- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.641
vücudum acayip şiş ya nişanlımda gelecek tam zamanında hastalığım oluyorböyle şansın hep gelişlerine denk geliyor
Benimki saolsun arar yaa, biraz vardır kaynanalık ama bu aralar nazar değmesin arayıp soruyor...
Bizde de anneler kaynaşamadı bir türlü, annem hiç aramamıştır kayınvalidemi hep o arar.
vücudum acayip şiş ya nişanlımda gelecek tam zamanında hastalığım oluyorböyle şansın hep gelişlerine denk geliyor
benimde boyun kısa yaa 1.58
54 kiloyum aslında bi 4 kilo verip 50 olsam çok iyi olcak
allahtan sevgilimin maşallahı var boy ve özellikle kilo konusunda
o yüzden hiç dert edemiycem 4 kiloyu yaneee :)))
benimde etim sıkı..senin popo iimiş.benimkini mezro ölçmüyor 100 küsürbende zayıflamak istiyorum ya etim sıkı taş valla popom 93 lerde( umarım düğüne kadar bi 5 kilo gider
:roflol::roflol::roflol: ay aynısını magazada kıyafet aldıgımda bi kız bana demişti.akannehir aynen böyle oldum6-7 kilo versem yeterli göbek benden önde gidiyor vallahi nişanlım 1,80 boyunda kilosuda iyi ancak bana laf yetiştirsin kafa yapsın geçen hamile diye yer verdiler münübüste ya( bende çaktırmadım oturdum ama tanıdık manıdık yoktu allahtan
kaydirigubbakcemile3 canım boy kilo kaç15 kilo vermek istiyorum ben ama nişanlım 15 kilo verince beni alır mı bilmiorum kaydirigubbakcemile3
benim boy 1.62 kilo 54, aslında 50 olmak istiyorum.
Nişanlım 1.80 boy ama zayıf, o yüzden kilo almamı istemiyor
benim kaynananam hep benim aramamı bekler.çalıstıgımı rahatsız etmek istemediğini bahane eder.:bbo:annemi falanda toplasan 1.5 senede bir yada iki aramıştır..sonrada ben onu niye aramıyomuşum olur..bu mevzuda birazcık dertliyim
hım çok bi kilon yok aslında fotodakiler gibiysen ii bence
benimki arar sağolsun ama bu seferde kapatmak bilmez çalışıyor demez 45 dk konuşuruz işyerinde :roflol: hele bugünlerde yeni gelininden dertli, karışmayayım diyorum yok anlattıkça anlatıyor sempatiksalakcinni
Aman denizcim o özlemle kilonu bilem görmez :))
hım..senin işinde zormuş..aranmıyorum..o yüzden de fazla aramak gelmiyor açıkçası bu seferde nişanlım sıkıştırıyor annemi aramıyosun diye..arada kalıyor o da..sıkıcı bir durum
benimki arar sağolsun ama bu seferde kapatmak bilmez çalışıyor demez 45 dk konuşuruz işyerinde :roflol: hele bugünlerde yeni gelininden dertli, karışmayayım diyorum yok anlattıkça anlatıyor sempatiksalakcinni
hım..senin işinde zormuş..aranmıyorum..o yüzden de fazla aramak gelmiyor açıkçası bu seferde nişanlım sıkıştırıyor annemi aramıyosun diye..arada kalıyor o da..sıkıcı bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?