2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım o eskidendi bence yaptırma çünkü kimse yaptırmıyor artık. kirli sakallı daha güzel oluyor. eşimde kkirli sakallıydı düğünde çok hoş olmuştu

Valla benimki damat traşı olmadı tatlım,yani çok kötü oluyodu öle cilllop gibi olunca
o yüzden top sakallıydı benim kociş düğünde :)

kızlar şimdiden söyleleyim.yarın dr da randevum var gelemiycem akşamada kayınvalidemleri iftara alıcam inşallah. sonundaa

cumartesi çalışacağım ama iyi ki bir cuma izin verdi ya acısını çıkaracak. cumaretsi görüşürüz inşallah.

Meltemcim dün aradılar bayramdan sonra 3. görüşmeye çağardılar olumlu olarak devam ediyor süreç diye bilgi verdiler hayırlısı bakalım :))

Evlendikten sonra 6 ayda bir kadın doğuma gidip kontrol olun diolar ama ben doktora gitmekten nefret ediyorum...
Hamile kalana kadar hiç gitmek istemiyorumm :/

Evlendikten sonra 6 ayda bir kadın doğuma gidip kontrol olun diolar ama ben doktora gitmekten nefret ediyorum...
Hamile kalana kadar hiç gitmek istemiyorumm :/

ben doğuma kadar hiç muayene olmadım.doğum yapacağım gün o koltuğa çıktım ve yarım saat içinde geri indim...haziranda spiral taktırdım ve 2 gün ağladım.birileri ellemiş,saldırıya uğramış gibi geldi birden ama 2 hafta önce mecburen tekrar gitmek zorunda kaldım.spiral kaymış ve alınması gerekiyomuş.bu sefer çok rahattım.sorun yaşamadım.demekki gide gele alışıyo insan.

Ay emine ya bende bir tuaf oldum şimdi ben oraya çıkmaktan çok korkuyorum ve acayip etkileniyorum balayından sonra gitmiştim ((((((((((((((( çıkınca yüzüm bezim atmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…