2011 gelin adayları buyrun sohbete

bana bak geliyo şaplak
hahaha şaka şaka
bugün şaplak yok

bende yarın temizliycem annemin evi
camlarını silemiyo cam silicem
sil süpür toz al baya iş var

eft bugun mübarek gün şaplak yok tatılden sonra devam ederzD
bnmde aylıncm çok iş vr ama biter bir çırpıda nolcak bizler süpürsek silsek bizmkle toz alır tamm işte

kızlar maşallah size. annelerinizin evini de temizliyorsunuz. benim camları annem sildi

napalım canım normalde gidemiyos bari bayram temizliğine gidelim
annemin kolları ve bacakları ağrıo o yüzden bu tür işleri yaparken zorlanıyo
kıyamıyorum bende
evdeyken doğru düzgün hiçbi iş yaptırmazdım ama şimdi yavaş yavaş yapıyo mecbur

eft bugun mübarek gün şaplak yok tatılden sonra devam ederzD
bnmde aylıncm çok iş vr ama biter bir çırpıda nolcak bizler süpürsek silsek bizmkle toz alır tamm işte

öyle yaa biter ne olcak

kızlar perde cam buzdolabı mutfak dolapları silincek..
süpür sil toz al..
bide gardrop boşaldı bütün kıyafetleirmizi ütü bekliyo..
serecek çarşafım kalmadı düşünün..
yarın temizliğe başlıyorum..
bütün kış derin temizlik yapamıcaz..gerçi kurbanda var ama
kurban bayr.1.günü pazar
p.tesi salı çarşamba bayram
perşembe işe geliriz..
o yüzden bu bayramı yatmakla geçirmeyelim..

Saat 4 geçiyor ara ara çıkıyorum denk gelemeyebilirim

herkesin mübarek bayramını şimdiden kutluyorum ailenizle birlikte güzel bayramlar geçirsiniz inşallah

bol bol dinlenin tatil dönüşü pomba gibi olalım hepimize çok iyi gelir bu ilk bayram nasıl duygular içinde oacağımı artık bayram dönüşü yazarım

kendinize iyi bakın

öpüyorum hepinizi

denizden selamlar

bayram hediyesi bir kuçak dolu sevgi

edacm o,yorma kendını bu kadr 2 ayda evımz ne kadr pıslenebılr bn bı sılıp suprcem vla camlarımı sılmıstm sende yorma kendını bnce bu tatılde yatıp dınlenelım kocişlermzle

bak canımmm bakkk zambak zumbakkk dön arkanı iyi bakk zambakk zumbakkkk :))

uleee bktm yok bi şiy daaa

kızlar bnde yavaş yavaş toparlanıyorum sizlerle uzun bir süre grsmycez tatilde nete girip yazmaya calısacagm

şimdiden herkesin mübarek şeker bayramını kutlar şeker gibi bir bayram geçirmenizi temenni ederim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum dostça kalın sevgiyle kalın bnide özleyn bn sizi özliycemm
bugünde dua edelm birbirimizee unutmayalm aeo

denizcimmm sanada iyi tatilerrr ve benden de herkeseee iyi bayramlar şimdidenn öpüyorumm hepiniziii bayramdan sonra 5 günüm kalıyorr düğünee ama 9 una kadar işte olacağımmm beni uğurlarsınız artıkk çok çok güzel zaman geçirin.benden de kucak dolusuu sevgilerrrrrrrrrrrrrr

kızlar,hepinize çok güzel bir bayram tatili diliyorum
sevdiklerinizle beraber daha nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar geçirin
Rabbim hepimizi kaza'dan bela'dan kötü niyetli insanlardan korusun.....

kocaman öpüyorum hepinizi, Allah'a emanet olun

bizimde 2 yaş var meltemcim...

bu arada herkesin bayramı mübarek olsun kızlar çok ama çok mutlu hayırlı bayramlar...

kocamla ilk bayramım çok heyecanlıyım

TÜH YA KIZLARLA VEDALAŞAMADIM ben yarın çalışıyorum ama neyse kızlar hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun inş. bu akşamda hepimiz için bol bol dua edelim birbirimizi çok özleyelim öpüyorum sizi iyi akşamlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…