- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.201
Banane banane ben seri katil degilim kiiii kızlarr o cevabı verdi ben olaya farklı bir açıdan yaklaştım :)Eda rahip diyecegim ama kadının adı da Ayşe Türktür o o yüzden imam olurr :))
bende akşama kayınvalidemlere gideceğimmmm nasip olursa kızlarrr çok uykum geldi yawww
kızlarrr ohhh gitmiyorum yemeğe
evime gidicem çıkışta kısmetse
izin aldım
dedim böle böle akşam yollar sakat gündüz bile korkuyrm dönemem ben dedim
haklısın sen gelme dedilerr
bnmde eşim nöbetçi bnde annemlerde olacagım annemle akşam teraviye gidecegz annem dıokı yelız yer ayırttım dedm anne yemege gıtmıoss camıye gıdıoss olsun dıo arkd.soyledım bnde hocaya yakın olsun dedım annem bnm cok alem yaa
kızlarrr ohhh gitmiyorum yemeğe
evime gidicem çıkışta kısmetse
izin aldım
dedim böle böle akşam yollar sakat gündüz bile korkuyrm dönemem ben dedim
haklısın sen gelme dedilerr
Benimm hamarattt arkadaslarım koltukları neyle silmem gerekiyor akşam eve gidince annem yorulmasın diye koltukları silicem ama daha önce hiç silmedim
nilaycım ay pardon aylncimNapıyosunuz millet
ben accayip yoğunum gelemiyorum
Benimm hamarattt arkadaslarım koltukları neyle silmem gerekiyor akşam eve gidince annem yorulmasın diye koltukları silicem ama daha önce hiç silmedim
nilaycım ay pardon aylncimD şuanda kimsecıkler yokkk püffff
meltem bnde bılmıom hiç ya bılen vardır du burdakı kızlara soruyorum emvayn ürünleryle sılıolarms bebm
Zuzuşum özeline bak..kızlar yogunum bugun da az kaldı işlerim
birazdan gelecegim..
Seri katiller siiziii
meltem bnde bılmıom hiç ya bılen vardır du burdakı kızlara soruyorum emvayn ürünleryle sılıolarms bebm
akşam bnde annemn evını temzleyecegm bnm ev duruo dha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?