- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.261
valla buket bişey yapmayayım desen bile bir sürü şey yapıyorsun. dün bir dakika oturamadım. mecburen bayramdan sonra alıcam yemeğe . o zaman daha rahat olur. kadın biliyor hamile olduumu anlayış gösterecektir umarım. bazen diyorum ayıp mı oldu ama
Çeyizlerinin yerleştirmesini de yapmışmıydın canım çeyiz serme yapacak mısın ben hala tam olamadım hala eksiklerim var zuzum ya al al bitmiyor:84:
düğündaşşş buradayımm aynen bende senin gibi çalışıyorumdaha pazarteside geelceğim 1 e kadar bugünde 1 e kadar ( 2 hafta kaldı düğündaşş bugünn ablam abimlerr geliyorr çok heyecanlıyım eve son bi temizlik yapıpı kapatmam lazım artıkk senin hazır mı şuann gidip yatılacak gibi mi:))
çeyizleri yerlerine yerleştirdim kapılar çekmeceler açıkk herkes öyle bakacan canımm:))benimde eksikler bitmiyorr birtürlü banyo için paspas alamadım
kızlarr patron aradı şimdi dışarı çıkma zamanı. tahsilat yapacakmışım kapı kapı dolaşıp para toplayacağım. ben anlamıyorum bu patronları sanki benim işim sanki banka hesabı diye bişey yok. ahh ahh geri kafalılarla uğraşmak çok zor. hepinizi öpüyorum. şimdiden hayırlı bayramlar..
benim evlilik icin bile sadece 1 hafta iznim var canım...onu da balayı icin kullanacam...
ayın 10unda kına gecem,11inde nikahım var ya,ben ayın 12sınde yani ertesi gun ise gelcem:)
persembeye kadar caliscam snr diger sehirdeki dugune gitmek icin cuma gunu 1 gun izin alcam,cumartesi orda dugunum var,dugunden snr da bir hafta yokum iste balayına gitcez...
benim evde hazir canım ama giysilerim orda degil hala :)
bir de benim de son bir temizlik yapmam lazım tekrar ya halilardan her yer ucus ucus tuy....
artık bayramdan snr annemle gider camlari sileriz,yerleri siler supururuz o kadar....tabi bide giysilerimi tasimam lazim artık yavastan, evden ayırması zor olcak sanırım giysiciklerimi
bende kıyafetleri bayramdan sonraki hafta taşırım artıkkbayramdan sonra bi temizlikte beni bekliyor kolay gelsin canım
benim evlilik icin bile sadece 1 hafta iznim var canım...onu da balayı icin kullanacam...
ayın 10unda kına gecem,11inde nikahım var ya,ben ayın 12sınde yani ertesi gun ise gelcem:)
persembeye kadar caliscam snr diger sehirdeki dugune gitmek icin cuma gunu 1 gun izin alcam,cumartesi orda dugunum var,dugunden snr da bir hafta yokum iste balayına gitcez...
benim evde hazir canım ama giysilerim orda degil hala :)
bir de benim de son bir temizlik yapmam lazım tekrar ya halilardan her yer ucus ucus tuy....
artık bayramdan snr annemle gider camlari sileriz,yerleri siler supururuz o kadar....tabi bide giysilerimi tasimam lazim artık yavastan, evden ayırması zor olcak sanırım giysiciklerimi
fıstık senden de foto bekliyoruz ona göre
fotograf makinam bozuldu canım yaevimin hic fotosunu cekemedim...
sizinle paylasmak isterdim ama zor gorunuyor..
kızlar sizce ilk dans muzigi icin 'Bryan adams-everything I do' nasil????
benim cok hosuma gidiyor..
paylaşmak isteyen bir şekilde paylaşır canım nişanlının makinesi vardır oda yoksa illa birinin cep teli foto çekiyordur ama yinede sen bilirsin canım paylaşmak istersen burdayız
En güzelini yapıyorsun canım bir de onun balayı yorgunluğu ile gelip yerleştirmesi olacak çünkü böyle en güzeli kapat kapakları otur evinde bende öyle yapmayı düşünüyorum bize bugün foto çekiyorsun dimi canım
tamam anlaştık fıstıklar. zuzum seninle işe başlayacağım cuma günü görüşüp helalleşiriz mutlaka gel buraya o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?