2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dün öldüm nerdeyse kızlar akşam 8'de yattım 11'de kalktım 1 saat durup tekrar yattım ve yeni uyandım Allahım nazar deger ama bu kadar olacagını hiç sanmıyordum çok kötü nazar aldım hayatımda hiç bu kadar şiddetli bir baş agrısı yaşadıgımı hatırlamıyorum Zeynepcim kayınvalidenlerden haber varmı bayram için ?

günaydın kızlar ben tatili uzattım erdekteyim pazar akşamı döneceğim. zuzum evin çok güzel bayıldım allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah

Zuzuşum evin çok güzel olmuş allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Zeynepp seninde odana bakdım şekerim çok şirin olmuş gerçekden tam dinlenme odası olmuş.
Koltuğu görünce uyuyasım gelldi valla.

İş yok öyle geldik şirkete oturuyoruz evde uyumak vardı.

Oy oy kıyamam meltoşumm çok geçmiş olsun allahım nazarlardan korusun.

Bukomm en güzelini yapmışsın kuzucum bol bol dinlenmişsindir düğün öncesi iyi gelmişdir.

günaydın kızlar ben tatili uzattım erdekteyim pazar akşamı döneceğim. zuzum evin çok güzel bayıldım allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah

ohhh ne güzell bukommm tadını çıkar tatilin ben 3 gün tatailden bişi anlamadım
sağol bebişimmm sizler çin tüm ayrıntıları çektim geriye düğün fotoları kaldı :)) onada 2 haftacık kadar sabredinn :)

Evet canım Nilaydı.

Az kaldı nasıl geçti nasıl geçiyor anlamıyorum.
Ev tutma teleşındayım ben şimdi hergün başka bir şeye takılıyorum

Ev tutmak gerçekten stresli. Biz de bayramdan önceki haftasonu tuttuk, resmen yük kalktı üstümden. Ama o kadar çok aradım ki, Erenköy-Göztepe civarlarında bakıyorduk annemlere yakın olsun diye neyse bulduk çok şükür..Şimdi de mobilya seçme derdindeyiz :)

Balayına çıkana kadar bu stres hiç bitmeyecek galiba, biri bitmeden başka bişi çıkıyor:85:

güzeller ben blog sayfası açıyorum
artık yemek tariflerimi fln orada paylaşıcam kısmetse
sizleride beklerim. biraz ilerleteyim lingini gönderirim

Oy oy darısı bizim başımıza inşallah henüz biz tutamadık.
Araştırmalara devam ediyoruz ev uygun olsa yol uymuyor yol uysa ev uymuyor.
Baya bir sitresli bir dönem gerçekden.Allahım yardımcımız olsun.

Slm kızlaar,
nasılsınız ben İstanbul'dayım, Elazığ, Malatya, İzmir ve sondurağımız İstanbul oldu.
sanki hiç bu evden çıkmamış gibi hissediyorum kendimi, hala kendi evim Iğdır'a misafir gidecek gibi hissediyorum....

betüşüm hoşgeldin seni çok ama çok özlüyoruz.
iyi olmana çok sevindim canım
esracım hoşgeldin istanbula..
senle aynı şehirde nefes almak güzel..
ben dün gece döndüm denizliden çok yoruldum güzel geçti.
şimdi yol yorgunluğunu atıp temizliğe girişmem lazım bide kışlık bişiler aldım buzluk için onlara da girişmem lazımmm pöffff derdi deniz olsaydı şimdi.

zuzum süper herşey güle güle huzurla otur evinde dualarım seninle.

kızlar beğen butonunu kaldırmışlar
zeynebim evet hep beğenesim geliyo mesajları olmuyor.

ben temizliğe geçiyorum öpüyorum kızlar sizi.

selam kızlarrr

bizde bayramın kısa da olsa tatilinden yararlanıp eksiklikleri gidermeye çalıştık.yemek masamızı aldık.halılarımızı aldık saraydan.kampanya vardı ve 88 parça 2 tane yemek takımı hediye ediyorlar.ne yapacağımızı bilmiyoruz ama sanırım almadan hesaptan düşürücez.satabileceğimi bilsem satarım birisine ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…