2011 gelin adayları buyrun sohbete

yani alışmakla alakalı tabi ama ben biraz zor alışıcam gibi :)

Ay emine ya bende bir tuaf oldum şimdi ben oraya çıkmaktan çok korkuyorum ve acayip etkileniyorum balayından sonra gitmiştim ((((((((((((((( çıkınca yüzüm bezim atmıştı

ben rahattım aksine..çok utandım ama benim çıktıgım çatal değildi..oturuyosun ayakların otomatik düğmeye basıp kalkıyo falan..
yanındaki hostesde meraklı meraklı bakıyo..çıkarmısınız odadan dedim..çıktı..

patronların hepsineeeeeeeee

bende bişeye oturdum.otomatik kaldırdı.sonra bacaklarımı bişeye açıp yerleştirdim.o ne öyle yaa(((....bu ay hastalandıktan sonra tekrar gidip spiral taktırıcam...rahim ağzında yırtık olduğunu söyledi doktor bide.acaba bişi olurmuki

Valla deniz hiç sormaa,eşimin kuzeni dr, o da hamile kalmadan bi muayene ol falan dedi ama o kadar geriliyorum ki düşününce bile bacaklarım kasılıo ((

nilaycm bnde hafif kirli sakl ıstedm ama fotografcm ıstemedı gusel cıkmadıgını soyledı elındekı fotolarda gostredı eşimde hemn traş oldu net cıkıo bnce olsun

bugün akşam olur mu yahu
sizde hiç konuşmuyorsuunz pek sıkılıyorum daralıyorum

aynen yaaa
aynennnnnn konuştuğunuz konularda pek bilgim olmadığından dinliyom anca

Yeliz islim kebabı harika görünüyo ya
nasıl yaptın tarif versene
aslında patlıcanı hiç sevmem ama görüntüsü için denemek istiyorum..

öhö öhöö hemen tarifimi veriyorum:))patlıcanları dik bir şekilde ince ince kesiyordun ince uzun oluyor onları tavada haifif kızartıyorsun sonra köfteni hazırlıyorsun yuvarlak koftelrı yıne ateşte kızartıyorsun patlıcanları artı şeklini veriyorsun ortasına kofteyı koyursunkurdanla tuttuyorsun uzerıne domets koy fırına ver 15 yada 20 dk pışır bn hafıf salca sosunu fırına koymadan once doktum uzerne
bu kadr cnm:)cok kolayy

heh bak o da var :)
ama işte alışcaz bi şekilde.. ağdacıya açmaya alıştık, kocaya açmaya alıştık onada alışcaz

kızlar bnde bır kere bacak ıcın gıttım agdaya onda bıle utandm bn kendım yapıom agdamı:))dr.muayne bn olaamm bayan olursa belkı ama erkege olamam olmamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…