- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.301
2 tane balık oltaya takıldıHoşgeldiniz kızlarr gelin iki lafın belini kıralım. Afiyet bal şeker olsun canım beğenmene sevindim Bende dün babam ve annemle özdileğe gittim babam sponsor olacağı için özdileği yağmaladık annemle çok şükür çok az bir eksiğim kaldı.aldıklarımızdan nette bulduklarımı ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ldiklarimi-paylasayim-fikirleri-alayim-9.html
Öğlene kadar oltandayımm bukomm bankalar çalışınca otomatik bizde çalışıyoruz.
düğüne yakın kullanırım diye izinde almadım.Az kaldı zati anca işlerimi toparlıyorum.
Du hemen bakayım aldıklarına fikir olsun.
bak canım benim tekstiller eksikti dün bir çoğunu hallettim üstümden yük kalktı. Geriye yatak yorgan ve 2 yastık kaldı birde misafirlik masa örtüsü runner peçete setim yok sahi daha misafirlik yatak örtümde yok onlarda bitince birşey kalmayacak çok şükür. Sen ne durumdasın canım seninde az kaldı. Olsun yarım günde olur sen çıktıktan sonra ben oyalanacak birşeyler bulurum
sahi nilay çeyiz topiğime bokummm yazmışsın insanlar beni yanlış tanıyabilirler
Benim bir tek yatak odam,oturma grubum,yemek masam ve tv ünitem kaldı kuzummm.
Onlarsa eve göre alınması gereken şeyler.Onun dışında hepsi bitti allaha şükür.Tabi eve girip yerleşince ufak tefek şeyler çıkıcak.
Yine eve göre,klozet kapak örtüsü takımım,kirli sepetim,mutfaga göre çöp kovam vs eksik.
Çok ama çok güzel sıfır daire ev buldum.Her şartı çok uykun sadece depozito biraz yüksek.
Ekimde başlatıcak kirayı eylülü saymıcak.Ama benim nişanlım maddi bunalımda olduğu için beklemedeyim karışmıyorum artık.
Yaptığım farklı değerlendiriliyor onu öğrendim çekdim kendimi geri.Bakalım artık kısmetimizde ne varsa o olucak.
kısmetinde varsa döner dolaşır gene seni bulur canım en iyisini yapıyorsun nişanlına fazla yüklenme bırak bildiği gibi yapsın biz birşe söyleyince kendilerini baskı altında hissediyorlar nedense zaten ekonomik olarak batmış durumdalar. İncik cincik şeyleri hallettiysen süper o zaman büyük eşyaları alması kolay daha az parça şey var ben senden önce başlamadım mı kız ıvız zıvır alım işlemine ben hala bitiremedim sen ne çabuk bitirdin alıyorum alıyorum bitmiyor yahu
Ben parça parça almadım kuzucum.Annemle liste yaptık.
Gittik bir mağazaya aklına gelebilecek her şeyi bir seferde aldık.
Onun dışında ikeaya,eminönüne gittikçe ben parça parça hep aldım.
Aslında benden önce başlamadın kuzum benim bir arkadaşım mayısda evlendi iş yerinden.
O gittikçe bende katıldım yanına mandallığıma varıncaya kadar aldık:)
En son işde hasırdan patates soğan koyma kovamı,iğne iplik koyma sepetini ev terliğimi vs sürekli aldım.
Maddi anlamda kendini baskıda hissediyor gerçekden erkekler.Kuzenim ve nişanlısı geldi dün.
Onlarında düğünü benden 13 gün önce.Aynı durum.Kuzenim erkek olarak ev konusunda kasmıyor.
Ama yengem aynı benim gibi düşünüp biran önce olsun istiyor.Erkekler detay düşünmedikleri için basit geliyor.
Ama bir çok şeyde eve göre alınıyor.Atıyorum pembe olan bir banyoya nasıl olursa lacivert klozet takımı alabilirsin?
Benim kadar detaycı bakmıyor.Ama ben pes etmiş durumdayım zaten.Konuşmuşuyorum tellerim kapalı.
İş yerinden arayıp sabah evi sordu.Annemle teyzem öğleden sonra bakıcak tutucaklar sende bir ara istersen hayatım dedi.
Ben kimseyi aramıyorum o ev olması şart değil bakın kararınızı verin dedim.Karışmıyorum böylesi daha kolay.
gönlündeki ve hayırlısı o ise inşallah olur canım.
İnşallah şekerim..
Bukomm senin çeyizlerde günlük tencere süzgeci gördüm onu nerden almıştın?
Çok pratik bir şeye benziyor.
ben makarna tenceresi almadım onun yerine bunu aldım canım migrostan aldım her tencereye uyuyor.
Benim makarna tencerem var ama onunlada herşeyi yapamazsın ki boyut olarak.
Bende br bakayım umarım bulabilirim.
Bak bakalım canım vardır büyük ihtimalle inşallah bulursun
İnşallah canım buğün uğramayı düşünüyorum.
Buğünde bitti.
Hayırlı bayramlar dilerim kuzucum şeker tadında geçsin bayramımız inşallah.
Görüşmek dileğiyle öptüm...
buketcm acıl yardm et bna bugun annemler gelcek karar veremedm ne yapsam
mercımek corba
tavuk sote nn yanına
aa oltadan bir balık kaçtı diğer balık takıldı hoşgeldin canım. Hımm et sotenin yanına bulgur pilavı yada fırın makarna güzel olur canım. Çorbadan sonra bir börek yapabilirsin paçanga böreği yada sosyete mantısı olabilir. Salatada yapsan tamamdır.
buketçm hangı ara kaçtınn yaaaa(neyse bn carsıya cıkım karar verm D
bn yazarm ara ara snaa buketçmD
o zaman mercimek çorba tavuk sote bulgur pılavı cacık ve salata mantı hazr alıcam oda kolaya kacar dıorum yaa fırında kofte patates gıdermı yanına yanna sıgara boregı sararımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?