- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.721
günaydın kızlar
nasılsınız
zeynepçim doğum günün kutlu olsun canım
zeynepcim kocan seni balla besliyo daha ne istiyosunbelki başka planları vardır bu kadar sabırsız olma ben de nişanlıma hep unutmuş gibi yapıp değişik sürprizler hazırlıyorum p.tesi doğum günüydü onu çok şaşırttım....hoşuna gitti
günaydın kızlar
zeynep doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle....
Kızlar ayrıca yarın son iş günü olanlar var galiba ne güzel benim hiç 9 gün tatilim olmadı
Sadece 3 gün gelmiyorum hatta bazen bayram günü bile 1-2 saat uğradığım oluyo işe benzin istasyonunda çalışmak işte böyle bşy 7*24 hizmet kahretsin aslında ben muhasebeye bakıyorum ama bütün gün evrak birikiyo işte hiç bitmiyo
günaydın kızlar zeynepcim doğum günün kutlu olsun tatlım. Yanlız değilsin demet benimde 3 gün tatilim var ki ben cumarteside çalışıyorum
demtçm zor bir iş gercekten evlilk ıznı alırsn balaynda dılernrsn sende eşinle:)
buketçm naptınız dün nişanlınlaa
günaydın herkeseeeee
zeynepcimm mutlu yıllarr canımmmmmmmmmmm
dün davetiyelerimide aldım kızlar katladım bile hatta :) dağıtılmaya hazır bekliyorlarr:))
evimin resimlerini cumartesi çekip yükleyeceğim geriye düğün fotoları kalacak onlarda düğünden sonra artıkkk mucukkkkk hepinizeee
günaydın herkeseeeee
zeynepcimm mutlu yıllarr canımmmmmmmmmmm
dün davetiyelerimide aldım kızlar katladım bile hatta :) dağıtılmaya hazır bekliyorlarr:))
evimin resimlerini cumartesi çekip yükleyeceğim geriye düğün fotoları kalacak onlarda düğünden sonra artıkkk mucukkkkk hepinizeee
sağolun kızlarr.günaydın düğündaşım
benim davetiyeler hala basımdaaa buraya hiç resim yüklemediğimden beceremiyorum paylaşmak isterdimsenin davetiye de çok hoşmuş...biz davetiyeye; Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz. Tek perdelik bu oyun, yaşam bizi ayırıncaya kadar sürüp gidecektir. Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım yazdırdık....
bugün öğleden sonra artık evli olucam şaka gibi....
zeynep nice yıllara...
günaydın düğündaşım
benim davetiyeler hala basımdaaa buraya hiç resim yüklemediğimden beceremiyorum paylaşmak isterdimsenin davetiye de çok hoşmuş...biz davetiyeye; Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz. Tek perdelik bu oyun, yaşam bizi ayırıncaya kadar sürüp gidecektir. Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım yazdırdık....
bugün öğleden sonra artık evli olucam şaka gibi....
zeynep nice yıllara...
demtçm zor bir iş gercekten evlilk ıznı alırsn balaynda dılernrsn sende eşinle:)
buketçm naptınız dün nişanlınlaa
kızlarr bu gecen günki menüm fotolarını cekmştm
Eki Görüntüle 246835 Eki Görüntüle 246836 Eki Görüntüle 246837
Herkeslere herkeslereeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zeynepcimmm ömür boyu mutlulukkk
mutluluk gözbebeğin kadar yakınında olsun tatlımmm
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok gelmeyeli işler çok yoğun gelemedim kusura bakmayın olurmu çok özledim sizi yawww bu arada zeynepciğimmm doğum günün kutlt olsun tatlım rabbim sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yıllar nasip eylesin inş. zuzummmm herşey bitti bekliyoruz fotolarını inş. yeliz kız maaşallah yemeklerin çok süper gözüküyor ellerine sağlık canım benimmm denizciğimmm hayrola kız ne uykusu bu böyle heeee
Beni aldı teyzesinin evine gittik canım annemde geldi erkekler camiye mezarlığa gittiler biz evde kaldık dua okunda mutfakta yardım ettim sonra hep beraber döndük Mekanı cennet olsun inşallah
mükemmel görünüyor canım ya sana çekirge dediğim için özür dilerim sen bana çekirge de
buketçim başınız sağolsun canım sen yazdığında ben yoktum sonradan gördüm
kızlar ben hiç iyi değilim yaa
ne iş yapasım var ne bişey hiçbişey yapmak istemiyo canım
dün akşamda kötüydüm
yatağa yattık habire ağladım
herşeye moralim bozuluyo hemen alınıyorum
eşimde diye ne yaptım seni üzücek söyle böyle olunca çok üzülüyorum diyo
bişey demedim ona bişeyim yok dedim üstüme gelme dedim
ama gerçekten hiç iyi değilim ne oluyo anlamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?