2011 gelin adayları buyrun sohbete

depresyon gibi belirtileri sanırım zeynep bir doktora gidip rahatlasan yada psikyatri rahatlatır belki bende olmuştum buna benzer okuldan sonra

kız yanlış yazdın o aylin
evet normalde benden alışıksınız bu tarz şikayetlere ama bugn moralim iyi
kimsenin bozmasınada izin vermicem
kısmetse tabiii
aylinn cnm oluyor insana arada bu haller
yorgunluktan kaynaklı olabilir
bayram herkese iyi gelecek bence

Sağol canım. Geçmiş olsun aylincim ( Ben doğru yazayımda banada gelmesin şaplak) Canım bende sana şu kelebekli saatini soracaktım çok hoşuma gitmişti de bende salona almayı düşünüyorum tamamen yapıştırmamı o saat canım yoksa çivi çakacakmıyız

hepiniz saldınız kendinizi aaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yawww böyle evlilik hiç yaramadı size bi silkelenin bu ne yawwww böyle şaka bir yana kızlarrr ramazandan dolayı galiba bendede var halsizlik biraz birde bizim işler çok yoğun bu aralar sıkça mesai kalıyorum bu akşam gene kalacağımmm eve git bide evde iş insan yoruluyor yaniii rabbim yardım etsin inş.

Evet ya benmide kafa yerinde değil artık yoruldum sanırım tatilde evde olmak lazımdı şimdi milletin evinde yatsan yatılmaz ki pöfffffffffffff yani

Sırtım ağırıyor uykum var bir değişiğim halsizim pöfffffffffffffff sürekli uzanmak isitorum

bende iftardan sonra sürekli uyuyodum..
annemdede uyumusum
hatta babam doktora gitsin falan dmeiş
benim hamile oldugumu düşünmüşler..
ama ramazan etkiledi kızlar..
bide anneciğimiz geliyo aklımıza işte biz hazrr sofralara otururduk..
çalışıyoruz yetişemiyoruz yoruluyoruz sanki bizi hiç düşünen yokmuş gibi..
annelerimize bişi olmus gibi hissediyoruz..
deniz aynı senin gibiyim..BU 9 gün bize ilaç gibi gelir inşallah..
dünde ben kabus gördüm..eşimden korktum bağırmısım ona uyanmıs..ağlayamıyorum..
kendimize çok fazla psikolojik baskı yapıyoruz..
çok şükr eşlerimiz evcimen sahip çıkan insanlar..
kötünün kötüsünü düşünelim..şükür edelim kızlar..
hamdolsun ki derdimiz sadece iş ev yorgunlugu..
ALlah evlerimize kalplerimize huzur versin..AMİN..

hehe evet doğru yaz sana da göndermeyeyim şaplağı şaka bi yana adımı yanlış söylüyolar normaldede bazen
acayip uyuz oluyorum nilay ve ayla diyolar bana kolayına geliyo herhalde milletin aylin demek zor geliyo
canım ben saati gittigidiyordan almıştım sadece saat olan kısım çiviyle asılıyo diğer kelebekler yapıştırmalı
benim duvarım düzleme olmadığı için ilk taktığımda bikaç kelebek intihar etti ama şuan gayet sağlam duruyolar
gelen herkes çok beğeniyo o saati mobilyana uyuyosa al canım duvarın düzlemeseyse problem yaşamazsın diye düşünüyorum

teşkkr ederm cnm bnde begndm yemeklerımı ama sızın aranzda boyle marıfetlı oldum:))

kuzm sızn araznda öğrendm bn yenı yetışıom sıze yetsmek ne mumkunD

bilmyorum denizcim
heryerim ağrıyo sanki
bu arada iki gündr herkes bana başka bişey diyo
dün yeliz nilay dedi sende zeynep diyosun şimdi

aylincim neden boyle oldu bıras eşinle kendınızı dınleyn eglnmeye gıdın ne bılm stres atın bn senı efsanemle almaya gelim olmadıı gezidirmmmDD

Şanslıyım bu yemeklerin fotolarına bakmakla yetinmedim bi güzel afiyetle yedim bende denicem ewlenince bu tarifleri mutlaka. Tekrar ellerine sağlık cicim.

afiyt olsun bebişim siz geln bn yne yaparm

ben gitti gidiyorda beğendim onu alayım diyorum 20 tl imiş kargoyuda onlar karşılıyor mobilyaya uyar mı bilmiyorum ki canım ben konsol alamadım ya konsol aynam yok bari saatim aynalı olsun dedim Duvar düzleme inşallah benimde kelebeklerim intihar etmezler.

millet ist de buluşma düzenliyo
sana kaç defa diyorum gönen e geldiğinde görüşelim diye
hiç sallamıyosun beni sana da gelsin şaplak

benim daha güzel bie fikrim var bende bayramda erdekte olacağım biz erdek buluşması yapalım

ben gidemiyorum denizciğim samsuna gönene gideceğiz belkiii kendi annemlerin yanına

sen ne zaman erdekte olucaksın bayramın kaçıncı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…