- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.241
Eşlerinizle aranızda kaç yaş var kızlar?
Günaydın kızlar sizleri burda görmek çok güzel kader arkadaşlarım benimKübracım doktora gittiniz mi dün? Zuzum şafak kaç eksiğin kaldı mı yorgan felan aldın mı herşeyini
Selam kızlarr =)))
kuzummmm yedin bitrdin şafağıı ne güzell
ayakkabının altına yazmayı unutma
yazarımm tabii canımmm ne demek darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallahhh
Günaydın kızlar sizleri burda görmek çok güzel kader arkadaşlarım benimKübracım doktora gittiniz mi dün? Zuzum şafak kaç eksiğin kaldı mı yorgan felan aldın mı herşeyini
ayh işlere daldımm . çok yorgunum dün dr agittimmm çok güzel yaa bebişimi gördüm 1 cm olmuş kalp atışlarını duydum acayip bir duygu. rabbimisteyen herkese yaşatsın.. akşamda kayınvaşidemleri iftara aldım. yorucu geçti çok şey yapmasamda
ayh işlere daldımm . çok yorgunum dün dr agittimmm çok güzel yaa bebişimi gördüm 1 cm olmuş kalp atışlarını duydum acayip bir duygu. rabbimisteyen herkese yaşatsın.. akşamda kayınvaşidemleri iftara aldım. yorucu geçti çok şey yapmasamda
slmm kuzummmm şafak bitti sayılırr yaa bugün abim geliyorr yurt dışından ablam istanbuldann herkes gelmeye başladı bişi kalmadıı son 2 haftaya girdim artıkkk :))yorganlarım tam canım ya ufak tefek şeyler çıkarsa artık bakacağız
yazarımm tabii canımmm ne demek darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallahhh
kendini çok yormaman lazım kübracım sen içinde bir can taşıyorsun o sana emanet1Mücizenin güzelliğine bakarmısın şimdi bir cm ama git gite büyüyor içinde hayat veriyorsun sen ona canınla kanınla besliyorsun onu. Komşuyu alamamıştın dimi canım iftardan sonra çaya mı alacaktın
dugundass naber?
sen de mi buaralardasın...ben bugun 1e kadar burdayım,pazartesi de yarım gun burdayım...
ve cuma tam gun burdayım...
ozel sektor iste...9 gun falan tatıl yok bize, 3,5 gun cok bile...
ay tam 2 haftamız kaldı buarada:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?