- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.861
slm kızlarr.bugün temizlik yapacaktım sözde regl oldum ölüyorum ağrıdannn nedir bu bizim çektiğimiz yaa
bende alışırım umarımmm sonnn 17 günnemoşşşşşşşş
ben lazer epilasyon yaptırdığım için bayağı alıştım utanma felan kalmadı bende
bnmde agrılı gecıyor cok evlennce gecer dedılerr tık yok dogum yap gecer dıolarr bakalm artkn beklıcessagrı kesıcı ıc bı tne cnm
öhö öhöö hemen tarifimi veriyorum:))patlıcanları dik bir şekilde ince ince kesiyordun ince uzun oluyor onları tavada haifif kızartıyorsun sonra köfteni hazırlıyorsun yuvarlak koftelrı yıne ateşte kızartıyorsun patlıcanları artı şeklini veriyorsun ortasına kofteyı koyursunkurdanla tuttuyorsun uzerıne domets koy fırına ver 15 yada 20 dk pışır bn hafıf salca sosunu fırına koymadan once doktum uzerne
bu kadr cnm:)cok kolayy
kızlar bnde bır kere bacak ıcın gıttım agdaya onda bıle utandm bn kendım yapıom agdamı:))dr.muayne bn olaamm bayan olursa belkı ama erkege olamam olmamda
Ben ağdamı kendim yapınca hem bu sefer tahriş olmuş hızlımı çektim ne birde uzun sürüyor tüpde alıyorum kaynatıyourm suyun içinde hemen donuyor gidicem artık zaten düğünden sonra 2. Alışım ama uğraşması zor
Ben bacaklarımı kendim yapabiliyorum ama diğer taraflar için gidiyorum ağdaya, erkek kadın doğumcular daha iyi ama istatislikler böle dio :)
walla erkek dr.dan ben de utanırım ama doğum yaparsam erkek dr.istiyorum onlar kesinlikle çok daha iyiymiş çevremde herkes aynı şeyi söylüyor nişanlım eskiden karşı çıkıodu ama duyduklarından sonra bana hak verdi sağlığın daha önemli dio dr.ayrımı yapmıo hatta isteksiz de olsa bayan dr.gitme diyo korkuyo canımı yakar diye
walla erkek dr.dan ben de utanırım ama doğum yaparsam erkek dr.istiyorum onlar kesinlikle çok daha iyiymiş çevremde herkes aynı şeyi söylüyor nişanlım eskiden karşı çıkıodu ama duyduklarından sonra bana hak verdi sağlığın daha önemli dio dr.ayrımı yapmıo hatta isteksiz de olsa bayan dr.gitme diyo korkuyo canımı yakar diye
Yelizcim bu kadar mııı bende baya uğraştırıcı sandım
deneyim bakayım yapabilcemmi
köfteler normal büyüklükte demi yuvalıyosun kızarttıyosun
sona patlıcanın içine hoooppp
17 miÇok az kalmış zuzum ya sen inanabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?