne vardı onun içinde 2 ye kesip kaşarmı koyucaz tatlım
çok agresifsin sakin olmaya çalış aylinim..dua oku knedine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?