2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben ağdamı kendim yapınca hem bu sefer tahriş olmuş hızlımı çektim ne birde uzun sürüyor tüpde alıyorum kaynatıyourm suyun içinde hemen donuyor gidicem artık zaten düğünden sonra 2. Alışım ama uğraşması zor

Ben bacaklarımı kendim yapabiliyorum ama diğer taraflar için gidiyorum ağdaya, erkek kadın doğumcular daha iyi ama istatislikler böle dio :)

bn pudralı agdalardan kullanıyorum makınesı vr onların fıse takıosun ellern bulaşmadan yapıyorsun cok pratık hem cok azaltıyor makıneler 20 tl kızlarr elnde yanmıyor donmuyorda

Ben bacaklarımı kendim yapabiliyorum ama diğer taraflar için gidiyorum ağdaya, erkek kadın doğumcular daha iyi ama istatislikler böle dio :)

walla erkek dr.dan ben de utanırım ama doğum yaparsam erkek dr.istiyorum onlar kesinlikle çok daha iyiymiş çevremde herkes aynı şeyi söylüyor nişanlım eskiden karşı çıkıodu ama duyduklarından sonra bana hak verdi sağlığın daha önemli dio dr.ayrımı yapmıo hatta isteksiz de olsa bayan dr.gitme diyo korkuyo canımı yakar diye

Yelizcim bu kadar mııı bende baya uğraştırıcı sandım
deneyim bakayım yapabilcemmi
köfteler normal büyüklükte demi yuvalıyosun kızarttıyosun
sona patlıcanın içine hoooppp

Evet canım herkes öyle diyor o yüzden bende erkek dr bulurum öyle bi durumda.

benim doktorumda erkek ve çok memnunum.çok fazla ilgileniyoı.kadın doktorlar hemen azarlıyo ama erkek o duyguyu yaşamadığı için hassas davranmaya çalışıyo.canını yakmamaya çalışıyo......erkek doktor 1 numaralı tercihim...

kızlar selamm..grip oldum elimi bile kaldıramıyorum valla:2:

dışarısıda çok sıcak ya bunalıyo insan

ay böyle üstümde bi halsizlik gelmdi gitti bu tatil ya:82:

Yelizcim bu kadar mııı bende baya uğraştırıcı sandım
deneyim bakayım yapabilcemmi
köfteler normal büyüklükte demi yuvalıyosun kızarttıyosun
sona patlıcanın içine hoooppp

cok kolay eft yaparsn tabı ama koftelrı kucuk yapıyorsn yuvardaktan sonrada avucun ıcnde haff bastır ateşe vernce zaten top gıbı oluo:))ateşte cok tutma patlıcanla kofteyı hemen 5 dk yeter canm yaparsn tbi

kızlar bn bazı konularda cok ileri düşünrm ama bazı konularda cok geri bir insanmdr mesela erkek dr.muayanen olmamböyle kurallarm vr bnm erkek dr.daha ıyı olabılr eft ama bılemıom ALLAH göstermesn kımseye bn ıstemm

Denizcim eger yanlış kişiye göndermediysem sana eklenme gönderdim :)Eminecimm evde vakit geçmiyo demiii ...Kadın dogum doktoruna hiç gitmedim ama geçen sene taş düşürdügüm zaman doktorum erkekti 10 dkda bir gelip beni kontrol ediyordu nasıl oldun diye

kızlar selamm..grip oldum elimi bile kaldıramıyorum valla:2:

dışarısıda çok sıcak ya bunalıyo insan

ay böyle üstümde bi halsizlik gelmdi gitti bu tatil ya:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…