2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim kuzenim 11 eylül saldırıları sırasında Amerikadaydı bir benzinlikte çalışıp aynı zamanda dilini geliştirmeye çalışıyordu çünkü turizm sektöründe çalışıyordu ve o zaman gerçekten çok büyük paralarla gitmişti şimdiki gibi ucuz degildi Amerika'da evsizler diye bir grup varya kanalizasyonların üst kısımlarında bir yer varmış orada yaşarlarmış daha sonra kapakları kaldırıp dışarı çıkıp ellerinde tabak gibi bir şeyle insanlardan para isterlermiş çok rahat insanlarmış tamam dünyanın bir numarası olabilirler ama insanları çok korkak ve kendine güvenleri yok bizim komşumuzun başına bir şey geldigi zaman ilk biz koşarız ....ama bazı dayanışmaları çok güzel mesela bebeklerinin kullandıgı eşyaları yeni dogum yapan çifte getirlermiş kuru temizleme yapıldıktan sonra çünkü bebek için zaten fazla masraf oldugu için bir de onun masrafı yapılmasın isterlermiş ama genel anlamda hep bir kendine güvensizlik var filmlerinde bile örnek vericek olursak;romantik komedi tarzında filmlerde hep arkadaslardır kızın ya da erkegin sevgilisi başka biriyle evlenince sırf onu kıskandırmak için ikisi sevgili olur daha sonra da birbirlerine aşık olurlar ya da felaket filmlerinde hep sel baskını olur ve çogu filmi ya kore sinemasından ya da japon sinemasından çalınmıştır örnegin Halka ilk Japonlar yaptı ama Hollywood yapınca patladı gitti :)

kızlarrr ohhh gitmiyorum yemeğe
evime gidicem çıkışta kısmetse
izin aldım
dedim böle böle akşam yollar sakat gündüz bile korkuyrm dönemem ben dedim
haklısın sen gelme dedilerr

bende akşama kayınvalidemlere gideceğimmmm nasip olursa kızlarrr çok uykum geldi yawww

bnmde eşim nöbetçi bnde annemlerde olacagım annemle akşam teraviye gidecegz annem dıokı yelız yer ayırttım dedm anne yemege gıtmıoss camıye gıdıoss olsun dıo arkd.soyledım bnde hocaya yakın olsun dedım annem bnm cok alem yaa

kızlarrr ohhh gitmiyorum yemeğe
evime gidicem çıkışta kısmetse
izin aldım
dedim böle böle akşam yollar sakat gündüz bile korkuyrm dönemem ben dedim
haklısın sen gelme dedilerr

Benimm hamarattt arkadaslarım koltukları neyle silmem gerekiyor akşam eve gidince annem yorulmasın diye koltukları silicem ama daha önce hiç silmedim

bana mobilyacı arapsabunu ile sil dedi ama annem neyle siliyor hiç bilmiyorum

Napıyosunuz millet
ben accayip yoğunum gelemiyorum
nilaycım ay pardon aylncimD şuanda kimsecıkler yokkk püffff

Benimm hamarattt arkadaslarım koltukları neyle silmem gerekiyor akşam eve gidince annem yorulmasın diye koltukları silicem ama daha önce hiç silmedim

meltem bnde bılmıom hiç ya bılen vardır du burdakı kızlara soruyorum emvayn ürünleryle sılıolarms bebm

emvayn yok ama loc var olmadı locla silerim siz bayram temizligi yaptınız mı?offf ben çok yoruluyorum vitrinin içindeki barak takımlarını boşalttım yemek takımlarını boşalttım onları yerleştirdim camları sil yerleri sil toz al neymiş bayramda gelen olurmuş valla çok sıkıldım ben ya
nilaycım ay pardon aylncimD şuanda kimsecıkler yokkk püffff

meltem bnde bılmıom hiç ya bılen vardır du burdakı kızlara soruyorum emvayn ürünleryle sılıolarms bebm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…