2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım neden ayıp olsun ki zaten çalışıyorsun hamilesin kolay değil ki bayramdan sonra rahat rahat ağırlarsın ha iftar yemeği ha akşam yemeği ne farkeder ki. Dün keşke bir kardeşin gelseydi yardıma

Çeyizlerinin yerleştirmesini de yapmışmıydın canım çeyiz serme yapacak mısın ben hala tam olamadım hala eksiklerim var zuzum ya al al bitmiyor:84:

çeyizleri yerlerine yerleştirdim kapılar çekmeceler açıkk herkes öyle bakacan canımm:)) benimde eksikler bitmiyorr birtürlü banyo için paspas alamadım

kızlarr patron aradı şimdi dışarı çıkma zamanı. tahsilat yapacakmışım kapı kapı dolaşıp para toplayacağım. ben anlamıyorum bu patronları sanki benim işim sanki banka hesabı diye bişey yok. ahh ahh geri kafalılarla uğraşmak çok zor. hepinizi öpüyorum. şimdiden hayırlı bayramlar..

SELAM KIZLAR :) bende bugun çalışanlardanım yarım gün çalışacağım gerçi, şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun güzel bayramlarımız olsun inş. eşimle ilk bayram :) bakalım nasıl geçecek. kendinize çooooooooooook iyi bakın öpüyorum hepinizi

benim evlilik icin bile sadece 1 hafta iznim var canım...onu da balayı icin kullanacam...

ayın 10unda kına gecem,11inde nikahım var ya,ben ayın 12sınde yani ertesi gun ise gelcem:)

persembeye kadar caliscam snr diger sehirdeki dugune gitmek icin cuma gunu 1 gun izin alcam,cumartesi orda dugunum var,dugunden snr da bir hafta yokum iste balayına gitcez...

benim evde hazir canım ama giysilerim orda degil hala :)

bir de benim de son bir temizlik yapmam lazım tekrar ya halilardan her yer ucus ucus tuy....

artık bayramdan snr annemle gider camlari sileriz,yerleri siler supururuz o kadar....tabi bide giysilerimi tasimam lazim artık yavastan, evden ayırması zor olcak sanırım giysiciklerimi

çeyizleri yerlerine yerleştirdim kapılar çekmeceler açıkk herkes öyle bakacan canımm:)) benimde eksikler bitmiyorr birtürlü banyo için paspas alamadım

En güzelini yapıyorsun canım bir de onun balayı yorgunluğu ile gelip yerleştirmesi olacak çünkü böyle en güzeli kapat kapakları otur evinde bende öyle yapmayı düşünüyorum bize bugün foto çekiyorsun dimi canım

Kolay gelsin canım ben anlıyorum patronunu canım ya hesap numarası verince sallıyorlar yatırmıyorlar illa zıt pıt arayacağız adam yollayacağız ki versinler

bende kıyafetleri bayramdan sonraki hafta taşırım artıkk bayramdan sonra bi temizlikte beni bekliyor kolay gelsin canım

fıstık senden de foto bekliyoruz ona göre

paylaşmak isteyen bir şekilde paylaşır canım nişanlının makinesi vardır oda yoksa illa birinin cep teli foto çekiyordur ama yinede sen bilirsin canım paylaşmak istersen burdayız

cep telefonlarımız tabiki cekiyor canım,ama fotograf makinası kadar net olmuyor biliyorsun...dugunden once fotograf makinası almamız gerekiyor zaten,alırsak mutlaka paylasırım...

nisanlım burda sizinle yazıstıgımı bilmiyor,onun yanında foto cekmeye kalkarsam napacaksın bunları dicek...

ayrıca ben kendi fotomu bile sizinle paylastim,evimin resimlerini cok rahat paylasırım yani o yonden bir suphen olmasın canım...

çekeceğim hafta sonu canım bugün iki koltukta gelsin hemen çekerim:)) albüme ekleyeceğim ordan görürsünüz:))

selam kızlar...
bende evimi görmeye gidiyorum kaynanoş temizlik yapmış son gelen şeyleri falan bir bakayım ne olmuş...2 tane avize siparişi vericez bir de davetiyelerimizi alıcaz...damatlığın içine yelek gömlek almadım dahaa :18: eksik bitmiyuor yahu...
bizimkiler giysileri düğünden sonra alırsın şimdi birazını al diyor öyle yapıcam bende...
neyse ben kaçtım otobüsü kaçırıcam öpüyorum herkesi....

günaydın kızlar ...dün gelemedim bende hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden.ilk bayramımızı inşallah adına yaraşır gibi şeker tadında yaşarız .

zuzuuu çok az kalmış canım heyecan doruktatır.Alahtan fazla bişeyin kalmadı.Hayırlısıyla çok güzel bi şekilde geçireceksin canım sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…