2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bnde dün eşimn yanna gıttım koşa koşaa dedim aşkmım bnm bayramlıgım yok eşim alalım dedi para verdi bide kartını bn aslnda ona şımarıklık yapmıştım çünkü bn ilk defa bayram için heyecanlıyım ailemn evinde erken saatte kalkılır babanneye gidilirr zorla eller öpülür kahvaltı yapılır akşama kadrda misafir agırlanır akşma eve gider yatarrsn yorgunluktann ve babam heran kızıcak diee hep suratına bakarsınnn şimsi eşimlee uyanmak bayram sabahına heycanladıryor bnı dün eşimede dedm bazen çocukca davranıyorum ama ben çocukluğumuda olgunluğumda kadınlıgımıda seninle yaşıyorum eşim cok duygulandı ama öyle kızlarr bnde kendıme ıkı tane indirimden pantolon aldım biri bol rahat keten bırıde yuksek bel acık renk ınce kahverengı kemerı vrr mutlu oldumm

İyi günlerde kullan canım üzerine ne giyeceksin?Ya kızlar ben bayramı hiç sevmiyorum uzun zamandır görmedigin akrabalarını görüyorsun şekerini kolonyasını tutuyorsun sonra eee hadi bize müsade gidilecek daha çok yer var kaçılıp gidiliyo 2 teyzemde yazlıktalar keşke bizde gitsek süperrr olurr benim için :)

bnde düldülümle mı gıtsemmmDnesekı bızm carsıya cıkmamz 5 dk butun carsıyı dolaşmamzz 1 saatt canm bn en ıyısı yaya gidim:))araba büyük kolaylık gercekten kaç yıldr araba kullanıosun peki

yelizim benim arabam değil kız eniştem götürdü beni şirket aracı ile ama yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum denk gelirse ama bizim aramız yokkk yawww

gene yazdığımı görmedin ya da görmemezlikten geliyosun nurgül

kız aylin öcüleri attt kafandanDDannem hep öyle derdi sinirlendımde:)))

üzerine bır sey bulamadm yaaa beyaz olur güsel ama içine sinen bır sey bulamadm meltemcm bıde dun kuaforumu aradm saclarımı boyatmak ıcın ama bugun yıne karasızım yaa offf

buket dün bi girip çıktım burda olmadığını bilmediğimden sorup durdum
şu domatesin içine kaşar koyuluyordu ya
başka ne vardı onun içinde 2 ye kesip kaşarmı koyucaz tatlım

buket dün bi girip çıktım burda olmadığını bilmediğimden sorup durdum
şu domatesin içine kaşar koyuluyordu ya
başka ne vardı onun içinde 2 ye kesip kaşarmı koyucaz tatlım

dün yazdım aslında nişanlımın dedesi vefat etti çıkıyorum yazdım canım geçmişi okumadın sanırım dur vereyim tarifi hemen sende söyle bakalım bu tarifteki malzemelerden hangilerini sevmiyorsun

Malzemeler

- Domates
- 2 Diş sarımsak
- ½ Çay kaşığı kekik
- Tuz
- Zeytinyağı
-Karabiber
- ½ Çorba kaşığı sirke
- Rendelenmiş kaşar peyniri

Yapılışı

- Dövülmüş sarımsak, kekik, zeytinyağı, tuz, sirke ve karabiber ile sos hazırlanır.
- İkiye bölünmüş domateslere fırça yardımı ile sostan sürülür.
- Domatesler yumuşayana kadar fırında pişirilir.
- Üzerine kaşar peyniri serperek tekrar fırınlanır.
- Kaşarlar eriyince fırından alınıp, servis yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…