- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.361
Günaydın kızlarr dilerm herkesb bayramı güsel geçmiştr.
Bnm bayramn çok kötüydü kızlar arife günü annemler bize yemege gelıcektı eşimle alışverise gittik neyse eve geldik dış kapı dedim açık kalsın hava alsın ev balkon kapısıda acık yatak odasını kapısını ceryan yapıncı carpttı camı catlamıştı azıcık cam düştü eşimin eline kapı kapandı eşim dişarda bagırıyorr bn içerde kaldım öylece cam düşüncehemen kendımı toparlayıp kapıyı actm heryer kan içindeydi eşimn eline o anda buldugumgömlegımı sardım hemen acile acilde dr.bekledık amelıyta aldılar hemen tendon kesılerı vardı ve elınn uzernde kemklerı gozukuyordu 1.5 saat amelıyat sürdü 15 dikiş atıldı alçıya alındı 25 gün alçıda kalıcak 45 gün elını oynatamycak dün pansuman ıcın elı acıldı elı tutmuyorr tıtrıyor sanırım fızıge sevkedıcek dr.bn kendıme yenı gelıyorum coketkılendım zaten aılede herkse yelizz kesn kafayı yemiştir demişler allahım kımseye gostermesn eşim iyileşssn başka bır sey ıstemıom herseyın bası saglık para pul ıstemıom eşim iyi olsun yeter dua edin kızlar
günaydın kızlarr. Sanırım pazartesi işe gelmenin tek güzel yanı sizinle sohbet edicek olmak.
Yeliz çok kötü oldum ben bile canım seni anlayabiliyorum.görünmez kaza işte. Rabbim şifa versin hepimizi korusun görünür görünmez kazalardan.
ayy canım benim yaa. çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Ay kıyamam ya. Allah daha beterlerinden korusun diyelim canım ya. Nese herşey düzelicek.
45 gün sonra herşey eskiye dönücek inşallah.
günaydın kızlarr. sanırım pazartesi işe gelmenin tek güzel yanı sizinle sohbet edicek olmak.
yeliz çok kötü oldum ben bile canım seni anlayabiliyorum.görünmez kaza işte. rabbim şifa versin hepimizi korusun görünür görünmez kazalardan.
çok teşkr ederm kızlarr amn ınsallhh düzelıcek anşatrken bıle kötü oluyorm
ayh benimde şimdi moralim bozuldu. Eltim bu yaz tatile gidemedi o yüzden dün akşam tatile çıkmak için yola çıktılar. şimdi aradık neyaptılar diye meğer gece yola çıktıktan birk aç saat sonra radyatörleri bozulmuşmu patlamışmı ne geri dönmüşler. Bir yandan diyorum herşeyde bir hayır vardır. Bir yandanda insanın morali bozuluyor. Bu bayram kazaları falan yola çıkmaya korkar olduk yaa
Günaydın kızlarr dilerm herkesb bayramı güsel geçmiştr.
Bnm bayramn çok kötüydü kızlar arife günü annemler bize yemege gelıcektı eşimle alışverise gittik neyse eve geldik dış kapı dedim açık kalsın hava alsın ev balkon kapısıda acık yatak odasını kapısını ceryan yapıncı carpttı camı catlamıştı azıcık cam düştü eşimin eline kapı kapandı eşim dişarda bagırıyorr bn içerde kaldım öylece cam düşüncehemen kendımı toparlayıp kapıyı actm heryer kan içindeydi eşimn eline o anda buldugumgömlegımı sardım hemen acile acilde dr.bekledık amelıyta aldılar hemen tendon kesılerı vardı ve elınn uzernde kemklerı gozukuyordu 1.5 saat amelıyat sürdü 15 dikiş atıldı alçıya alındı 25 gün alçıda kalıcak 45 gün elını oynatamycak dün pansuman ıcın elı acıldı elı tutmuyorr tıtrıyor sanırım fızıge sevkedıcek dr.bn kendıme yenı gelıyorum coketkılendım zaten aılede herkse yelizz kesn kafayı yemiştir demişler allahım kımseye gostermesn eşim iyileşssn başka bır sey ıstemıom herseyın bası saglık para pul ıstemıom eşim iyi olsun yeter dua edin kızlar
kübracm vrdır bı hayrr buarada kk değişklkler olmuş mesela begen butonu kalkmışşş ne yani şimdi bn sizi begenemıycekmıyım şimdi:)
bugun sanki biri hamiş haberi vercek kızlar..tatilde bile bunu düşündüm..
acaba kızlardan biri hamiş falan olmusmudur dedim :))
Günaydın hatunlar ben geldim...
Dün evimizi tuttuk ve ben ilk gelinlik denememi yaptım.
Sevdiceğimle ikimizin beğendiği bir ev vardı onu tutucakdık.
Kirası 630 TL di.Sevdiceğim ben rahat ederim otobüsde diye ikinci durağa yakındı ev orası istedi.
Ne yalan söyliyim ev şahaneydi ama bende sevdiceğimi düşündüm çünkü ona ters kalıyordu.
Yürüme mesafesi çok uzucakdı birde ıssız bir yerdi.Yine bunları göz ardı ettim sevdiceğim kırılmasın içi rahat etsin diye.
Ama en son ev sahibimizle tanışınca ben evden vazgeçdim.Tam bir odundu kendileri.Neyse akşam sevdiceğimle konuşuyoruz ikimizde aynı yere takılmışız.
Sonra ilk gördüğümüz emlakçıya güvenmeyip tutmakdan vazgeçdiğimiz eve geri döndük.
Ev sahibizle tanıştırmayı geçiktiriyordu kaporayı erken almak istiyordu vs.
Sonunda aradık ve ev sahibi gelsin buğün tutucaz dedik.Eylül kirasınada razıyız dedik.
Ama ev sahibi saolsun yeni evleneceğimizi öğrenince eylül kirasını almadı.
Ekimden başlattı.Bende 7 yıllık evliyim kirada oturuyordum babamı köye yerleştirince ev aldık diyede anlattı.
550 TL ye tuttuk evi.Ev sıfır istediğimiz gibi ev sahibi herşeyiyle fazla fazla ilgileniyor.
Yeri sitenin hemen yanında işlek bir cadde.Binanın 4. katı bizim.
Birazdan hem gelinlikli resmimi hemde evimin resmini albüm yapacağım.
Bu arada gelinlik anneme çok basit geldi.Çok samimi bir arkadaşımı devreye soktu daha erken hemen karar verme dediler şimdilik vazgeçdim ama ben bayıldım.
Fikirlerinizi bekliyorum.
kızlarrrr günaydınnn..
geçmiş bayramınız mübarek olsun..
tatil yettimi tabiki hayır ama elbet bigün başlıcaktık(
dünden mideme kramplar girdi işe gelicem diye..tatile alışmıştık
nasılsınız kızlar dinlenebildinizmi..
esra gördü anneciğini geldi istanbula..nasıl oldu acaba..ben yanımdayken doyamıyorum..gurbette olan gelinlere Rabbim sabır versin..
yeliz çok çok geçmiş olsun canım benim..akacak kan damarda durmazmış işte..Allah şifasını versin..düzelir hiç korkma yiğenimin de ayağı şuan öyle alçıda bugun sonucu belli olucak..ama geçicek inşallah..serin tut kalbini..
yeliz geçmiş olsun üzüldüm çok
nilay hayırlı olsun büyük bir stresten kurtulmuş oldun ev konusunda
biz perşembe günü döndük samsundan samsun çok şirin bir il çok beğendim hatta evler çok ucuz orası çok ekonmik büyükşehirlere göre
evde düğünden sonra ilk kez tatil yaptım gerçi hiç oturmadım bir sürü çamaşır felan çıktı sil süpür bayağı iş yaptım
beynen dinlenmiş ve kuş gibi hissediyorum kendimi
bayramda farklı bir memlekette geçirmek dğişik geldi
ilk 2 saat ağladım annnemleri arayıp boşluk hissettim çok değişik eşimde bayram günü geldi o da yoktu yanımda garip duygularla koca bir tatil geçti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?