2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm yok unutmadı akşam 12 den beri kutluo
bide akşam dışardaydı iftar yemeği varmış şirketleri düzenledi eşsiz gittiler
ya saat oldu 10 saat oldu 11 benim koca yok ortada
tel etti demez mi biz çay içmeye gidiyrz
yemedim tabide hıı ölemi iyi gidin o zaman dedim.sanki o saatte nerde çay içmeye yer kalıosa burda
geldi elinde bi zarf vardı onu yırttı çöpe attı
merak etmekteyim neydi acepp

demtçm zor bir iş gercekten evlilk ıznı alırsn balaynda dılernrsn sende eşinle:)

günaydın kızlar zeynepcim doğum günün kutlu olsun tatlım. Yanlız değilsin demet benimde 3 gün tatilim var ki ben cumarteside çalışıyorum

buketçm naptınız dün nişanlınlaa

benim de uykum var bu hafta çok yorucuydu bi de h.sonu evimi temizlicez ilk defa temizlik yapmak için heyecanlanıyorum ne garip yaa pazartesi bi aksilik olmazsa koltuklarım gelecek

demtçm zor bir iş gercekten evlilk ıznı alırsn balaynda dılernrsn sende eşinle:)

ben 4 yıldır burda çalışıorum hiç yıllık izin kullanmadım çünkü yerime bakacak kimse yoktu şimdi düğünüm var diye 1 ay önce yetiştirmek üzere birini aldık ona bşyler öğretiyorum 1 hafta idare edebilir beni günlük ön muhasebe işlerimi yapıo ben de resmi muhasebeyi yapıorum önce hepsini ben yapıodum 4 yılın acısını çıkarıcam hem de aşkımla

günaydın herkeseeeee
zeynepcimm mutlu yıllarr canımmmmmmmmmmm

dün davetiyelerimide aldım kızlar katladım bile hatta :) dağıtılmaya hazır bekliyorlarr:))
evimin resimlerini cumartesi çekip yükleyeceğim geriye düğün fotoları kalacak onlarda düğünden sonra artıkkk mucukkkkk hepinizeee

günaydın düğündaşım
benim davetiyeler hala basımdaaa buraya hiç resim yüklemediğimden beceremiyorum paylaşmak isterdim senin davetiye de çok hoşmuş...biz davetiyeye; Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz. Tek perdelik bu oyun, yaşam bizi ayırıncaya kadar sürüp gidecektir. Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım yazdırdık....
bugün öğleden sonra artık evli olucam şaka gibi....

zeynep nice yıllara...

sağolun kızlarr.
merve benimde o söz çok hoşuma gidiodu
ama davetiyeme yakışmıcağını düşünerek yazdırmadık.
zuzu fotoları sabırslızlıkla bekliyrmm

heyecan dorukta desene düğündaşımmmmm sen artık yolu bitiridin sayılırr çokkk çokkk mutluluklar şimdidennn damadın ayağına basmayı unutmaa basss zonklasın parmaklarıı topuklarınlaa bass

düğün davetiyemin sözünü ben kendm yazdım aşkın kazandığı bu mutlu günde siz değerli dostlarımızı aramzda görmekten mutluluk duyarız. bırde bn düğün saatini yazdm 20.30 die erken gelınsın dıe ona ragmen 9.15 te salona giriş yaptım

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok gelmeyeli işler çok yoğun gelemedim kusura bakmayın olurmu çok özledim sizi yawww bu arada zeynepciğimmm doğum günün kutlt olsun tatlım rabbim sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yıllar nasip eylesin inş. zuzummmm herşey bitti bekliyoruz fotolarını inş. yeliz kız maaşallah yemeklerin çok süper gözüküyor ellerine sağlık canım benimmm denizciğimmm hayrola kız ne uykusu bu böyle heeee

Beni aldı teyzesinin evine gittik canım annemde geldi erkekler camiye mezarlığa gittiler biz evde kaldık dua okunda mutfakta yardım ettim sonra hep beraber döndük Mekanı cennet olsun inşallah

mükemmel görünüyor canım ya sana çekirge dediğim için özür dilerim sen bana çekirge de

Herkeslere herkeslereeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zeynepcimmm ömür boyu mutlulukkk

mutluluk gözbebeğin kadar yakınında olsun tatlımmm

sağolun kızlarr çok mutlu oldumm
iyiki varsınızz

buketçim başınız sağolsun canım sen yazdığında ben yoktum sonradan gördüm

kızlar ben hiç iyi değilim yaa
ne iş yapasım var ne bişey hiçbişey yapmak istemiyo canım
dün akşamda kötüydüm
yatağa yattık habire ağladım
herşeye moralim bozuluyo hemen alınıyorum
eşimde diye ne yaptım seni üzücek söyle böyle olunca çok üzülüyorum diyo
bişey demedim ona bişeyim yok dedim üstüme gelme dedim
ama gerçekten hiç iyi değilim ne oluyo anlamadım yaaa

depresyon gibi belirtileri sanırımAYLİN bir doktora gidip rahatlasan yada psikyatri rahatlatır belki bende olmuştum buna benzer okuldan sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…