- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.741
depresyon gibi belirtileri sanırım zeynep bir doktora gidip rahatlasan yada psikyatri rahatlatır belki bende olmuştum buna benzer okuldan sonra
bilmyorum denizcimdepresyon gibi belirtileri sanırım zeynep bir doktora gidip rahatlasan yada psikyatri rahatlatır belki bende olmuştum buna benzer okuldan sonra
buketçim başınız sağolsun canım sen yazdığında ben yoktum sonradan gördüm
kızlar ben hiç iyi değilim yaa
ne iş yapasım var ne bişey hiçbişey yapmak istemiyo canım
dün akşamda kötüydüm
yatağa yattık habire ağladım
herşeye moralim bozuluyo hemen alınıyorum
eşimde diye ne yaptım seni üzücek söyle böyle olunca çok üzülüyorum diyo
bişey demedim ona bişeyim yok dedim üstüme gelme dedim
ama gerçekten hiç iyi değilim ne oluyo anlamadım yaaa
Buketçiğim yeni gördüm canım başınız sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin inş. Ailesinede sabır versin
Selam hatunlar ben geldimmm.Nasılsınız bakalım?
kızlarr bu gecen günki menüm fotolarını cekmştm
Eki Görüntüle 246835 Eki Görüntüle 246836 Eki Görüntüle 246837
Evet ya benmide kafa yerinde değil artık yoruldum sanırım tatilde evde olmak lazımdı şimdi milletin evinde yatsan yatılmaz ki pöfffffffffffff yani
Sırtım ağırıyor uykum var bir değişiğim halsizim pöfffffffffffffff sürekli uzanmak isitorum
Sağol canım. Geçmiş olsun aylincim ( Ben doğru yazayımda banada gelmesin şaplak) Canım bende sana şu kelebekli saatini soracaktım çok hoşuma gitmişti de bende salona almayı düşünüyorum tamamen yapıştırmamı o saat canım yoksa çivi çakacakmıyız
selam bebişim hoşgeldinnnn iyiyiz sen nasılsın canım benimmm
ben gidemiyorum denizciğim samsuna gönene gideceğiz belkiii kendi annemlerin yanına
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok gelmeyeli işler çok yoğun gelemedim kusura bakmayın olurmu çok özledim sizi yawww bu arada zeynepciğimmm doğum günün kutlt olsun tatlım rabbim sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yıllar nasip eylesin inş. zuzummmm herşey bitti bekliyoruz fotolarını inş. yeliz kız maaşallah yemeklerin çok süper gözüküyor ellerine sağlık canım benimmm denizciğimmm hayrola kız ne uykusu bu böyle heeee
Beni aldı teyzesinin evine gittik canım annemde geldi erkekler camiye mezarlığa gittiler biz evde kaldık dua okunda mutfakta yardım ettim sonra hep beraber döndük Mekanı cennet olsun inşallah
amin inşallhhh buketçmm morallınz dha ıyıdr umarm
mükemmel görünüyor canım ya sana çekirge dediğim için özür dilerim sen bana çekirge de
bilmyorum denizcim
heryerim ağrıyo sanki
bu arada iki gündr herkes bana başka bişey diyo
dün yeliz nilay dedi sende zeynep diyosun şimdi
Şanslıyım bu yemeklerin fotolarına bakmakla yetinmedim bi güzel afiyetle yedimbende denicem ewlenince bu tarifleri mutlaka. Tekrar ellerine sağlık cicim.
hehe evet doğru yaz sana da göndermeyeyim şaplağı şaka bi yana adımı yanlış söylüyolar normaldede bazen
acayip uyuz oluyorum nilay ve ayla diyolar bana kolayına geliyo herhalde milletin aylin demek zor geliyo
canım ben saati gittigidiyordan almıştım sadece saat olan kısım çiviyle asılıyo diğer kelebekler yapıştırmalı
benim duvarım düzleme olmadığı için ilk taktığımda bikaç kelebek intihar etti ama şuan gayet sağlam duruyolar
gelen herkes çok beğeniyo o saati mobilyana uyuyosa al canım duvarın düzlemeseyse problem yaşamazsın diye düşünüyorum
millet ist de buluşma düzenliyo
sana kaç defa diyorum gönen e geldiğinde görüşelim diye
hiç sallamıyosun beni sana da gelsin şaplak
ben gidemiyorum denizciğim samsuna gönene gideceğiz belkiii kendi annemlerin yanına
ben gitti gidiyorda beğendim onu alayım diyorum 20 tl imiş kargoyuda onlar karşılıyor mobilyaya uyar mı bilmiyorum ki canım ben konsol alamadım ya konsol aynam yok bari saatim aynalı olsun dedimDuvar düzleme inşallah benimde kelebeklerim intihar etmezler.
benim daha güzel bie fikrim var bende bayramda erdekte olacağım biz erdek buluşması yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?