2011 gelin adayları buyrun sohbete

15 kilo vermek istiyorum ben ama nişanlım 15 kilo verince beni alır mı bilmiorum kaydirigubbakcemile3

benimde boyun kısa yaa 1.58
54 kiloyum aslında bi 4 kilo verip 50 olsam çok iyi olcak
allahtan sevgilimin maşallahı var boy ve özellikle kilo konusunda
o yüzden hiç dert edemiycem 4 kiloyu yaneee :)))

kıslar boy benim 160 kilo 52 tam 4 kilo vermişim 2 kilo daha veririsem süper olacak ama kesin veririm ya
stresten farkına bile varmadan veriyorsun inanın

Benimki saolsun arar yaa, biraz vardır kaynanalık ama bu aralar nazar değmesin arayıp soruyor...
Bizde de anneler kaynaşamadı bir türlü, annem hiç aramamıştır kayınvalidemi hep o arar.

benim kaynananam hep benim aramamı bekler.çalıstıgımı rahatsız etmek istemediğini bahane eder.:bbo:annemi falanda toplasan 1.5 senede bir yada iki aramıştır..sonrada ben onu niye aramıyomuşum olur..bu mevzuda birazcık dertliyim

bende zayıflamak istiyorum ya etim sıkı taş valla popom 93 lerde ( umarım düğüne kadar bi 5 kilo gider
benimde etim sıkı..senin popo iimiş.benimkini mezro ölçmüyor 100 küsür
ama çirkin bir görünüşü yok memnunum

:roflol::roflol::roflol: ay aynısını magazada kıyafet aldıgımda bi kız bana demişti.akannehir aynen böyle oldum

15 kilo vermek istiyorum ben ama nişanlım 15 kilo verince beni alır mı bilmiorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 canım boy kilo kaç

benim boy 1.62 kilo 54, aslında 50 olmak istiyorum.
Nişanlım 1.80 boy ama zayıf, o yüzden kilo almamı istemiyor

hım çok bi kilon yok aslında fotodakiler gibiysen ii bence

benimki arar sağolsun ama bu seferde kapatmak bilmez çalışıyor demez 45 dk konuşuruz işyerinde :roflol: hele bugünlerde yeni gelininden dertli, karışmayayım diyorum yok anlattıkça anlatıyor sempatiksalakcinni

benimki arar sağolsun ama bu seferde kapatmak bilmez çalışıyor demez 45 dk konuşuruz işyerinde :roflol: hele bugünlerde yeni gelininden dertli, karışmayayım diyorum yok anlattıkça anlatıyor sempatiksalakcinni

hım..senin işinde zormuş..aranmıyorum..o yüzden de fazla aramak gelmiyor açıkçası bu seferde nişanlım sıkıştırıyor annemi aramıyosun diye..arada kalıyor o da..sıkıcı bir durum

hım..senin işinde zormuş..aranmıyorum..o yüzden de fazla aramak gelmiyor açıkçası bu seferde nişanlım sıkıştırıyor annemi aramıyosun diye..arada kalıyor o da..sıkıcı bir durum

nişanlımda bizimkileri pek araamzdı ama ailesi oooo bir isim ver şuda bizdendir diye yedi sülalemi ararlar valla sempatiksalakcinni nişanlıma kızdım karşılıklı bu işler dedim oda ilgilidir benim kadar olmasa da:dilcikar:. sıkma canını eftelyacım huylu huyundan vazgeçmez ama sen yinede arada ara dene bakalım arayacak mı

benimkide morali bozuk olduğu zaman hemen anlatmaya başlar :))
Eltilerimden bol bol yakınır, hiç gizli saklısı yoktur, aslında içten pazarlıklı olmamaları çok iyi...

Bende zaman zaman nişanlımı uyarırım, eniştemi falan ara diye, bacanaklar çok kaynaşamadı malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…