2011 gelin adayları buyrun sohbete

yarın akşam resimleri çekiyorum bebişimmmmmmmm az kaldı görmenize:))

bızde merakla beklemekteyiz günler nasılda cabuk geçti dimi zuhal vla ya bk ben evlenli tam tamına ikibuçuk ay olmuş vay bee

ee biliyo çiçeğe verilen paraya acıdığımı
bitanecik almış o da
tanıyo karısını kocam benim

kocan bile korkmuş kuzm sendenD haklısn mantıken aslında bnde acırımama severm

geçeceğine pek inancım yoktu:)) 2 hafta nekii canımm:) bukonunnnn bile 1 ayı kalmışşş 80 lerdeydi en son :)))

bızde merakla beklemekteyiz günler nasılda cabuk geçti dimi zuhal vla ya bk ben evlenli tam tamına ikibuçuk ay olmuş vay bee

kocan bile korkmuş kuzm sendenD haklısn mantıken aslında bnde acırımama severm

korkma demeyelim biz ona da düşüncelerimize önem vermek diyelim kuzum
tek bi çiçekle de gönlümü alıyo yani sonuçta daha fazlasına gerek yok

zuhal evleniyon kız zamana bak ne çabuk geçti biz topiğe geldiğimizde tecrübeli bir nişnalı hatundun bizde nişanlandık evlendik biraz hızlı çıktık ama güzel oldu her işin rast gitti kiminin işi rast gitmez heo sorun çıkar geç oldu güç olmadı birde şu balayını atlatıp gelsen evli hatun olarak

güzel zamanda bitti işin aceleye sıkışıklığa birşey kalmadı arada ufak tefek şeyler çıkar unutulan onuda artık zamanla hallederisn ben bile 4 aya girdim hala o eksik bu eksik mutlak çıkıyor

sen şimdi bayradn sonra izin alcanmı

tek tek sayarak günleri hepbirlikte geçirdik denizim:))9 eylül akşamına kadar çalışıyorum sonra 3 gün evlilik izni 14 de yıllık iznim 30 eylülde işte olacağım canım :)) 6.yılım doldu şirkette artık 20 gün izin kullanıyorumm

kızlar iş yerinden ark. kocan ne almış ne almış dio dedim böle böle çiçek almış göndermiş
bana verdiği cevap
eee benimkide araba almıştı zaten dedi döndü gitti
kalakaldım

ben bu topiğe ilk geldiğimde herkes nişanlıydı ben nişanlı bile değildim
ama herkesten hızlı davrandım galiba
evlendimde benden önceki nişanlılara deneyimlerimi bile anlattım

sorma zuzum ya zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor hala inanamıyorum

günleri devirdikkkk ya tutmasınlar bizi bukommmmmmmmmmmmm

ne yaptın kuzum eşyalardan ne haberr ev oluşmaya başladı mı dün yapışkanlı nazar boncuklarından aldım girişteki betona yapıştırdım nazar değmesin bize
daha eve kurdela takacağımm aklımda çok iş varr acaba dış kapıya ne yapsam gelin süsü olarak şöyle kırmızı bir tül mesela :))

kızlar bende buraya geldiğimde 8 ay var diyordum.
Sonra 6 lara düştüm sonra 4 lere şimdi düştüm 2 lere.
Kilit nokdam zuzuşum diyrum az kaldı.Sonrası bukomunn..
Zaman çok ama çok hızlı geçiyor gerçekden.

zeynepcim sende deseydin söyle kocana seneyede 2 kilo beyin alsın..beynin yetersiz çalışıyo

kızlar süpersiniz
evet aynen gerizekalı dedim arkasından
ama bişiy demeye fırsat bırakmadı
yanımda da diğer ark.vardı
değil kocan sana araba kamyon alsa sen yine mutlu olamazsın dedim
gülüştük napcak salak mı ararsın çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…