- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.341
oyy ne güzel duygularr.
ben hatırlamıyrm ama senii.
farketmemişim sanırım.
Normaldir, bikaç mesaj yazdım zaten arada kalmıştır:)..Kısaca özet geçiyim adım Tuba, 28 yaşındayım, İstanbuldayım, 2011 gelini olucam kısmetse 23 Ekimi bekliyoruz.
günaydın kızlar ben tatili uzattım erdekteyim pazar akşamı döneceğim. zuzum evin çok güzel bayıldım allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
Hoş gelmişsin aramıza Tuba bende 2011 kasım geliniyim.12 kasımı bekliyoruz kısmetse.
Hoşbuldumm canım:) Nilaydı dimi ismin?
Yakın bizim tarihler desene...Az kaldı ama artık
Dün öldüm nerdeyse kızlar akşam 8'de yattım 11'de kalktım 1 saat durup tekrar yattım ve yeni uyandım Allahım nazar deger ama bu kadar olacagını hiç sanmıyordum çok kötü nazar aldım hayatımda hiç bu kadar şiddetli bir baş agrısı yaşadıgımı hatırlamıyorum Zeynepcim kayınvalidenlerden haber varmı bayram için ?
oyy ne güzel duygularr.
ben hatırlamıyrm ama senii.
farketmemişim sanırım.
Normaldir, bikaç mesaj yazdım zaten arada kalmıştır:)..Kısaca özet geçiyim adım Tuba, 28 yaşındayım, İstanbuldayım, 2011 gelini olucam kısmetse 23 Ekimi bekliyoruz.
hayırlısı olsun cnm.
az kalmış seninde.
ay cnm bende çok sevdim odamı
çıkmak istemedim akşam hiç
tv yide ora alıcaz biraz daha havalar bozunca. eşim hiç istemiordu o odada oturmam diyordu
şimdi akşam diyor odamız çok güzel oldu
hay dedim aklımla bin yaşayayım
meltem aman cnm dikkat et
devamlı oku içinden
çok nazar alıyrz biz yıldızımız düşük
nas süresini felak süresini oku hep.
bayram sabaha lavabodaydım baktım eşim biriyle konuşuyor
çıkmadım hiç ama dinledim
çok kötüyüm.
bitince konuşması çıktım.annem slm söledi teyzemlerde dedi
teyzenlere aleyküm selam. ama annenin selamını kabul etmiyrm dedim.bitti.
sonrada dayısını aradık tatildeydiler
ulaşamadık onlar bizi aradı.
yengesiyle fln konuştuk
yengesi diyor zeynep hadi 2. torunumuzu sevelimm.
çok özledim sizi ne olur gelin yüzünüzü göreyim diyor.bunu annesi demiyor ama.
dayısıda nasılsın zeynep im mutlusun değilmi takmıyorsun kafana bişiyleri dedi
bende hiçbirşey kafama takmıyrm çok rahatım çok mutluyum dedim
halalaınla flnda konuşmadım.
Evet canım Nilaydı.
Az kaldı nasıl geçti nasıl geçiyor anlamıyorum.
Ev tutma teleşındayım ben şimdi hergün başka bir şeye takılıyorum
Ev tutmak gerçekten stresli. Biz de bayramdan önceki haftasonu tuttuk, resmen yük kalktı üstümden. Ama o kadar çok aradım ki, Erenköy-Göztepe civarlarında bakıyorduk annemlere yakın olsun diye neyse bulduk çok şükür..Şimdi de mobilya seçme derdindeyiz :)
Balayına çıkana kadar bu stres hiç bitmeyecek galiba, biri bitmeden başka bişi çıkıyor:85:
slm bebişlerrrrrrrrrrrrr artıkk zuzuşunuzun yuvadan uçmasınaa son 7 günnnnnnnnn
kızçeler geldiğinizde okursunz artık ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum sze hçbir gelşmeden haberm yok umarım hepiniz iyisinizdir.. ben allaha şükür iyiyim evli ilk bayramımı geçiriyorum 3 aya doğru gidiyor evliliğimiz maşallah.. zuzuşumun şafağı azalmış buketciğimin de öyle inşallah hepiniz sorunsz atlatırsnz kızlar geçmişi çok okuyamadm inşallah herkes iyidir.. eğer yeni katılanlar varsa onlarada hoşgeldiniz diyorum sizleri çok sewiyorum çook özledim kızlar szde beni özleyn unutmayın sakın
zuzum süper herşey güle güle huzurla otur evinde dualarım seninle.merhaba canlarımm yarın iş başı yapıyorumm boll bol özlem gideririzzz umarım bayramınız güzel geçmiştir..sizlerrr içinn albümlerimde süprizlerr varrr :)) bakmazsanız çok şey kaçırırsınızsevgilerrrr
bukommmmmm albümee bakmayı unutma!!!
zeynebim evet hep beğenesim geliyo mesajları olmuyor.kızlar beğen butonunu kaldırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?