2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayşecim (inşallah yanılmıyorum) çook teşekkür ederim, benim adım da tuba. Bayram öncesi işler çok yoğundu, bu akşam okudum geçmişi ancak fırsat oldu.

Kınayı Cuma akşamı yapmak istedik ama haftasonu fiyatı vermek istiyorlar, bazısı zaten hiç vermek istemiyor haftaiçi yap kınanı diolar Şehir dışından gelecekler var o yüzden haftaiçi çok zor. Neyse bakalım arıyoruz hala..

Photographia'yı araştırıcam canım, olabilir. Henüz fotoğraf kısmını düşünemedim diğer işlerden..Kadıköye cuma günü gelinlik için gidicem, efes çarşısına da bakıcam canım. Becerebilirsem gelinlik modelimi de eklerimm.

Herkese çook mutlu bayramlar diliyorum, eşlerinizle ailelerinizle nice mutlu huzurlu bayramlarımız olur inşallahhh Son bekar bayramım kısmetse, bi duygusalım :93:

2011 in güzel gelinleri hepinize iyi bayramlar....bazılarınızın evlendikten sonra ki ilk bayramı,bazılarımızın ise baba evindeki son bayramı (benim gibi) hepimize mübarek olsun...

kızçeler geldiğinizde okursunz artık ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum sze hçbir gelşmeden haberm yok umarım hepiniz iyisinizdir.. ben allaha şükür iyiyim evli ilk bayramımı geçiriyorum 3 aya doğru gidiyor evliliğimiz maşallah.. zuzuşumun şafağı azalmış buketciğimin de öyle inşallah hepiniz sorunsz atlatırsnz kızlar geçmişi çok okuyamadm inşallah herkes iyidir.. eğer yeni katılanlar varsa onlarada hoşgeldiniz diyorum sizleri çok sewiyorum çook özledim kızlar szde beni özleyn unutmayın sakın

merhaba canlarımm yarın iş başı yapıyorumm boll bol özlem gideririzzz umarım bayramınız güzel geçmiştir..sizlerrr içinn albümlerimde süprizlerr varrr :)) bakmazsanız çok şey kaçırırsınızsevgilerrrr
bukommmmmm albümee bakmayı unutma!!!

Zuzummm ilk ben misafir oldum evine iyi günlerde otur Allah agız tadı versin 10 gün kaldı bak dügününe yatak örtünü çok begendim yemek masanı takımını göremedim bir tek mutfaktaki kırmızı kavanozların da çok şekerler nerden aldın?

hoşgeldinn meltemcimm evimee:)) beğenmene sevindim tüm ayrıntılarıyla çekmeye çalıştım fotoları ama gözden kaçırmışım demekki kırmızı kavanozları sıradan bir züccaciyeciden aldım kuzum çok beğendiysen göndereyim her rengi var demen yeter

günaydınlarr
zuzum evine bakmaktan kahvaltımı yapamadım dahaaa...
herşeyin çok güzel olmuş maşallahh
ama birşey söylicem acep çamaşır mak. üzerine bir örtümü örtsen
bohçan vardır bebişim bişiy uydursan üzerine.

bayram nasıl geçti güzelllerr..
benim süperdi
ilk gün annemlerdeydik
doğum gnümün yarım kalan kısmını tamamladık .
sahile gittik gezdik tozduk süperdi.
2. gün kayınpederimin kabrine gittik ist.a
sonra orda da gezdik.ikea ya gittik ve arka oda için alınıcak olan bikaç bişiy vardı onları aldık
dünde annemler geldi.arka odamızı düzenledik,

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...harin-kucuk-ask-yuvasi-yeni-gelin-evi-25.html
buda arka odamızın son şekli

bebişimm bohça tarzı şeyler var ama farklı bişi arıyorum ben buhafta halledecem onuda banyomda paspasımda yok daha :)) eksiklerim var yanii

bebişimm bohça tarzı şeyler var ama farklı bişi arıyorum ben buhafta halledecem onuda banyomda paspasımda yok daha :)) eksiklerim var yanii

eksikler bitmezzz:)
herşeyi aldım tmmdır gibi gelir ama en lazım olucağı zaman
aaa bizde ondan yokki olur.
eksik listesine yazılır

tmm canımcım ay çok az kaldı
göz açıp kapayana kadar geçio o son hafta
bir telaşe harala gürele gidio

bugün buket gelmicekmi acep?

Ay zuzu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok heyecanlııııııııııııııııııı
uffffffffffffffff

zeynepcim güzeldi 1.ve 3. Günü aşkımlaydım sabahkan geceye kadar :))))
güzel bi bayramdı benim içinde :)))

oyy ne güzel duygularr.

Selam hatunlar ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin tatlımm
Kızlar günaydın :)

Sohbet edememiştik hiç, bugün izinliyim merhaba diyebildim size

ben hatırlamıyrm ama senii.
farketmemişim sanırım.

off kalkıp ortalığı toplamam lazım ama hiç
canım istemiyor
bugn tembellik yapsam birazz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…